- 20 Ekim 2016
- 4.044
- 7.518
-
- Konu Sahibi baldan_madam
- #28.441
Cok gecmis olsun canim. insallah cabucak iyilesir...Kızlar salgın varmış. Bugün dr gittik. Doktor bebeğiniz ya da siz çok çok hasta olmadıkça hastane ortamına kesinlikle girmeyin bir ay kadar dedi. Hem biz hem de bebek için dedi. Yalancı boğmaca salgını varmış. Kalabalık yerlerde de dikkat edin diye paylaşmak istedim.
Bizim oğlan gittikçe daha kötü öksürmeye başladı. İştah gitti çok da halsizdikkat edin bebişlere.
Sağol canım. Evet su koyuyorum hatta içine de lavanta yağı damlatıyorum iyi oluyor ferahlatıyor.Cok gecmis olsun canim. insallah cabucak iyilesir...
Yattigi odaya kalorifer uzerine su koyuyor musun? Ben surekli ya islak havlu koyuyorum ya su. Kalorifer cok kurutuyo burunlarini surekli acik tutmak lazim...
Dr umuz serum fizyolojikle temizleyin cekmeyin kendi akar zateen dedi. Hemsire de gosterdi bi sıktı diger burun deliginden cikti.
Evet cnm cok hizli sıktı. Diger taraftan akti resmen yikadi. Sonra da kucagina ters alip belinden tuttu basini hafif one egdirdi yutmasin diye ama ben o kadar pratik olamiyorum esim benim yanimda yapma diyo cunku nefes alamiyo gibi oluyo kuzum benimki cok panik. ama sonrasinda cok rahatliyo minigim.Sağol canım. Evet su koyuyorum hatta içine de lavanta yağı damlatıyorum iyi oluyor ferahlatıyor.
Burun için onun videosunu izlemiştim ama yapmaya cesaret edemedim. Çok hızlı mı sıktı sizin hemşire de? Nasıl aktı diğer taraftan?
Amiiin canim...Herkese mutlu yıllar kızlarhepimize bebişlerimizle ailemizle mutlu huzurlu sağlıklı yıllar nasip etsin allah. Bebişlerimiz sağlıklı sıkıntısız büyüsün dişleri kolay çıksın ek gıdaya güzel geçsin güzel güzel emeklesin yürüsün düşmeden ağlamadan büyüsün geceleri deliksiz uyusun. Amin
Ayy canım maşallah sana ben de yapamam hem elim o kadar hızlı değil hem de bruno spreyi sıkarken bile zorlanıyorum ben.Evet cnm cok hizli sıktı. Diger taraftan akti resmen yikadi. Sonra da kucagina ters alip belinden tuttu basini hafif one egdirdi yutmasin diye ama ben o kadar pratik olamiyorum esim benim yanimda yapma diyo cunku nefes alamiyo gibi oluyo kuzum benimki cok panik. ama sonrasinda cok rahatliyo minigim.
Cok sukur surekli havlu yada su koydugumdan beri cok kullanmiyorum serum fiz
Canik geçmiş olsun son durum nedir? Bizimki de 4 gündür hasta. Geniz akıntısı burun akıntısı göz hepsi var. Antibiyotik kullaniyoruz ama 2 kere nefesi cok kotu tikandi öksürürken kiyamet kopardi bugün dayanamayıp götürdük hastaneye nefes rahatlatıcı bi iğne yaptilar bide oksijen verildi. Biraz daha iyi sanki ama cok bi degisiklik yok.yaa sizin bebişlerde mi hasta bizim bebişe de babasından bulaştı bebişten de bana bulaştı ailecek kırılıyoruz ekim annesiyim kuzum daha 3 aylığa 1 hafta var ilk gün ateşi 38 oldu yarım fitil verdim ertesi sabah doktora götürdüm nezle olmuş ateşi bugğnse yükselebilir calpol ver sonra ateş olmaz olursa antibiyotik başlayalım dedi çok şükür ateşi olmadı ama öyke kötü öksürüyo ki burnu genzi hep tıkalı emmeye emiyo ama sürekli genzinde boğazında bi tıkanık ses var sizin bebiş iileştiyse uyguladığonız bişi var mı kaç güne geçti doktor 10 güne anca geçer dedi odaya soğan bölüp koyuyolarmuş yapan var mı
Canım bizimkide ayni ya öksürük mahvetti yavrumu dün gece hiç uyumadim sürekli uyandi zombi gibiyim sabahtan beri de hastanedeydik oksijen falan verdiler. Bi iyilesse yavrularimiz yaKızlar salgın varmış. Bugün dr gittik. Doktor bebeğiniz ya da siz çok çok hasta olmadıkça hastane ortamına kesinlikle girmeyin bir ay kadar dedi. Hem biz hem de bebek için dedi. Yalancı boğmaca salgını varmış. Kalabalık yerlerde de dikkat edin diye paylaşmak istedim.
