- 20 Ekim 2016
- 4.044
- 7.518
-
- Konu Sahibi baldan_madam
- #28.521
Benimki pek iç açıcı değil ama haşlanmış kabak haşlanmış havuç yine haşlanmış tatlı patates avokado.Kizlar sabah kahvaltilarinda neler veriyorsunuz bebeginize. Biz yarin baslayacagiz 1 haftadir hasta oldugu için erteledik. Bana biraz örnekler verir misiniz
Kızlar hastaneden geldim şimdi bebek 1350 gram cıvarı 40 cm dedi. Suyu kan akımı hersey güzel ama bebeğin biraz küçük gibi dedi.. Baş cevresi ve karın cevresi 28 hafta 4 gunluk diger yerler 29 30 civarı.. Geçmiş haftalara baktı o zaman da aynı seyrediyormus. Gobek ve baş çevresi 1 hafta geride takip ediyormus. Biraz moralim bozuldu tabii ki insallah bi aksilik olmadan kucagimiza aliriz hepimiz.. Benim gibi bi sorun yasayan oldu mu? 15 gün sonra tekrar gidicem insallah hersey yolundadir dualarinizi eksik etmeyin
Canım zeytin verilebiliyor mu 6.ayda?Ben şuan hep sebzelerden gidiyorum.Yoğurt denedim farklı olarak bugün de bal kabağını verdim.Tadımlıkları verdikten sonra kahvaltıyı öğün olarak vermeyi düşünüyorum ben.Benimki pek iç açıcı değil ama haşlanmış kabak haşlanmış havuç yine haşlanmış tatlı patates avokado.Şuan havuçtayım
Ama normal kahvaltıya başladıysan yumurta sarısı ile omlet pankek en çok yapılanlar benim takip ettiklerimde. Yumurtayı pankeki avokadolu zeytinli ya da peynirli yapabilirsin. Püre tarzıysa sebzeleri haşlayıp çatalla ezebilirsin. Labne ya da süt kesiği peynir verebilirsin tuzsuz. Haşlanmış sebzeyi ezmeden kendin de yedirebilirsin. Ben dün denedim çok iyi olduaklıma gelenler bunlar canım :)
Canım meme reddi olabiliyor bazen çok farklı sebeplerden. Mamaya başlamadan önce face de emzirme sanatı grubuna üye ol post aç sor bunu. Mutlaka yardımcı oluyorlar. İnşallah aşarsınız bu durumuSelam hanımlar
Canım çok fena sıkkın..bebeğim mememi tutmak istemiyor
Neredeyse bir hafta oldu..emmek istemiyor zorluyorum bu sefer de bırakıyor memeyi tabi aç kaldığı için de uyumuyor
Ne yapacağım bilmiyorum..Bir ayda sadece 100 gram almış üstelik..
Süt sıkıntısı yok aslında emmedigi içinde geceleri sıtma tutuyor titreye titreye akıyor süt memeden ..sanırım mamaya başlıycam aç kalmasına dayanamıyorum ya da ek gıdaya başlıycam hızla bilemedim..
Canım zeytine bakmak lazım şüpheye düştüm sen sorunca. Ben de öyle yapacağım. 3 gün kabak tadımı yaptık. Bugün havuç verdim. İki gün kaldı. Sonra tatlı patates avokado diye gideceğim sonra meyveler falan hepsi bitince kahvaltı. Ama ebudik klasik besliyor sanırım o yüzden onları yazdım.Canım zeytin verilebiliyor mu 6.ayda?Ben şuan hep sebzelerden gidiyorum.Yoğurt denedim farklı olarak bugün de bal kabağını verdim.Tadımlıkları verdikten sonra kahvaltıyı öğün olarak vermeyi düşünüyorum ben.
Teşekkür ederim canım bakıyım birCanım meme reddi olabiliyor bazen çok farklı sebeplerden. Mamaya başlamadan önce face de emzirme sanatı grubuna üye ol post aç sor bunu. Mutlaka yardımcı oluyorlar. İnşallah aşarsınız bu durumu
Evet cnm hep otuzda yıkıyorum ondan herlade. Bugun omo hipoalerjikaldm bakalım. Ama dediğin gibi yuksrk isida yıkıycam mikroplar da ölsün.. evet şrke cıkarıcısı çok ii bu arada..
Bugun dr a gittik ilaç vermedi boğazda kızarıklık enfeksiyon var dedi.. Ben ıhlamur verdim cok az.. Bakalım zararsız ziyansiz atlatirız inş.. Dediğin cok doğru sıcak hasta yapıyor. Benim kız deli gibi terlerdi. Biz de bugun ısıyı düşürdük 24 te.
