temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kızlar Sarp biberonu almıyor akşama kadar beni bekliyor aç aç böyle bişey yaşayan var mı kafayi yicem düsünmekten çalışamıyorum yemek bile yemek gelmiyor icimden o orda aç beklerken. kaşıkla da denedi onu da tükürüyo var mi bi fikri olan

Ben de simdi 22 hastalığın geçen haftadan beri 10 gün geride baş çevresi ve endişeliyim... deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim

Canım korkma Allah in izni ile herşey olacağına varıyor zaten.. Benim kızım minyon ama bunu anlamak icin defalarca kontrol edildim ondan sonra büyüme ayni hizda olunca dr kızın minyon dedi.. Yani önemli degil bas cevresi karin cevresi arasindaki uyum değil biri gelistikce diger taraf yerinde sayiyor mu yada geriye dönüyor mu. Dr bunu takip edicektir.. Ve genelde de genetik olur boyle seyler. Ben de minyonum normal karşıladık yani.. Sen de canını skma dedigim gibi yapisal mi gelisim geriliği ile ilgili mi dr bi kac kontrolden sonra sana soyleyecektir

Odayı kaç dereceye düşürdün canım? Bizim de 19 du önceden 21 e yükseltince iyi uyumaya başladı. Sizin nasıl sıcaklık?[/QUOTE]
Ay cok soguk ben 25 yapiyorum bazen 27 ye cikiyo merkezi sistem bizim o zaman fenalik geciriyoruz ailecek ama 24 25 iyi gibi geliyodu cok mu sicak ki

Uzuldum canim bazi bebekler reddediyor biberonu. Alistirma bardagi denediniz mi?

Odayı kaç dereceye düşürdün canım? Bizim de 19 du önceden 21 e yükseltince iyi uyumaya başladı. Sizin nasıl sıcaklık?
Ay cok soguk ben 25 yapiyorum bazen 27 ye cikiyo merkezi sistem bizim o zaman fenalik geciriyoruz ailecek ama 24 25 iyi gibi geliyodu cok mu sicak ki [/QUOTE]
24-25 te bizimki atletle gezer sıkı giydirme bari sıcağı pek sevmiyor bebekler. Çok sıcak olumca uyumuyor mesela bizimki

[/QUOTE] 24-25 te bizimki atletle gezer sıkı giydirme bari sıcağı pek sevmiyor bebekler. Çok sıcak olumca uyumuyor mesela bizimki [/QUOTE] baldan_madam
Alp aylardir sicaktan mi uyumuyo acaba ama derece azicik dusse de gogsuyle ensesi soguyo hemen. Benim gibi sogugu sevmiyo sanirim :) ince zibin ustune ince penye ile duruyor evde. Altta da ince bir esofman alti. Corabi 2 kat giydiriyodum gaz olmasin diye kv erkek cocuguna o kadar giydirilmez dedi teke dusurdum

24-25 te bizimki atletle gezer sıkı giydirme bari sıcağı pek sevmiyor bebekler. Çok sıcak olumca uyumuyor mesela bizimki [/QUOTE] baldan_madam
Alp aylardir sicaktan mi uyumuyo acaba ama derece azicik dusse de gogsuyle ensesi soguyo hemen. Benim gibi sogugu sevmiyo sanirim :) ince zibin ustune ince penye ile duruyor evde. Altta da ince bir esofman alti. Corabi 2 kat giydiriyodum gaz olmasin diye kv erkek cocuguna o kadar giydirilmez dedi teke dusurdum [/QUOTE]
Bizimki de atlet üstüne uzun kollu penye çorap ve patikli alt ile duruyor. Uyanınca biraz sıcağı geçene kadar yelek giydiriyorum sonra sıkılıyor çekiştiriyor çıkarıyırum

Ben ne zaman baksam tutturuyorum artik gene mi atak diye bakiyorum oyle cikiyor.. Ama cekeceğimiz var galiba bu ataktan çok saskinim hic boyle görmedim kızımı her gören sasiyor hatta oyle bi agliyoki sanki etini kopariyoz hasta mi neyi var diyolar beş on dakka sonra bi bakıyoruz gülüyor ağzı açık şebek şebek.. 26. Haftada gözüküyor agir atak aslında daha bi hafta daha vardı ama nedennn nedennnn...

Ben de 4. Aydan beri oturtuyorum ama kisa sureli cunku kendi istiyo yatmaktan nefret ediyo 16 sinda 5. Ayimizi dolduruyoruz

Çok hoşuna gidiyo ama oturmak artik dünyayı tanımak istiyorlar bide zaten 6. Ayda bu çocukları mama sandalyesine oturtcaksak bi hazırlığı olmalı demi oturmaya alismalilar..

Kızlar bebeklerinizde konak oluştu mu? Kızımın başında var ne yapmalıyım bi zararı var mi

Babe konak sampuani kullanıyoruz biz acayip konakti önceden zeytinyağıyla yumuşatıp bi güzel kazidim o konakları korkma zaten canını acıtan bişi değil onlar taradikca atiyo kabuk baglamis yara gibi tenizleyince mis gibi oluyo.. Şampuan da koruyor heraldeki bida öyle olmadı hic..

