- 20 Ekim 2016
- 4.044
- 7.518
-
- Konu Sahibi baldan_madam
- #28.481
Bizim baya toparladı gibi. Azcık öksürük kaldı. Bir de ishal geçmedi. Zencefili hiç bilmiyorum canım iyice araştırmadan tüketme derim ben. Çok geçmiş olsunbaldan_madam bizimki bugün daha iyi gibi ama hala öksürük krizi tutuyor kusana kadar öksürüyor canım siz nasil oldunuz? Bir de bende hasta oldum bogazim felaket ağrıyor. Emzirdigim için zencefil icebilir miyim acaba bilgin var mi canim ya da bilgisi olan var mi kizlaaar?
Gecmis olsun oncelikle. Zencefil zerdecal icebilirsin demisti dr.um cnm. Ben her aksam elma tarcin karanfil zencefil zerdecali iyice kaynatiyorum bi kupa iciyorum cok iyi geliyor. Arada bogaz agrisiyla uyaniyorum sabah aksam zencefil zerdecal bali macun gibi yapip yutuyorum aksam yatarken agrim kalmamis oluyo. Tavsiye ederimbaldan_madam bizimki bugün daha iyi gibi ama hala öksürük krizi tutuyor kusana kadar öksürüyor canım siz nasil oldunuz? Bir de bende hasta oldum bogazim felaket ağrıyor. Emzirdigim için zencefil icebilir miyim acaba bilgin var mi canim ya da bilgisi olan var mi kizlaaar?
Ben zençefil yemiştim yoğurtla hiç bir şey olmamıştı canım sütte azalma da olmadı, geçmiş olsun bu aradabaldan_madam bizimki bugün daha iyi gibi ama hala öksürük krizi tutuyor kusana kadar öksürüyor canım siz nasil oldunuz? Bir de bende hasta oldum bogazim felaket ağrıyor. Emzirdigim için zencefil icebilir miyim acaba bilgin var mi canim ya da bilgisi olan var mi kizlaaar?
152 günlüğüz biz de oturtmaya başladık canım on gündür filan destekli ama sürekli oturtmuyorum yere yatırıyorum sırtı dinlenince daha keyifli oluyor, sofradaki yemeklerden de tattırmaya başladık annemle cips yediğimde bile bakıp yalanıyor üzülüyorum bu sefer uzaklaştırıyorum bir şey yerken :)Selam hanımlar
Hasta arkadaşlara ve bebelere acil şifalar diliyorum. Çok fena salgın varmış biz de aldık nasibimizi ailecek salya sümük gezdik ...
Bebeklerinizi oturtmaya başladınız mı? Başlayan arkadaşlar kaç günlük bebeklerinizi acabs ? Benim kız çocuk niyetli hop kaldırıp kendini oturmayı deniyor bilemedim .. 155 günlük daha ..
152 günlüğüz biz de oturtmaya başladık canım on gündür filan destekli ama sürekli oturtmuyorum yere yatırıyorum sırtı dinlenince daha keyifli oluyor, sofradaki yemeklerden de tattırmaya başladık annemle cips yediğimde bile bakıp yalanıyor üzülüyorum bu sefer uzaklaştırıyorum bir şey yerken :)
Bizim 5 aylikken doktorumuz destekli oturtun dedi, zaten kendisini kaldiriyor surekli one dogru, simdi 5.5 ayligiz baya oturtuyorum gunde 1 2 saat destekli. Yatmayi sevmiyo agliyo yatinca :)Selam hanımlar
Hasta arkadaşlara ve bebelere acil şifalar diliyorum. Çok fena salgın varmış biz de aldık nasibimizi ailecek salya sümük gezdik ...
Bebeklerinizi oturtmaya başladınız mı? Başlayan arkadaşlar kaç günlük bebeklerinizi acabs ? Benim kız çocuk niyetli hop kaldırıp kendini oturmayı deniyor bilemedim .. 155 günlük daha ..
