temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Hakkında hayırlısı olsun canım. Evdesin sonuçta ev işlerini boşverdin mi iki bebişe de yetersin sıkıntı yapma :) hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz o zaman

Bilmem mi hayatım nefes alamadikca ememiyoda doğru dürüst iki çekip ağlıyordu Eslem.. O otribebenin iki kutu yedek ucunu bi kutu serum fizyilojigini kullandık bizde ne geliyor yalniz çektikçe demi.. Nefesim yetmiyodu artik benim.. Balgamda yapiyo tabi çocuğa o da çok rahatsız ediyo hiril hiril boğaz.. Oda ısısı imiş çözüm ya on numara ise yaradı valla .. Bide balgam söktürücü şurup kullandik biz...[/QUOTE]
Evet o kadar sey minicik burunda nasil birikmis anlamadim inan...dun doktora gittik balgam sökücü ve serum fizyolojik verdi anne sütü ver dedi ayrica ek gidayla ilgili bazi tavsiyeler de verdi oda isimiz cok iyi canim hatta ekstradan kalorifer sulugu icine 1kasik mentollu krem koydum bana da cok iyi geldi

Ikiz annesi olarak tavsiyem kızın 1bucuk yasindayken basla calismalara

Hakkında hayırlısı olsun canım. Evdesin sonuçta ev işlerini boşverdin mi iki bebişe de yetersin sıkıntı yapma :) hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz o zaman
Haha sagol canim hayırlısı:)
Ikiz annesi olarak tavsiyem kızın 1bucuk yasindayken basla calismalara

Yaa gercekten mii cok zor di mi :) neyse bakcaz bi çaresine. Hayirli zamanda gelir insallah :)

Ay ne guzel canim ben de calismiyor olsam dusunurdum, ise baslamama 3 hafta var hala kimin bakacagi belli degil, bu durumda 2. yi ancak ucretsiz izin alacak maddi imkana kavusunca ve dogum travmasini atlatinca ve tabi zayiflayinca dusunurum bu da 5 10 yil olur gibi geliyor
Ikiz gibi buyurler guzel olur hakkinda hayirlisi olsun haberlerini bekliyoruz o zaman

Az kalmış canım işe başlamana etrafa haber salsan yok mu hiç bakıcı adayı, sen mi beğenmiyorsun

kızlaaaarrrrr selam nasılsınız.. hepinizle bişiler paylaşmayı pek özledim. vatsap gurbu bile kurmuşsunuz:)) bende aranıza yeniden döndüm.. ek gıda hazırlıkları yapıyorum ve yine sizlerle bilgi alışverişi yapma ihityacı duydum.. varmı başlayanınız.. nası gidiyo.. bende dün ilkkez yoğurt verdim.. pek sevmedi

Az kalmış canım işe başlamana etrafa haber salsan yok mu hiç bakıcı adayı, sen mi beğenmiyorsun
Canim arayisa girmedik acikcasi cunku daha cok kucuk diye bakiciya guvenemiyorum. Annem ya da kv bakicak sanirim, kv gonullu zaten bakmaya ama ben annemi ikna etmeye calisiyorum yani en kotu ihtimalle kv bakcak, cok iyi bi bakici denk gelirse o da olabilir ama aramadan gokten zembille inmicegine gore bilemedim napsam :)

Ayyy hastaydık analı-kızlı grip olduk ondan giremedim kızlar. Şimdi ikimiz de daha iyiyiz çok şükür. Evet ben de yakın düşünüyorum, doktoruma sormuştum ben de, bebek psikolojisi için en az bir yıl demişti. Benim de sezaryen doğum da onun için sormuştum doktora. Ama dikişlerle bi alakası yok sanırım. Benim bi arkadaşım da sezaryen doğum yapmıştı. İki çocuğunun arasında 14 ay var. Onunki gibi hesaplarsam şimdi hamile olmam lazımdı aslında istiyorum da ama kızım da çok ufak ve hareketli de bi bebek. Ona kıyamıyorum, ilgim azalacak diye.
Ayyy kafam çok karıştı, fikri olan var mı

Kizlar bizim alt iki disimiz cikti, yani beyazi goruneli iki hafta falan oldu ama buyumuyo ya :/ minnak minnak beyaz kaldi ne zaman normal dis boyutuna gelicek acaba?
Ayyyy hayırlı olsun canım, ilk dişleriniz :) sıra diğerlerine inşallah sağlıkla. Ateş, huzursuzluk falan oldu mu canım.

Ben de sana katılıyorum canım, nasip tabi de evlilik işleri bebek falan. Kızımdan sonra ben de dedim keşke daha önce evlenseydim diye. Okul, çalışma hayatına atıl derken ben de geç evlendim. O yüzden ikinciyi ara vermeden yapmak istiyorum yaş gidiyor diye. Bi taraftan da kıyamıyorum bebişime. Dediğin gibi inşallah rabbim verir de yalnız kalmazlar.

Kızlar biz 7 ayımızin ilk haftasindayiz ve kilomuz 7900. Kontrollerde zayif falab demiyor doktor ama görenler zayiflamis diyorlar. Doktor gecen boya gitmis biraz dedi. Ek gidaya yeni basladik ama tam olarak deli gibi yemiyor sonuçta yanlis mi yapiyorum nerde hata yapıyorum acaba. Ek gida verirken korkuyorum zaten bir de böyle seyler duyunca üzüldüm şimdi. Sizinkilerin kilolari nasıl

Cnm benim oğlum baya iri 1 yaş gibi standart değil ama bence normal bebeğinin kilosu. Bu aydan sonra çok kilo almaz azar azr yaşına kadar10 12 kg arası olacak. Sıkıntıya gerek yok iyi bence

Kilosu hakkinda bi fikrim yok canim ama takilma ya böyle seylere her bebek kilolu olcak diye bisey yok zaten kilolu olan her bebek sağlıklı diye de bisey yok. Ben de cuma gunu gidicem eminim kilosu cok düşük ama saglikli olsun sorun degil.. Ayrica ek gida 1 yasina kadar ek olarak veriliyo ana besin anne sutu ya da formül mama o yuzden cok fazla yemesine gerek yok. 1 yasina kadar bebeğin alisma süreci ondan sonra cok cok yer ins. Takma kafana bak kilolu olursa buyuyunce vermek icin ugrascam bi de :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…