Bizim oğlan gittikçe daha kötü öksürmeye başladı. İştah gitti çok da halsizdikkat edin bebişlere.
Canım çok geçmiş olsunCanım bizimkide ayni ya öksürük mahvetti yavrumu dün gece hiç uyumadim sürekli uyandi zombi gibiyim sabahtan beri de hastanedeydik oksijen falan verdiler. Bi iyilesse yavrularimiz ya
geçici çözümler mi oluo ya bnmki 4 gün sonra 3 aylık olucak kısmetse biraz topsrldı gibiydi dün geceden beri yine kötüledi ateş hırıltı yok ama burnu acayip tıkanıo çekiyorum ysrım saate yine doluo hadi burun neyse serum fizy fln idare ediyoruz ama öyle kötü öksürüo ki ciğerleri sökülcek gibi dediğin gibi nefes alamadığondan ağlıo da göz burun salya hepsi bribirine girmiş durumda bize ilaç vermediler bidahs götürürsem naparlar bilmiyorum götürsem mi onu da bilmiyorumCanik geçmiş olsun son durum nedir? Bizimki de 4 gündür hasta. Geniz akıntısı burun akıntısı göz hepsi var. Antibiyotik kullaniyoruz ama 2 kere nefesi cok kotu tikandi öksürürken kiyamet kopardi bugün dayanamayıp götürdük hastaneye nefes rahatlatıcı bi iğne yaptilar bide oksijen verildi. Biraz daha iyi sanki ama cok bi degisiklik yok.
yaaaa bizimkininde öksürüğü kötüledi öksürürken boğulcak gibi oluyoKızlar salgın varmış. Bugün dr gittik. Doktor bebeğiniz ya da siz çok çok hasta olmadıkça hastane ortamına kesinlikle girmeyin bir ay kadar dedi. Hem biz hem de bebek için dedi. Yalancı boğmaca salgını varmış. Kalabalık yerlerde de dikkat edin diye paylaşmak istedim.
Canım bizimkide ayni ya öksürük mahvetti yavrumu dün gece hiç uyumadim sürekli uyandi zombi gibiyim sabahtan beri de hastanedeydik oksijen falan verdiler. Bi iyilesse yavrularimiz ya
yaaaa bizimkininde öksürüğü kötüledi öksürürken boğulcak gibi oluyo
tlfnla aramıştk doktoru ilk hastalandığında ateşlenirse calpol veya fitil verin nezle gibi duruo getirmetin demişti şimdi öksürğü iice coştu hastaneye götürmeye de korkuyorum hem mikrop yuvası hem soğuk eota virüs aşısını yapcaktı doktor cmt günü bilmiyorum napcaz bronşite çevirir die korkuyorum ilk çocuk hep acemilikKızlar sormayın yaa brnimkinin de öksürük biraz iyi ama ishal tam gaz devam. Yarın beşinci gün olacak hala ishal
Zafrina dr ile iletişim imkanın varsa götürmeden bir ara. Bize getirmeyin dedi yarın tlf sorcaz ishali
Ahh ebudik çok geçmiş olsun kuzum. Bizimki de şimdi uyandı çığlık kıyamet. Öksürüyor ağlıyor. Ilık su veriyorum uyandıkça. Rahatlatıyor biraz.
şu buhar makineleri bize derman olur mu ki kızlaronlara da sağlıksız diyorlar ama bilemedim
emzirmiyorum demiştin biberon konusunda tecrübelisindir cuma günü işe başlıcam kısmetse hangi biberonu kullanıosun ve bu biberonlsr nasl temizlenio lansinoh elektirikli pompam var bir iki kere tutuomu die onun plastik biberonunu verdik almıştı ama benden tutmuo annem verince içmişti avent natural cam aldm şimdi benden almıo yine annemden alır mı ucunu mu sevmedi bilemiyorum annem yanımda diil bu arada deneyemedik yani :) cam ve plastik biberonlar nasıl temizlenmeli illa camla mı içmesi lazm 3 aylığızKızlar sormayın yaa brnimkinin de öksürük biraz iyi ama ishal tam gaz devam. Yarın beşinci gün olacak hala ishal
Zafrina dr ile iletişim imkanın varsa götürmeden bir ara. Bize getirmeyin dedi yarın tlf sorcaz ishali
Ahh ebudik çok geçmiş olsun kuzum. Bizimki de şimdi uyandı çığlık kıyamet. Öksürüyor ağlıyor. Ilık su veriyorum uyandıkça. Rahatlatıyor biraz.
