temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Anladım canım olsun artık istiyorlar zaten ya. Ben de salatalık elma armut falan emdiriyorum.

Kızlar bebeğim öksürüyor böyle balgamlı ve ciğerden Ama çok sık öksürmüyo Acaba doktora götürsem mi yoksa beklemeli miyim biraz daha

Kızlar bebeğim öksürüyor böyle balgamlı ve ciğerden Ama çok sık öksürmüyo Acaba doktora götürsem mi yoksa beklemeli miyim biraz daha
Cnm ben hep götürme taraftarıyım. Dün kustuğu için götürdk fitil verdi dr geçti. Belki balgam söktürücü verir. İlerlemeden rahatlar bebeğin. Ben evhamlıyım be bileyim. İlaç kullanmamam ile övünürken çocuğum doğduğundan beri ne verseler kullandım.

Benim de bir ara cok oksuruyodu canim cigerleri sokulcek gibi oluyodu. Doktor oksuruk surubu verdi kullandik gecti. Ben de antibiyotik karsitiyim ama gerekli ise kullanmak gerekir tabi. Daha da ilerlerse antibiyotik kullanmaniz gerekebilir, simdi oksuruk surubu ile atlatirsiniz belki. Bence gotur doktora.

Kızlar biz bugün kabakla ek gıdaya başladık. Blw yapıyoruz. Maşallah ilk gün için çok iyiydi. Mini kabaklardan yarım yemiştir. Çok mutlu oldum. Oğluş da sevdi kendi kendine yeme işini

Canim ben de blw istiyorum.. Ama çok zorlamadan kendimi buna tamamen sartlandirmadan arada bir kacamak olabilir diye düşündüm.. Neyse bizim kız geceleri yarim saat bi saat uyuyup uyaniyo mızmızlanıp acmidir acaba dedim. Ilk vermek istedigim sebze havuctu havucu ezip uyumadan yedireyim karni doysun bari dedim.. Cok mutlu görmeniz lazim ama iki uc defa oksurunce benim elim ayagim titredi. Esimin kucağındaydi minnosum sonra ben de oturdum eşimin dizine ağladım hüngür hüngür:) :) kızım oyun sanıyo guluyo eşimde şoka girdi :))) cok zor nasıl basliycam nasil yapicam inanin bilemiyorum.. Korkuyorum ya bogazina kacarsa diye. Ezip yedirdigim halde öksurdu blwyi nasil yapicam ben?

İyi yaptın sana da geçmiş olsun canım bende götürdüm iyi ilerlerse getir dedi ilaç vermedi
Bende balgam söktürücü filan yazar dedim ama iyi ciğerleri de boğazı da temiz dedi ıhlamur ver ada çayı ver sıcak veya soğuk olmasın ılık olsun dedi ılık su bile fayda verir dedi canım bugün beşinci ay doldu altıya girdik bir ayda; on gün tek meme ile emzirme sonrasında mama kullanmam ile yarım kilo almış nasıl iyi mi bilmiyorum ama

Kızlar herkese selam, hastalara tekrar geçmiş olsun. Başıma neler geldi, giremedim sayfaya. Grip oldum demiştim ya bi an hapşırık geldi, bebişim de kucağımdaydı. Ona doğru hapşırmayayım diye yana dönüp hapşırdım. 3-4 derken bi anda boynum tutulakaldı. Çeviremedim başımı, inanılmaz bi ağrı anlatamam. Hemen doktora gittik, kızımı alamadım hiç kucağıma. Sağ tarafım hep ağrıdı, kalktık memlekete geldik. Tekrar doktora gittim, Allahtan korkulacak bişey yokmuş da hala ağrı çekiyorum. Siz siz olun hapşırırken dikkat edin, dönmeyin fazla.
Allaha emanet olun.

Canım bunlar çok normal ağlanacak birşey yok. :) bebeklerin öğürme refleksleri dilin ön taraflarındaymış bu aylarda. Bu da kendilerini korumak için bir refleks. Yutamayacağını hissettiği şeyi öğürüp çıkarıyor. Ama kaşıkla beslerken dilin daha gerisine verdiğimiz için besini öğüremiyor direk öksürüyorlarmış. Bugün çınar kabak yerken biraz büyük kopardı müdahale etmedim sakin kaldım öğürmeye başladı. Beşe kadar saymaya başladım sakince ikideyken pıt attı :) bebekler işini bilir onlara güvenmek gerek. Çok stres yapma

Canım çok geçmiş olsun. Dikkat et kendine

Geçmiş olsun kızlar hepinize biz de yrn dr a götürücez oksürüyor aradabugun arttı da biraz..
Bu arada kızlar deterjan olaeak öneriniz var mı hem doğal hem leke cıkaran.. Ben baby me aldım ama giysileri hiç beyazlatmıyor.. Arada da sabun rendesi kullanıyorum o mükemmel ama makina için uygum değil.. Tavsiyelerinizi bekliyorum

