temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

kizlarr hafif lekelenmem oldu cok korkuyorum insAllah bisey olmaz . benimle ayni durumda olan warmi ?
Benimde 5 6 gun once gece oldu lekelenmem cok korktum,gittim doktora hemen hic bi problem yok gayet iyi dedi,olur oyle arada korkma dedi,tabi herkezin bir olmuyo.sen yine icim rahatlasin diyosan bi gorun derim.bana neolur neolmaz diye progestan verdi kullnyorum.bida olmadi cok sukur

Hayırlısıyla görsek bebeklerimizi inşallah ben de 28 kasima aldım randevu kendi doktorumdan ama araştırmada bi Prof var riskli gebelik takibi yapıyo bende pko ve hasimato var ona gitmeye çalışıcam haftaiçi de
Geçmiş olsun Can'ım Allah yardımcın olsun sağsalim alırız kuzuları kucağımıza inşallah

Kanda 10.'larda başlayıp en fazla 84 gördüm çok yükselmiyo sonra gidiyo

kızlarr şu gebelik takvimini banada bi tarif edin lütfen ya uğraşıyorum ama bir türlü bulamadım. bende kısmetse Ağustos annesi olacağımm. herkese hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıkla kucaklarımıza aldırır bebişlerimizi inşallah. ve isteyen herksede bu duyguyu nasip etsin hayırlısı ile. hadi bi tarif edişverin şu takvimi canlar

Canım profilinde kişisel bilgilerin kısmına aynen resimdeki gibi yazacaksın sonra da değişiklikleri kaydet diyeceksin hayırlı olsun :)

Eklentiler

• IMG_0017.jpg
    54,4 KB · Görüntüleme: 27
Alttan muayene korkutuyo beni sanki Bebek düşecek gibi gelio Allah korusun belkide gidip gitmemek Arasında bocalamam bu yüzden
Ben bu konuyu doktoruma sordum 5 haftalikken bakti iki muayenemde alttan ultrasonla oldu cok kulak asma henuz bebek kucuk dedi bi arkadasimda izmirde cinsiyetini alttan muayene ile ogrendi ins bir sikinti olmaz yaa oyle herseyden tedirgin olmayalim bizler anne olacaz allah nasip ederse

Merhabalar, aranıza yeni katıldım :) Hamile olduğumu bugün öğrendim ben de, kan testi yaptırdım hcg 792 çıktı, SAT 18 Ekimdi. Yarın doktora gideceğim sabırsızlıkla bekliyorum. Allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin :)

Selam kizlar dun doktora gittim agrilarimdan dolayi icim rahat etmedi daha once 2 dusugum oldugu icin tabiki keseyi göremedik ama gebelikle uyumlu rahim dedi hesap yapti cuma tekrar kan ver cmt goruruz buyuk ihtimal dedi 1 hafta masil gecicek bilmiyrm en son cuma kan verdim 112ydi bi kere dahami kanversem diyorum

Canım aynı gidiyoduk seninle cumartesi görünür bence benim doktorum cumartesi çalışmadığı için pazartesiye bıraktım çok heyecanlı beklemek benim de bi kaybım var ama sakın olmaya çalışıyorum stres yapma canım çok etkiler

Canım bence doktorunu dinle riskli bir durumun olsa ozaten isterdi. Bence boş yere evham yapma bebişin de stres olmasın rahat rahat büyüsün sürekli de kan verme beslencek bebişin. Ben üç gün üstüste kan verdim çok etkiledi beni yorgun düştüm resmen

112 degerle nasil kese gorecekki doktor benimde ilk 112 di 2 gun sonra 353 oldu yarin tekrr vercem 5 6 haftalik oldugunda kese görünür.bende bi düşük yaptim.Allah yardimcimz olsun.bol bol dinlen canim

Gozukur bencede acaba bebekte gozukurmu ama ister istemez aklima takiliyo daha 2 ay once yasadim cok yeni o yuzden gelisiyomu cok merak ediyorum

Canim su an gebelikle uyumlu dedi ama 2 ay oncede 1 hafta sonra gittigimde değerlerinin yukselmedigi gordum ve sok geçirdim yine aynisiyla karsilasmaktan korkuyorum haklisin aslinda ama iste ister istemez oluyo korku

112 degerle nasil kese gorecekki doktor benimde ilk 112 di 2 gun sonra 353 oldu yarin tekrr vercem 5 6 haftalik oldugunda kese görünür.bende bi düşük yaptim.Allah yardimcimz olsun.bol bol dinlen canim
Kesenin gozukmesini bende beklemiyorum zaten canim ilaclarim icin gittim agrilarim vardi birde allah hepimizin yardımcısı olsun ins saglikla aliriz kucagimiza

İyi akşamlar bayanlar benim olayım da tamamen karışık haziran ayında boş gebelik sebebiyle kürtaj olmuştum bu ayda artık bayağı Zaman geçti diye korunma olayını çok sıkı tutmadık adet tarihime 1 hafta 10 gün kala şiddetli bel Ağrısı yorgunluk ve uyku hali başladı bende hamile olduğumdan şüphelendim ve bata 2 gün kala yani 10 kasımda kan verdim sonuç 1.17 çıktı. Demekki çok yoruluyorum işte yanılmışım diye düşünüp üstünde durmadım ama ne belirtiler geçti ne de beklenen kanama oldu. 17 kasım da bide idrar testi yapayım bari dedim daha idrarı koyar koymaz kıpkırmızı çıktı ikinci çizgi yine de emin olamadım ertesi sabah 1 test daha yaptım ve aynı şey oldu. Tabi beni korku sarmaya başladı boş gebelik mi, dış gebelik mi diye kurmaya başladım gözümle göreyim içim rahat etsin bari dedim cuma günü doktora gittim 4+5 te maalesef doktor vajinal bakmasına rağmen keseyi göremedi kan vermemi istedi bende vaktim olmadığı için ve canım sıkıldığı için vermeden çıktım yarın öğlen başka hastaneye gideceğim 5+2 olacak bakalım ne diyecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…