şu buhar makineleri bize derman olur mu ki kızlaronlara da sağlıksız diyorlar ama bilemedim
Hastrayken rota yapmıyorlar bize hastalık var mı diye sordular her seferinde aşı yapmadan. Yalancı boğmaca diye bir salgın varmış. Ondan olabilir. Bizimkine benziyor anlattıkların. Prospan şurup bize biraz iyi geldi ama dr sormadan kullanma derim yine. Bitkisel öksürük şurubu. Biz de acemilikten 41.5 ateş gördüm. Yarım saatin içinde yükselmiş. Bebişler iyi olsun dayanamıyorum onların hasta olmasınatlfnla aramıştk doktoru ilk hastalandığında ateşlenirse calpol veya fitil verin nezle gibi duruo getirmetin demişti şimdi öksürğü iice coştu hastaneye götürmeye de korkuyorum hem mikrop yuvası hem soğuk eota virüs aşısını yapcaktı doktor cmt günü bilmiyorum napcaz bronşite çevirir die korkuyorum ilk çocuk hep acemilik
Ben avent natural aldım ama ona alıştı göğsümü hiç almadı. Bana sorarsan biberona hiç bulaşma derim. Alternatif besleme yöntemleri var. Face de emzirme sanatı var. Oraya üye ol çok yardımcı oluyorlar.emzirmiyorum demiştin biberon konusunda tecrübelisindir cuma günü işe başlıcam kısmetse hangi biberonu kullanıosun ve bu biberonlsr nasl temizlenio lansinoh elektirikli pompam var bir iki kere tutuomu die onun plastik biberonunu verdik almıştı ama benden tutmuo annem verince içmişti avent natural cam aldm şimdi benden almıo yine annemden alır mı ucunu mu sevmedi bilemiyorum annem yanımda diil bu arada deneyemedik yani :) cam ve plastik biberonlar nasıl temizlenmeli illa camla mı içmesi lazm 3 aylığız
Geçmiş olsun canım, T Titizz1 size de geçmiş olsun. Şu an etiketleyemediğim ve bebişi hasta olan nickini hatırlayamadığım arkadaşlar, sizlere de geçmiş olsun. Etrafta salgın var sanırım, ben de grip oldum. Hapşu hapşu bitiyorumKızlar sormayın yaa brnimkinin de öksürük biraz iyi ama ishal tam gaz devam. Yarın beşinci gün olacak hala ishal
Cok sagol canımCanım çok geçmiş olsun
Sizinki daha küçük olunca bende bilemedim canım. Ben antibiyotik kullaniyor olmasina bile üzülüyorum ama kullanmasak daha ileriye gidebilir. Cocuk nefessiz kalıyor cok korkunc ya. Viks kullanmayı düşündüm ama bebeklerde kullananlardan da kötü şeyler duydum kullanamadim.geçici çözümler mi oluo ya bnmki 4 gün sonra 3 aylık olucak kısmetse biraz topsrldı gibiydi dün geceden beri yine kötüledi ateş hırıltı yok ama burnu acayip tıkanıo çekiyorum ysrım saate yine doluo hadi burun neyse serum fizy fln idare ediyoruz ama öyle kötü öksürüo ki ciğerleri sökülcek gibi dediğin gibi nefes alamadığondan ağlıo da göz burun salya hepsi bribirine girmiş durumda bize ilaç vermediler bidahs götürürsem naparlar bilmiyorum götürsem mi onu da bilmiyorum
Ya canim sorma ayni durum bende kararsizim kullanmakta. Viks kullanmayi düşündüm ama netten bakınca korkunc yorumlar var aldim ama deneyemedim korkumdan. Ne tesadüftür ki hic reklamini görmemiştim dün gördüm tv de bebeğin göğsüne falan sürüldüğünü gösteriyor halbuki ben suda bile yapmaya korktum açıkçası. Bende kaptım oglumdan bugün bogazim agriyor emziriyorum diye ihlamurdan baska bisey de yapamiyorum eşim de viksi kendine yap bakalim diyor ama bilemedimKızlar sormayın yaa brnimkinin de öksürük biraz iyi ama ishal tam gaz devam. Yarın beşinci gün olacak hala ishal