Selamlar.. Herkes dökülüyor mu hastalıktan yav
çok çok geçmiş olsun Rabbim tez şifa versin hepinize bilhassa bebislerinize.. Size tavsiyem evi çok sıcak tutmayin bu sebepten de hasta oluyor cocuklar.. Ben ağustosta bi tarafları donan insan olarak çocuğun usudugune karar kılıp yardirdim sıcağı bi ara ama direk burun tıkanıklığı balgam ve öksürük seklinde geri dondu bana.. Gece çok terletip farkında olmadan daha çok üşüttüm sanırım balgam söktürücü ve okyanus suyu spreyiyle atlattık şükür bayadir iyiyiz oda sıcaklığını 24 dereceyi çok gecirmiyoruz artık geceleri 21 22 derece hatta..
Kendiniz için A101de zencefilli seker var pastil gibi boğaz kuruluğuna çok iyi geliyo deneyin derim..
Buhar makinası gerekli mi diye soran olmuş bi heves almış benimki uzay mekiği gibi yatak odama inis yaptı gereksiz şey nem oranı 60 zaten daha yükseği küf yaparmış e kalorifer sulugum vardı zati benim yetiyormuş demekki ne gerek...
Baby me güzel bacım ben leke cikaricisini çok begeniyorum derecesini mi düşük tutuyosun acaba makinenin 60 da gıcır gıcır oluyo valla
benim sıpa kakalarıyla ünlü oldugundan çok ihtiyacım oluyor