- 9 Mart 2017
- 116
- 119
-
- Konu Sahibi baldan_madam
- #28.541
Ben de simdi 22 hastalığın geçen haftadan beri 10 gün geride baş çevresi ve endişeliyim... deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim
Sağolasın Dr ilaç vermedı cnm ama,bu akşam bı acıle gıderz heralde duruma göre burnunu aspiratorlee temızletmıyor. Başka yolu var mı rahat nefes alsın dıyeCanım bizimkinin de öksürük kalfi Allah sifa2 versin size de. Ilac kullaniyor musunuz?
Odayı kaç dereceye düşürdün canım? Bizim de 19 du önceden 21 e yükseltince iyi uyumaya başladı. Sizin nasıl sıcaklık?[/QUOTE]Bilmem mi hayatım nefes alamadikca ememiyoda doğru dürüst iki çekip ağlıyordu Eslem.. O otribebenin iki kutu yedek ucunu bi kutu serum fizyilojigini kullandık bizde ne geliyor yalniz çektikçe demi.. Nefesim yetmiyodu artik benim.. Balgamda yapiyo tabi çocuğa o da çok rahatsız ediyo hiril hiril boğaz.. Oda ısısı imiş çözüm ya on numara ise yaradı valla .. Bide balgam söktürücü şurup kullandik biz...
Uzuldum canimKızlar Sarp biberonu almıyor akşama kadar beni bekliyor aç aç böyle bişey yaşayan var mı kafayi yicem düsünmekten çalışamıyorum yemek bile yemek gelmiyor icimden o orda aç beklerken. kaşıkla da denedi onu da tükürüyo var mi bi fikri olan
Denedik cnm onu da istemiyor sanki benim işr döndüğümü hissetti beni protesto ediyorUzuldum canimbazi bebekler reddediyor biberonu. Alistirma bardagi denediniz mi?
Ay cok sogukOdayı kaç dereceye düşürdün canım? Bizim de 19 du önceden 21 e yükseltince iyi uyumaya başladı. Sizin nasıl sıcaklık?
Sorma canım benim de aynı. Bugece yarım saatte bir uyandı. Gece 4 te ağladı uyandı sabah 6.30 da hepten kalktı. Ruh gibi işe geldim şuanatak haftalarını da hiç bilmiyorum canım. Hiç takip edemedim onu en baştan beri :)
Ben de 4. Aydan beri oturtuyorum ama kisa sureli cunku kendi istiyo yatmaktan nefret ediyo16 sinda 5. Ayimizi dolduruyoruz
Kızlar bebeklerinizde konak oluştu mu? Kızımın başında var ne yapmalıyım bi zararı var mi
Canım bizimki baya tikanmisti nefesi acile gittigimizde oksijen verdiler öyle rahatladi biraz. Bende eve gelince lavanta kaynattim evi gezdirdim bide uyudugu odaya koydum belki faydasi olmuştur bilmiyorum. Papatya da ayni işlemi görüyor dene istersenSağolasın Dr ilaç vermedı cnm ama,bu akşam bı acıle gıderz heralde duruma göre burnunu aspiratorlee temızletmıyor. Başka yolu var mı rahat nefes alsın dıye
Bizim yeni dogdugu zaman olmustu canım zeytinyagi ile karbonatti galiba karıştırıp sürmüştüm ovalamistim banyolarinda. Bide doktor bingildak ve kaş bölgesine her yere dokundugunuz gibi dokunun ovalayin demistu. Biz bingildaga bisey olacak diyr cok bastirmayinca orayi o yüzden olurmuş. Karışıma netten bak istersen canimKızlar bebeklerinizde konak oluştu mu? Kızımın başında var ne yapmalıyım bi zararı var mi
Aynen katiliyorum cnm. Bi hazirrlik olmali oturtmadan once bizimki oyle merakli ki emerken karni doyunca kalkiyo oturuyo etrafi inceliyo cok komik oluyoBen ne zaman baksam tutturuyorum artik gene mi atak diye bakiyorum oyle cikiyor.. Ama cekeceğimiz var galiba bu ataktan çok saskinim hic boyle görmedim kızımı her gören sasiyor hatta oyle bi agliyoki sanki etini kopariyoz hasta mi neyi var diyolar beş on dakka sonra bi bakıyoruz gülüyor ağzı açık şebek şebek..26. Haftada gözüküyor agir atak aslında daha bi hafta daha vardı ama nedennn nedennnn...
Çok hoşuna gidiyo ama oturmak artik dünyayı tanımak istiyorlar bide zaten 6. Ayda bu çocukları mama sandalyesine oturtcaksak bi hazırlığı olmalı demi oturmaya alismalilar..
Babe konak sampuani kullanıyoruz biz acayip konakti önceden zeytinyağıyla yumuşatıp bi güzel kazidim o konakları korkma zaten canını acıtan bişi değil onlar taradikca atiyo kabuk baglamis yara gibi tenizleyince mis gibi oluyo.. Şampuan da koruyor heraldeki bida öyle olmadı hic..
Bizim yeni dogdugu zaman olmustu canım zeytinyagi ile karbonatti galiba karıştırıp sürmüştüm ovalamistim banyolarinda. Bide doktor bingildak ve kaş bölgesine her yere dokundugunuz gibi dokunun ovalayin demistu. Biz bingildaga bisey olacak diyr cok bastirmayinca orayi o yüzden olurmuş. Karışıma netten bak istersen canim
Kızlar bisi sorucam ya :) 1 tane bebisi olanlar 2.yi Ne zaman düşünüyorsunuz
Ben 10 sene sonra dusunuyorum canimKızlar bisi sorucam ya :) 1 tane bebisi olanlar 2.yi Ne zaman düşünüyorsunuz
Kdoğum dr en az iki sene iyi olur sezaryen olanlar için dedi. Kardeş çocuk psikolojisi falan için en ideali 4 yıl dedi.
Ben ne düşünüyorum hiç bir fikrim yok
Maddi anlamda ücretsiz izin alabilecek durumda olmak isterim sanırım. O da 3 sene sürse ideal yaş farkını yakalarım
Siz düşünüyorsunuz sanırım? E ebruu05 de yakın düşünüyordu yanlış hatırlamıyorsam