Dalan sabun tozuda güzel onu da deneyebilirsin bak.. İnşallah cabuk toparlar bn çok faydasini gördüm ısıyı düşürmenin çocuğu bırak benim nefesim tikaniyordu ya..
dOTE="Elifsami, post: 54219183, member: 787721"]bizde de sadece burun tikanikligi var sadece dediğime bakma vallahi büyük dert ne yapsam geçmedi 2gun bekleyip gitcem doktora burun aspiratoru bile kullandim korkmama ragmen 8kucuk sise serum fizyolojik ve yarim şişe deniz suyu bitirdim rahatlio 5/6saat sonra yine oluyo bezdimmm
Odayı kaç dereceye düşürdün canım? Bizim de 19 du önceden 21 e yükseltince iyi uyumaya başladı. Sizin nasıl sıcaklık?[/QUOTE]Bilmem mi hayatım nefes alamadikca ememiyoda doğru dürüst iki çekip ağlıyordu Eslem.. O otribebenin iki kutu yedek ucunu bi kutu serum fizyilojigini kullandık bizde ne geliyor yalniz çektikçe demi.. Nefesim yetmiyodu artik benim.. Balgamda yapiyo tabi çocuğa o da çok rahatsız ediyo hiril hiril boğaz.. Oda ısısı imiş çözüm ya on numara ise yaradı valla .. Bide balgam söktürücü şurup kullandik biz...
Odayı kaç dereceye düşürdün canım? Bizim de 19 du önceden 21 e yükseltince iyi uyumaya başladı. Sizin nasıl sıcaklık?
zeytin daha sonra sanırım sekiz ya da dokız ayda sankiCanım zeytine bakmak lazım şüpheye düştüm sen sorunca. Ben de öyle yapacağım. 3 gün kabak tadımı yaptık. Bugün havuç verdim. İki gün kaldı. Sonra tatlı patates avokado diye gideceğim sonra meyveler falan hepsi bitince kahvaltı. Ama ebudik klasik besliyor sanırım o yüzden onları yazdım.
Aslında amacim blw canım hasta falan olunca ne yapacağımı bilemez hale geldimCanım zeytine bakmak lazım şüpheye düştüm sen sorunca. Ben de öyle yapacağım. 3 gün kabak tadımı yaptık. Bugün havuç verdim. İki gün kaldı. Sonra tatlı patates avokado diye gideceğim sonra meyveler falan hepsi bitince kahvaltı. Ama ebudik klasik besliyor sanırım o yüzden onları yazdım.
Canım bizimkinin de öksürük kalfi Allah sifa2 versin size de. Ilac kullaniyor musunuz?Üf kızlar uyuyamıyorum cocugun burnu dolu yazık uyuyor şimdi gündüz hiç uyuyamadı. Burnundan sesli nefes alıyor ama cok rahatsız bir şekildenefessiz kalır diye uyuyamıyorum... Bugun cocuk beter oldu, hapşirıyor öksürüyor sesi değişti gözü ağzı burnu akıyor... burnunu zor temizletiyor bi de... Odaya soğan koydum ıslak bezlerr.. Ihlamur verdin.. Nasıl gececek bilemiyorum allah devasız dert vermesin
Sorma canım benim de aynı. Bugece yarım saatte bir uyandı. Gece 4 te ağladı uyandı sabah 6.30 da hepten kalktı. Ruh gibi işe geldim şuanbaldan_madam alintim olmamış bida etiket yapım dedim.. Bilgin var mi kuzum bu atak haftasiyla ilgili olabilir mi sence.. Naptimsa uyutamadim geri yatagin icinde koşuyor sıpa..
Ya bide genel anlamda oturtmaktan korkuyor sanırım gruptakiler doktorlar üçüncü aydan sonra destekli oturtmakta sakınca görmüyor hanımlar artik yavaştan desteksiz oturmaya bile başlamaları gerekmiyor mu 4. Aydan beri oturtuyorum ben 5 buçuk aylikiz az da olsa desteksiz oturabiliyoruz artik maşallah :)
Ben de 4. Aydan beri oturtuyorum ama kisa sureli cunku kendi istiyo yatmaktan nefret ediyobaldan_madam alintim olmamış bida etiket yapım dedim.. Bilgin var mi kuzum bu atak haftasiyla ilgili olabilir mi sence.. Naptimsa uyutamadim geri yatagin icinde koşuyor sıpa..
Ya bide genel anlamda oturtmaktan korkuyor sanırım gruptakiler doktorlar üçüncü aydan sonra destekli oturtmakta sakınca görmüyor hanımlar artik yavaştan desteksiz oturmaya bile başlamaları gerekmiyor mu 4. Aydan beri oturtuyorum ben 5 buçuk aylikiz az da olsa desteksiz oturabiliyoruz artik maşallah :)