temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Ayaklarini yukari dik iyi gelirmis bana öyle diyorlardi

Kizlar merhaba,
Dun bat gunumde beta hcg 117 cikmisti. Bugun kadin dogumda yine kan verdim 147 olmus pzarteai tekrar cagirdi doktor beta kontrolu icin .. nasil artis cok degil sanki

Kizlar merhaba,
Dun bat gunumde beta hcg 117 cikmisti. Bugun kadin dogumda yine kan verdim 147 olmus pzarteai tekrar cagirdi doktor beta kontrolu icin .. nasil artis cok degil sanki
Canım aynı saatte mi yaptırdın 24 saat oldu mu? 2 gün üstüste yaptırmak yanıltabilir pzt ye kadar stres yapma bebişini üzme

İnşallah hayırdır canım, endişelenme. Hatta bugün doktorum hiç ağrın olmazsa endişe et. Ağrı iyidir, rahmin genişlediğini gösterir dedi.
Aynen yaa asiri bir agrilar basladi kasiklar karin alti korkuyorum acaba yordum kendimide boyle oldu diye zaten hamilelik dokuz ay bu demek galiba surekli ne yedim boyle oldum ne yaptım boyle oldum acaba demek

kizlarr hafif lekelenmem oldu cok korkuyorum insAllah bisey olmaz . benimle ayni durumda olan warmi ?
Bende ilk ogrenmeden hamielligi bir hafta oldu ben adet oluyorum sandim ama kirmizi degildi daha cok kahverengiydi ogrendigimde doktor progestan verdi ictigim gün kesildi lekelenmenin rengi tonu cok onemliymis doktoruna bilgi ver kirmizi disi renkler normal bile olabiliyormus

Meraba arkadaslar acaba ilk degerleriniz kacti ? Kese ne zaman göründü ben de pko var. Duzenli adet olmuyorum en son ekimin 10 unda oldum. Ve dun kan verdim 755 cikti hic beklemiyordum hep 0 görmeye alışmıştım. Ama pzrtesi bidaha tahlil vercem sizce bu değer nasil kac haftalik oluyor kese ne zaman görünür

Benimde sol hoplatiyor yaa sol kiz mi oluyordu erkek mi

Bu arada gecen sali kanamam oldu biraz normal kirmizi renk adet sandim hatta. Ama sonra kesildi 4 gündür hic bisey yok

Canim bende pko ile kaldim adetin 13. Gecikmesinde gittim 5 haftalik hamilesin dediler kese de gorundu alttan muayenede

E ebruu05 canım duydun mu kalp atışlarını?
Evet canım, çok şükür duydum. Daha çok küçük olduğu için derinlerden geliyordu ama duyduğumuz için mutluyuz doktorum birkaç haftaya daha iyi duyulur deri. Bir ay sonraya randevu verdi. Artık nasıl geçecekse bir ay. İnşallah sen de duyarsın canım, aramızda çok yok

tebrik ederimmmmm
Teşekkürler canım, ben de seni tebrik ediyorum. İyi şeyler paylaştıkça çoğalır diye boşuna demiyorlar. Bebişimi burda sizlerle beklemek, sizlerden de güzel haberler almak mutluluğumu artırıyor. Allahım sağ salim kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah. Bekleyenlere de tez zamanda versin.

Yani dun sabah 10 da verdim kani bugunkude aksamustu 18.00deydi 30 saat civari aslinda ama neyse hayirlisiyla insallah pazartesiyi beklicez
Canım, endişelenme bekle bakalım biraz. İnşallah seninledir bebeğin. Onu da strese sokma, ardı ardına yaptırmışın testi, arada az fark olması normaldir sanırım. İyi düşün, inşallah iyi olsun.

Aynen yaa asiri bir agrilar basladi kasiklar karin alti korkuyorum acaba yordum kendimide boyle oldu diye zaten hamilelik dokuz ay bu demek galiba surekli ne yedim boyle oldum ne yaptım boyle oldum acaba demek
Ayakta çok kalınca belim ve kasığım ağrıyor benim de. Doktorum ağrı, hamilelikte hormonların kuvvetli salgılanmasından ve rahmin büyümesinden olur dedi. Dinlen dedi. Çalıştığım için mecburen ayakta Zaman geçiriyorum da dinlenmeye de çekiyorum kendimi. İlk üç ayımız geçince kafa olarak daha iyi olacağımızdan gerisi gelir diye düşünüyorum. Sen en son ne zaman gittin doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…