Sağolasın Dr ilaç vermedı cnm ama,bu akşam bı acıle gıderz heralde duruma göre burnunu aspiratorlee temızletmıyor. Başka yolu var mı rahat nefes alsın dıye
Canım bizimki baya tikanmisti nefesi acile gittigimizde oksijen verdiler öyle rahatladi biraz. Bende eve gelince lavanta kaynattim evi gezdirdim bide uyudugu odaya koydum belki faydasi olmuştur bilmiyorum. Papatya da ayni işlemi görüyor dene istersen

Kızlar bebeklerinizde konak oluştu mu? Kızımın başında var ne yapmalıyım bi zararı var mi
Bizim yeni dogdugu zaman olmustu canım zeytinyagi ile karbonatti galiba karıştırıp sürmüştüm ovalamistim banyolarinda. Bide doktor bingildak ve kaş bölgesine her yere dokundugunuz gibi dokunun ovalayin demistu. Biz bingildaga bisey olacak diyr cok bastirmayinca orayi o yüzden olurmuş. Karışıma netten bak istersen canim

Aynen katiliyorum cnm. Bi hazirrlik olmali oturtmadan once bizimki oyle merakli ki emerken karni doyunca kalkiyo oturuyo etrafi inceliyo cok komik oluyo
Biz de 20. Haftadayiz cnm dogmasi gereken tarihe gore atak midir nedir ayni anlattigin gibi benim kiz oyle bi agliyo ki kesin ciddi bi agrisi sancisi var sanirsin ama sonra sut liman analmiyorum valla
2 gun once babasi ole koktu ki sarmaladi gecenin 12sinde acile gidelim diye ne dicez dr a diyorum atesi yok bisey yok ole agliyo
neyse bindik arabaya 3.dakikada bizim kiz ruyalar alemine daldi. napalim geri donduk

Teşekkür ederim Canim. Bakıp uygulayacağım insallah. Gerci cuma gunh dr kontrolümüz var bilgi alicam dr dan ama beklemekte istemedim

Kızlar bisi sorucam ya :) 1 tane bebisi olanlar 2.yi Ne zaman düşünüyorsunuz
Kdoğum dr en az iki sene iyi olur sezaryen olanlar için dedi. Kardeş çocuk psikolojisi falan için en ideali 4 yıl dedi.
Ben ne düşünüyorum hiç bir fikrim yok
Maddi anlamda ücretsiz izin alabilecek durumda olmak isterim sanırım. O da 3 sene sürse ideal yaş farkını yakalarım
Siz düşünüyorsunuz sanırım? E ebruu05 de yakın düşünüyordu yanlış hatırlamıyorsam

Ben hemen istiyordum ama hem ben ameliyat oldum hem de oğlum ameliyat olacak 2 yıl sürecek ameliyat süreci. Ondan sonra kısmet olursa 2. Düşünüyorum ama yaşım elverirse hamile kalabilirsem isterim. Oğlum da zor hamile kaldım ztn. Olumsuz tüp bebek denemesinden sonra kendiliğinden hamile kaldım. Bir daha kendiliğinden olur mu bilmem. Kısmet inşallah istediğin zmn kardeş yapabiliriz oğluma. Tek kaldın istemem. Kardeş sığınacak bir yuva sırdaş arkadaş hayatta dayanak demek. Arkadaşlar dostlar konukomşu herlkes zamanla geçip gidiyor sna kapısını kardeşin açıyor. Ana baba göçüp gittiğinde bir ses bir nefes kardeş. Oğlumu bundan mahrum etmek istemem. İnşallah Rabbim nasip eder. Keşke daha genç evlenseydim 4 tane çocuğum olsaydı. Artık pek mümkün değil.

Evet Canim sezaryenle en az 2 sene ve pedagoglarin önerdiği yas aralığı da 4 sene.. Valla 4 sene cok uzun gibi geliyo bana ya iki düşüncem var. Bi yanım diyor ki doya doya kızımla vakit geçireyim tüm vaktimi ona harcayim keyfini cikarayim biraz buyusun öyle.. Diğer yanım ise cok gecmeden ikinciyi istiyooo elbette zorlanicam ama 4 sene 5 sene gecsede yine zorlanicam onu pek dusunmuyorum sadece kizimi ilgisiz birakmak korkutuyo beni.. Ama sanirim yapicam

Siz çalışıyorsunuz hemen istemeseniz bile bence cok haklisiniz. Is ev cocuklar cok zor. Ben calismadigim halde zorlaniyorsam sizi düşünemiyorum:) ama belli bi yastan sonra sanki tahammul daha da azaliyo. Hersey zamaninda güzel amannn kizlar ben itiraf ediyorum bebek dusunuyorum şuan her an hamileyim diyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…