Ben sicak suyla biberon fircasi ile temizliyordum, haftada 1 de kaynatiyordum.hanımlar cuma işe başlıcam bebeğim 3 aylık plastiknve cam bibeeonlar nasl temizleniyor hee kullanımda kaynatmaya gerek yok sanırım kaynar auda bekletmeli mi yokaa aıcak auyla yıkayıp kurutmaşı mı
Ben balli zencefil yedim canim oksururken, oglum hasta olunca ben de uzuntuden hastalanmistim. Fayda etti bir zarari da olmadi.baldan_madam bizimki bugün daha iyi gibi ama hala öksürük krizi tutuyor kusana kadar öksürüyor canım siz nasil oldunuz? Bir de bende hasta oldum bogazim felaket ağrıyor. Emzirdigim için zencefil icebilir miyim acaba bilgin var mi canim ya da bilgisi olan var mi kizlaaar?
Sagol canim pekala:)Bizim baya toparladı gibi. Azcık öksürük kaldı. Bir de ishal geçmedi. Zencefili hiç bilmiyorum canım iyice araştırmadan tüketme derim ben. Çok geçmiş olsun
Sagol canim bi deneyeyim tesekkur ederimGecmis olsun oncelikle. Zencefil zerdecal icebilirsin demisti dr.um cnm. Ben her aksam elma tarcin karanfil zencefil zerdecali iyice kaynatiyorum bi kupa iciyorum cok iyi geliyor. Arada bogaz agrisiyla uyaniyorum sabah aksam zencefil zerdecal bali macun gibi yapip yutuyorum aksam yatarken agrim kalmamis oluyo. Tavsiye ederim
Sagol canim ya dayanamayip yaptim zaten insallah iyi gelirBen zençefil yemiştim yoğurtla hiç bir şey olmamıştı canım sütte azalma da olmadı, geçmiş olsun bu arada
Bzimki de yer ama ben korkuyorum kendim yediriyorum. Aebze meyve ve tahıl veriyorum su içiyor bazen de yoğurt veriyorum ama yoğurt sevmedi nedense. Blw yapan herkese özeniyorum.Kızlar biz bugün kabakla ek gıdaya başladık.Blw yapıyoruz. Maşallah ilk gün için çok iyiydi. Mini kabaklardan yarım yemiştir. Çok mutlu oldum. Oğluş da sevdi kendi kendine yeme işini
Ben de bir cesaret başladım canım. İlkyardım videolarını hatmettikten sonraBzimki de yer ama ben korkuyorum kendim yediriyorum. Aebze meyve ve tahıl veriyorum su içiyor bazen de yoğurt veriyorum ama yoğurt sevmedi nedense. Blw yapan herkese özeniyorum.
Parmak büyüklüğünde mi verdin canım buharda mı haşladın suda mı ?Kızlar biz bugün kabakla ek gıdaya başladık.Blw yapıyoruz. Maşallah ilk gün için çok iyiydi. Mini kabaklardan yarım yemiştir. Çok mutlu oldum. Oğluş da sevdi kendi kendine yeme işini
Benimki de yoğurt sevmedi zaten doyurucu özelliği yok laktik asitten uyku getiriyor bebişlerinBzimki de yer ama ben korkuyorum kendim yediriyorum. Aebze meyve ve tahıl veriyorum su içiyor bazen de yoğurt veriyorum ama yoğurt sevmedi nedense. Blw yapan herkese özeniyorum.
Canım sen beklenen Doğum tarihi itibari ile 6 ay beklemeyecek miydin yanlış mı hatırlıyorum. Hayırlı uğurlu olsun buarada bebişimize faydalı gıdalar olur inş :)Kızlar biz bugün kabakla ek gıdaya başladık.Blw yapıyoruz. Maşallah ilk gün için çok iyiydi. Mini kabaklardan yarım yemiştir. Çok mutlu oldum. Oğluş da sevdi kendi kendine yeme işini
Canım mini kabaklar bulmuştum ben sadece soyup buharda haşladım. Zaten parmak kadarlar. Boyu da yumruğundan 1-2 cm uzun olacak.Parmak büyüklüğünde mi verdin canım buharda mı haşladın suda mı ?
Öyleydi canım ama okuduğum kitaplarda 7 hafta çok uzun diyor. 2-3 hafta beklemek yeterliymiş sanırım. Öğürme refleksi 8. Aydan sonra gerilere gidiyormuş dilde. O yüzden başladım ben de. :)Canım sen beklenen Doğum tarihi itibari ile 6 ay beklemeyecek miydin yanlış mı hatırlıyorum. Hayırlı uğurlu olsun buarada bebişimize faydalı gıdalar olur inş :)