- 19 Kasım 2016
- 128
- 260
- 43
-
- Konu Sahibi baldan_madam
:) inşallah Can'ımkızlarr taze annelerhepinize günaydın bu hafta herşeyi güzel düşünüyoruz güzel olacak inşallah bu hafta çoğumuz doktora gidicez güzel haberler alıcaz keseler kalp atışları hadi mutlu olalım bebişlerimiz de mutlu mutlu büyüsün
Canım kan testinin üstünden iki gün iki gün say mesela benim 17 kasımda 69 du 19 da 140 civarı olsa bugün 21 Kasım kan verdim sağlık ocağında aşağı yukarı 300 civarı bekliyorum içimi rahat ettirmek için sonra hesaplarıma göre pazartesi 4000 leri geçecek rahat rahat keseyi görebiliriz diye o zamana randevu aldım canım sen de böyle yap doktorun da yapabileceği bişey yok bu durumda için rahat etsin istiyosan sağlık ocağında artışı takip et benim gibiBen ankarada oturuyorum Can'ım dün Atatürk hastanesine gitmiştim bugün de büyük doğuma gitsem olur mu ki gebelikle uyumlu rahim falan demişsiniz o Nasıl anlaşılıo ki ??
Kızlar azönce hastaneden geldim Kandeğerini öğreniyim diye gittim 116 çıktı moralim sıfır oldu adetim 2 geçti 116 normalmi ben 1000'ler 2000'ler belerken 116 yıktı beni resmen sizce normalmi ???
yok canım daha görmedim. cts ye randevu aldım inşallah görürüm keseyi. perş günü kan vericem değer 5000 i geçince gel keseye bakalım demişti doktorum.Insan sürekli bi telaş içinde.. Keseyi ve kalp atışlarını gorene kadar sanırım hep bi endişe içinde olucam
Peki sen gordunmu keseyi
Sonucunu alınca yaz olurmu elmol merak ediyorumCanım kan testinin üstünden iki gün iki gün say mesela benim 17 kasımda 69 du 19 da 140 civarı olsa bugün 21 Kasım kan verdim sağlık ocağında aşağı yukarı 300 civarı bekliyorum içimi rahat ettirmek için sonra hesaplarıma göre pazartesi 4000 leri geçecek rahat rahat keseyi görebiliriz diye o zamana randevu aldım canım sen de böyle yap doktorun da yapabileceği bişey yok bu durumda için rahat etsin istiyosan sağlık ocağında artışı takip et benim gibi
Tamam canım sağlık ocağı olduğu için akşama çıkar muhtemelen sonuçSonucunu alınca yaz olurmu elmol merak ediyorum
Bence çıkmıştır sonucun sağlık ocağı ertesi gün verdiği için sonucu öğlene doğru söylüolar sen bi ara :)Tamam canım sağlık ocağı olduğu için akşama çıkar muhtemelen sonuç
Yok canım netten takip ediyorum zaten geçen hafta da akşam 6 dan sonra çıktı sonuç yine öyle olur diye düşünüyorumBence çıkmıştır sonucun sağlık ocağı ertesi gün verdiği için sonucu öğlene doğru söylüolar sen bi ara :)
Az kalmış ozaman inşallah güzel güzel artmıştır :)Yok canım netten takip ediyorum zaten geçen hafta da akşam 6 dan sonra çıktı sonuç yine öyle olur diye düşünüyorum
Ay canım onayda görünüyor bu defa biraz erken çıkacak iyi bari bekliyorum hemen yazarım çok heyecanlıBence çıkmıştır sonucun sağlık ocağı ertesi gün verdiği için sonucu öğlene doğru söylüolar sen bi ara :)
canım bu konuda pek bir deneyimim yok ama bana biraz saçma geldi başka bir doktora sor istersen. bence erken olduğu için az duyulmuş olabilir bilemedim ki hiç ilk defa duyuyorum. ama sakın moralini bozma. dediği gibiyse bile bebeğinin senin desteğine ihtiyacı var. güçlü ol ve ona güzel enerji ver sev konuş. inşallah seninledir bebeğin canım
ben de öyleyim canım ama kendimi telkin etmeye çalışıyorum. bir saattir benim de kasığımda sağ tarafta bir ağrı var.kafama takıldı ağrılarım hiç 5-10 dakikayı geçmezdi. tuvalete gittim hemen leke falan var mı diye ama yok. inşallah bebişim büyüdüğü için ağrıyordur.*** Ben koyvermeye pek müsaitimdir maalesef. Haftaya kadar dualarla dileklerle korumaya çalışıcam bakalım. Hayırlısı ne ise o olsun demekten başka yapacak bişeyim yok artık :-(
böyle sürükleyici keyifli bir kitap bulup okusan aslında seni baya meşgul eder canım*** Ben koyvermeye pek müsaitimdir maalesef. Haftaya kadar dualarla dileklerle korumaya çalışıcam bakalım. Hayırlısı ne ise o olsun demekten başka yapacak bişeyim yok artık :-(
gözün aydın canım darısı bizim başımıza :)Kızlar çok şükür bugün gördüm bende keseyi doktor 2 hafta sonra gel kalp atışlarını dinleyelim Dedi. Geçmek bilmeyecek artık bu iki hafta bu arada bulantıları başlayanlar var mı bende henüz birşey yok
canım senin beta hcg değeri kaçta göründü kese? benim bulantılarım yavastan başladı. Özellikle gece uyandığımda çok hissediyorum ve 3 4 gündür gece uykuya dalamama problemi çekiyorumKızlar çok şükür bugün gördüm bende keseyi doktor 2 hafta sonra gel kalp atışlarını dinleyelim Dedi. Geçmek bilmeyecek artık bu iki hafta bu arada bulantıları başlayanlar var mı bende henüz birşey yok
Niye moralini bozuyorsun ki? Gayet iyi bence değerin. Benim 3-4 gün geçtiğinde 230 falandiKızlar azönce hastaneden geldim Kandeğerini öğreniyim diye gittim 116 çıktı moralim sıfır oldu adetim 2 geçti 116 normalmi ben 1000'ler 2000'ler belerken 116 yıktı beni resmen sizce normalmi ???