- 18 Eylül 2014
- 10.534
- 9.312
-
- Konu Sahibi baldan_madam
Canım ben de eylülde kimyasal gebelik yaşadım aslında tedirginim ama ondaki gibi bel ağrım yok bu içimi rahatlatıyor biraz olsun o zaman adet olacakmış gibi ağrılar giriyordu belime inşallah sağlıklı bebeklerimiz olsun ben de belki tekrarlarim tahlili bu haftaiçi artış beklediğim gibi mi olacak bakalım biGozukur bencede acaba bebekte gozukurmu ama ister istemez aklima takiliyo daha 2 ay once yasadim cok yeni o yuzden gelisiyomu cok merak ediyorum
Canim benim adetim 3 gun gectiginde 23 cikmisti deger.bir skinti yok cok sukur.korkma Allahin izniyle degerin 2 kati artmasi onemli olan.Kızlar azönce hastaneden geldim Kandeğerini öğreniyim diye gittim 116 çıktı moralim sıfır oldu adetim 2 geçti 116 normalmi ben 1000'ler 2000'ler belerken 116 yıktı beni resmen sizce normalmi ???
Sen ona takılma canım artışı takip et önemli olan o benim de adet günü 69 çıktı bugün tekrar baktiricam 4 gün geçti artış önemliKızlar azönce hastaneden geldim Kandeğerini öğreniyim diye gittim 116 çıktı moralim sıfır oldu adetim 2 geçti 116 normalmi ben 1000'ler 2000'ler belerken 116 yıktı beni resmen sizce normalmi ???
Günaydın canım ben de kan verdim sabah artışı göre doktor randevumu cumaya alabilirim beklemek çok zor inşallah güzelce artmıştırkızlarr taze annelerhepinize günaydın bu hafta herşeyi güzel düşünüyoruz güzel olacak inşallah bu hafta çoğumuz doktora gidicez güzel haberler alıcaz keseler kalp atışları hadi mutlu olalım bebişlerimiz de mutlu mutlu büyüsün
Sizin kacti degeriniz acaba ?Günaydın canım ben de kan verdim sabah artışı göre doktor randevumu cumaya alabilirim beklemek çok zor inşallah güzelce artmıştır
Perşembe günü 69 du canımSizin kacti degeriniz acaba ?
canım bu konuda pek bir deneyimim yok ama bana biraz saçma geldi başka bir doktora sor istersen. bence erken olduğu için az duyulmuş olabilir bilemedim ki hiç ilk defa duyuyorum. ama sakın moralini bozma. dediği gibiyse bile bebeğinin senin desteğine ihtiyacı var. güçlü ol ve ona güzel enerji ver sev konuş. inşallah seninledir bebeğin canımDoktordan geliyorum 6+6 dayim kalp atışı çok yavaş varla yok arasında . Hafataya bakıcaz dedi dr ya atacakmış ya duracakmış
Sizde de böyle bir durum oldu mu?
canım bende de bulantı falan yok pek. arada çok kısa karın ağrım oluyor bir de çok yorgunum sürekli yorgunum. başka pek bi belirtim yok.Selam herkese kızlar
Benim gibi henüz hiç bişey hissedemeyen varmi.. Ne adet ağrısı ne bulantı her zaman nasildiysam simdide öyleyim bu normal mi ya
canım bende de bulantı falan yok pek. arada çok kısa karın ağrım oluyor bir de çok yorgunum sürekli yorgunum. başka pek bi belirtim yok.
merhaba , bende 5. haftaya girdim bulantı yok ama arada kısa surelı ağrılar oluyor kasık ağrısı ,karın ağrısı.. rahim genıslemeye başladığı içinmiş, ben çalışıyorum yorgun olunca ağrılar artabılırmıs, en guzelı doktorunla görüşmen canım senı asla üzmek ıstemem ama bır kac sayfa oncekı yorumlarda okumuştum hıc agrı olmaması ıyı değilmiş sanırım ,Selam herkese kızlar
Benim gibi henüz hiç bişey hissedemeyen varmi.. Ne adet ağrısı ne bulantı her zaman nasildiysam simdide öyleyim bu normal mi ya
Çok teşekkür ederim desteğin için Rabb'ime emanet sürekli düşük olduğu için evham yaptım sanırım kanamam yok adetim 3 gün geçti aslında bende iyi gidio herşey ama doktor çokta umutlu konuşmadı hamilesin bile demedi acil doktoruydu kadın doğumcu diildi inşallah herşey güzel olcak hepimiz için. Sana emanetiz Allahım sana sığındık Hakkı'mızda hayırlı olanı nasip etCanim benim adetim 3 gun gectiginde 23 cikmisti deger.bir skinti yok cok sukur.korkma Allahin izniyle degerin 2 kati artmasi onemli olan.
Ben ankarada oturuyorum Can'ım dün Atatürk hastanesine gitmiştim bugün de büyük doğuma gitsem olur mu ki gebelikle uyumlu rahim falan demişsiniz o Nasıl anlaşılıo ki ??Sen ona takılma canım artışı takip et önemli olan o benim de adet günü 69 çıktı bugün tekrar baktiricam 4 gün geçti artış önemli