Selamlar.. Herkes dökülüyor mu hastalıktan yav çok çok geçmiş olsun Rabbim tez şifa versin hepinize bilhassa bebislerinize.. Size tavsiyem evi çok sıcak tutmayin bu sebepten de hasta oluyor cocuklar.. Ben ağustosta bi tarafları donan insan olarak çocuğun usudugune karar kılıp yardirdim sıcağı bi ara ama direk burun tıkanıklığı balgam ve öksürük seklinde geri dondu bana.. Gece çok terletip farkında olmadan daha çok üşüttüm sanırım balgam söktürücü ve okyanus suyu spreyiyle atlattık şükür bayadir iyiyiz oda sıcaklığını 24 dereceyi çok gecirmiyoruz artık geceleri 21 22 derece hatta..
Kendiniz için A101de zencefilli seker var pastil gibi boğaz kuruluğuna çok iyi geliyo deneyin derim..

Buhar makinası gerekli mi diye soran olmuş bi heves almış benimki uzay mekiği gibi yatak odama inis yaptı gereksiz şey nem oranı 60 zaten daha yükseği küf yaparmış e kalorifer sulugum vardı zati benim yetiyormuş demekki ne gerek...

Baby me güzel bacım ben leke cikaricisini çok begeniyorum derecesini mi düşük tutuyosun acaba makinenin 60 da gıcır gıcır oluyo valla benim sıpa kakalarıyla ünlü oldugundan çok ihtiyacım oluyor

Evet cnm hep otuzda yıkıyorum ondan herlade. Bugun omo hipoalerjik aldm bakalım. Ama dediğin gibi yuksrk isida yıkıycam mikroplar da ölsün.. evet şrke cıkarıcısı çok ii bu arada..
Bugun dr a gittik ilaç vermedi boğazda kızarıklık enfeksiyon var dedi.. Ben ıhlamur verdim cok az.. Bakalım zararsız ziyansiz atlatirız inş.. Dediğin cok doğru sıcak hasta yapıyor. Benim kız deli gibi terlerdi. Biz de bugun ısıyı düşürdük 24 te.

Kızlar öncelikle herkese geçmiş olsun biranönce iyileşir bebişler.. ya bizde de şey başladı bebe geceleri ağlayarak uyanmaya başladı ve ilk başta ben diş, gaz zannediyordum ama iki gündür farkettim ki çiş işe ilgili sorun sanırım. Hele bugün iyice anladım gece kalktı ağlayarak sadece besini açtım işedi rahatladı ve emzirmeme gerek kalmadan kendi uyudu. Sabaha karşı da ağlayarak kalktığında bezini hafif araladım rahatlattım ve çişini öyle yaptı. Yaparken ağlamıyor. Ateş falan da yol ne bilirim ya doktora görürsem mi acaba enfeksiyon olabilir mi ki?

Cnm gecmiss olsun. Idrar yolu enfeksiyonu olabilir dr a gotur bence. Biz de oldugunda nasil yanma oluyor onda da olabilir. Komsumuzun kizinda da a tes yoktu ama tahlil yapmislar dr idrar yolu enfeksiyonu oldugunu soylemis. Sen de ihmal etme bence

Cnm gecmiss olsun. Idrar yolu enfeksiyonu olabilir dr a gotur bence. Biz de oldugunda nasil yanma oluyor onda da olabilir. Komsumuzun kizinda da a tes yoktu ama tahlil yapmislar dr idrar yolu enfeksiyonu oldugunu soylemis. Sen de ihmal etme bence
Hımm illa ateş olmasına gerek Yok yani:/ buakşam bir boy büyük bez takıp deniycem ve yârin doktora görürcem

Çok güzel bir konu olmuş bende geldim Bendeeee temmuz 2 si doğumum çok ağır geçiyor hamileliğim ama bunada şükür rabbim hepimize saglicakla hayırlısıyla kucağımiza almayı nasip etsin inşallah❤

Hoşgeldin canım ama biz bir sene geriden geliyoruz bizim bebişler 6 aylık oldu yaşadığın ve yaşayabileceğin bir çok konu konuşuldu bu grupta. Eski mesajları okuyabilirsin ya da istediğin zaman fikir sorabilirsin bize. Allah sağlıkla huzurla kavuşmayı nasip etsin bebeğine

Amiiin baya geç kalmışım ben tskr ederim

bizde de sadece burun tikanikligi var sadece dediğime bakma vallahi büyük dert ne yapsam geçmedi 2gun bekleyip gitcem doktora burun aspiratoru bile kullandim korkmama ragmen 8kucuk sise serum fizyolojik ve yarim şişe deniz suyu bitirdim rahatlio 5/6saat sonra yine oluyo bezdimmm

Kizlar sabah kahvaltilarinda neler veriyorsunuz bebeginize. Biz yarin baslayacagiz 1 haftadir hasta oldugu için erteledik. Bana biraz örnekler verir misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…