- 20 Ekim 2016
- 4.044
- 7.518
-
- Konu Sahibi baldan_madam
İnşallah canım ama ben cts gidicem 5.hafta sonu 6 başı oluyor daha duyulmaz belki :) sağlıklı olsunlar da allahım inşallah bekleriz napalım :)
Evet canım, çok şükür duydum. Daha çok küçük olduğu için derinlerden geliyordu ama duyduğumuz için mutluyuzdoktorum birkaç haftaya daha iyi duyulur deri. Bir ay sonraya randevu verdi. Artık nasıl geçecekse bir ay. İnşallah sen de duyarsın canım, aramızda çok yok
Dikkat etmek lazım :)Bende 5gun dehset yordum kendimi agir seyler kaldirdim kendimi cok harap ettim bide dun dugun vardi acayip oynadim ins bisey olmaz bebisime..
Aynen farkindayim herseyinde bide kendime uygulayabilsem herkeze soylerim soyle yap boyle yap diye :) ama ben kendime uygulayamiyorum..Dikkat etmek lazım :)
Beta degerin kac acaba ?Kızlar ben şimdi 4+5 oldum ya hani bugün yarın doktora gidilse kesesini falan görürmüyüm ki ??
Hiç bilmiyorum daha doktora gitmedim evde hergün test yapıyorumBeta degerin kac acaba ?
Son adet tarihin ne zaman canım? Yada batın kaçtı? Benim 22 ekim son adetim 26 kasımda keseyi görebiliriz büyük ihtimalle dedi doktor. Hcg nin 5000 lere gelmesi gerek dedi ama burda 2000 lerde falan gören arkadaşlar varKızlar ben şimdi 4+5 oldum ya hani bugün yarın doktora gidilse kesesini falan görürmüyüm ki ??
Bugün ki testim
Sat 18 ekim görürmüyüm acabaSon adet tarihin ne zaman canım? Yada batın kaçtı? Benim 22 ekim son adetim 26 kasımda keseyi görebiliriz büyük ihtimalle dedi doktor. Hcg nin 5000 lere gelmesi gerek dedi ama burda 2000 lerde falan gören arkadaşlar var
Canım bilemedim ama hafta sonuna doğru kesin olur bence pazartesi çarşamba kan ver aynı saatlerde. Cuma da doktora gidersin en garantisi o olur bence. Zaten 48 saat arayla kan sonucuna bakacak en azından yaptırmış olursunSat 18 ekim görürmüyüm acaba
Canım benim de aynı 18 kasımda adet günümdü geçtik çok şükür daha görünmez diye düşünüyorum istersen cuma git görünebilir hcg 1000 üzerinde vajinal ultrasonda ihtimali varmış ama 2000 de kesin görünüyo 5000 üzerinde de karından görünüyor hcg değerini bilsen ona göre hesaplardin iki günde iki kat artış oluyorSat 18 ekim görürmüyüm acaba
Haklısın en doğrusu dediğin gibi sanırım eşim Çarşamba gidelim diyo ben bi cuma diyorum bi gitmicem hiç diyorum bi hemen gidiyim diyorum tamamen şuursuzca yaşıyorum bu aralar :)Canım bilemedim ama hafta sonuna doğru kesin olur bence pazartesi çarşamba kan ver aynı saatlerde. Cuma da doktora gidersin en garantisi o olur bence. Zaten 48 saat arayla kan sonucuna bakacak en azından yaptırmış olursun
Kan testi yaptirmamis olman bile mucize ben adete dört gün varken testte öğrendim üç gün kala kan verdim :)) şimdi bir hafta nasıl beklicem onu düşünüyorum zaman geçmiyorHaklısın en doğrusu dediğin gibi sanırım eşim Çarşamba gidelim diyo ben bi cuma diyorum bi gitmicem hiç diyorum bi hemen gidiyim diyorum tamamen şuursuzca yaşıyorum bu aralar :)
Alttan muayene korkutuyo beni sanki Bebek düşecek gibi gelio Allah korusun belkide gidip gitmemek Arasında bocalamam bu yüzdenCanım benim de aynı 18 kasımda adet günümdü geçtik çok şükür daha görünmez diye düşünüyorum istersen cuma git görünebilir hcg 1000 üzerinde vajinal ultrasonda ihtimali varmış ama 2000 de kesin görünüyo 5000 üzerinde de karından görünüyor hcg değerini bilsen ona göre hesaplardin iki günde iki kat artış oluyor
Bundan önce yani şubattan bu yana 4 5 belkide daha fazla bilmiyorum kimyasal gebelik yaşadım senin gibi 15 gün önceden doktor doktor gezip tahlil veriyordum sonunda hep hüsran şimdi korkuyorumKan testi yaptirmamis olman bile mucize ben adete dört gün varken testte öğrendim üç gün kala kan verdim :)) şimdi bir hafta nasıl beklicem onu düşünüyorum zaman geçmiyor
Kan testi yaptirmamis olman bile mucize ben adete dört gün varken testte öğrendim üç gün kala kan verdim :)) şimdi bir hafta nasıl beklicem onu düşünüyorum zaman geçmiyor
Aslında en mantıklısı adeti bir hafta geçince gitmek doktorlar öyle istiyor çünkü kimyasal gebelik onlar için çok normal karşılanıyor eylülde benim de oldu bi tane kimyasal düşüğüm ama bu kadar sık normal mi peki kanda kaç çıkıp düşük oluyodu ?Bundan önce yani şubattan bu yana 4 5 belkide daha fazla bilmiyorum kimyasal gebelik yaşadım senin gibi 15 gün önceden doktor doktor gezip tahlil veriyordum sonunda hep hüsran şimdi korkuyorum
Hayırlısıyla görsek bebeklerimizi inşallah ben de 28 kasima aldım randevu kendi doktorumdan ama araştırmada bi Prof var riskli gebelik takibi yapıyo bende pko ve hasimato var ona gitmeye çalışıcam haftaiçi deBenim de aynı canım bütün sürecim. :) ben de cts ye randevu aldım. Perş günü tekrar kan vericem cuma çıkar cts de iki gün oluyor arada tekrar isterse