temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Geçmiş olsun canım, T Titizz1 size de geçmiş olsun. Şu an etiketleyemediğim ve bebişi hasta olan nickini hatırlayamadığım arkadaşlar, sizlere de geçmiş olsun. Etrafta salgın var sanırım, ben de grip oldum. Hapşu hapşu bitiyorum :KK43: kızım da biraz hapşırıyor, ona geçecek diye korkuyorum. Kendimden uzak tutmaya çalışsam da tutmam pek mümkün değil. Evde kızımla yalnızız. :KK43:
Canım çınar şimdi nasıl, ishali toparladı mı biraz. Allahım herkese şifa versin. Herkese selamlar
Canım benim cok sağol sizde dikkat edin kendinize iyice agirlasmadan iyi olun inşallah :KK43:

Ne kadar hasta varsa öncelikle herkese geçmiş olsun bebislerimizi korusun Allahim. 2 gecedir uyumuyorum ben yatiriyorum 10 dk sonra nefes alamamaktan aglayarak uyaniyor besikten al birak al birak sabahlara kadar evin icinde dolaşa dolaşa geçti 2 günüm. Vee daha da önemlisi dün sabah regl oldum :halay: yenu yila cok iyi bi girişti :rolleyes: tam 6 ayimiz doldu ve geldi ama hiç sancisini hissetmedim geçen hafta baya bi hissetmistim kesin gelecek diyordum ya bu sefer öyle hissetmedim. Gerci bugün hic gelmedi dun az geldi. Olan hanimlar sizin de ilki böyle mi oldu?

Ya canim sorma ayni durum bende kararsizim kullanmakta. Viks kullanmayi düşündüm ama netten bakınca korkunc yorumlar var aldim ama deneyemedim korkumdan. Ne tesadüftür ki hic reklamini görmemiştim dün gördüm tv de bebeğin göğsüne falan sürüldüğünü gösteriyor halbuki ben suda bile yapmaya korktum açıkçası. Bende kaptım oglumdan bugün bogazim agriyor emziriyorum diye ihlamurdan baska bisey de yapamiyorum eşim de viksi kendine yap bakalim diyor ama bilemedim :KK70:
Canım viks çok tehlikeliymiş sürme sakın. Ayak tabanına sürünce öksürüğü kesiyor diyorlar ama içindeki bir madde emilerek vücutta birikip tokaik etki yapıyormuş :KK43: ben onu okuyunca sürmekten vargeçtim. Aktar okaliptüs yağı önerdi kalorifer üzerindeki suya damlattım bilmiyorum inşallah işe yarar.

Ne kadar hasta varsa öncelikle herkese geçmiş olsun bebislerimizi korusun Allahim. 2 gecedir uyumuyorum ben yatiriyorum 10 dk sonra nefes alamamaktan aglayarak uyaniyor besikten al birak al birak sabahlara kadar evin icinde dolaşa dolaşa geçti 2 günüm. Vee daha da önemlisi dün sabah regl oldum :halay: yenu yila cok iyi bi girişti :rolleyes: tam 6 ayimiz doldu ve geldi ama hiç sancisini hissetmedim geçen hafta baya bi hissetmistim kesin gelecek diyordum ya bu sefer öyle hissetmedim. Gerci bugün hic gelmedi dun az geldi. Olan hanimlar sizin de ilki böyle mi oldu?
Hayırlı olaun canım :duduk::halay: benim eskiden öyle olurdu şimdi tam tersine depend kullanıyorum iki gününde o kadar çok :olamaz:

Geçmiş olsun canım, T Titizz1 size de geçmiş olsun. Şu an etiketleyemediğim ve bebişi hasta olan nickini hatırlayamadığım arkadaşlar, sizlere de geçmiş olsun. Etrafta salgın var sanırım, ben de grip oldum. Hapşu hapşu bitiyorum :KK43: kızım da biraz hapşırıyor, ona geçecek diye korkuyorum. Kendimden uzak tutmaya çalışsam da tutmam pek mümkün değil. Evde kızımla yalnızız. :KK43:
Canım çınar şimdi nasıl, ishali toparladı mı biraz. Allahım herkese şifa versin. Herkese selamlar
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah geçmez bebişe. Onlatın hastalıkları bizden zor :KK43:
Çınar iyi bugün çok şükür. :) bugün hiç kaka yapmadı çok mutluyum :KK70:
Öksürüğü de azaldı düne göre iyileşiyor galiba :spor::KK68:

Bütün bebeklere geçmiş olsun.
Bugün aşı olacak oğlum aşırı stresliyim. Hasta oluyor aşıdan sonra.
Alerji testi isteyeceğim dr dan.
Çünkü yumurta tepki yaptı suratı kızardı yavrumun. Şuan 191 günlük oğlum.

Bütün bebeklere geçmiş olsun.
Bugün aşı olacak oğlum aşırı stresliyim. Hasta oluyor aşıdan sonra.
Alerji testi isteyeceğim dr dan.
Çünkü yumurta tepki yaptı suratı kızardı yavrumun. Şuan 191 günlük oğlum.
Şimdiden geçmiş olsun. İnşallah bu sefer ateş yapmaz kuzuya.

Günaydın kızlar, bugün işbaşı yaptım ve cok kötü hissediyorum kendimi aklım hep oğlumda. Biberon da tutmuyor önereceğiniz bi marka var mi en son 05:30 da emzirdim ondan beri reddyomuş :KK43:

Sizinki daha küçük olunca bende bilemedim canım. Ben antibiyotik kullaniyor olmasina bile üzülüyorum ama kullanmasak daha ileriye gidebilir. Cocuk nefessiz kalıyor cok korkunc ya. Viks kullanmayı düşündüm ama bebeklerde kullananlardan da kötü şeyler duydum kullanamadim.
Mustelanın soothing Comfort balm kremi Sırt, göğüs topuk burun kenarı sürün dedi dr.umuz. buyuk olglum icin dedi ama bbebekler icin kullaniliyomus bitkisel. dr unuza sorun bi isterseniz... baldan_madam baldan_madam
Sizinki daha küçük olunca bende bilemedim canım. Ben antibiyotik kullaniyor olmasina bile üzülüyorum ama kullanmasak daha ileriye gidebilir. Cocuk nefessiz kalıyor cok korkunc ya. Viks kullanmayı düşündüm ama bebeklerde kullananlardan da kötü şeyler duydum kullanamadim.

Geçmiş olsun

Günaydın kızlar, bugün işbaşı yaptım ve cok kötü hissediyorum kendimi aklım hep oğlumda. Biberon da tutmuyor önereceğiniz bi marka var mi en son 05:30 da emzirdim ondan beri reddyomuş :KK43:
Yaa ben çalışmıyorum ama oğlum iki aylıkken biberonu reddetti. Bir daha asla bırakıp çıkamadım bir yere. Çeşit çeşit emzik ve biberon kulandık oyalamak ve beslemek için ama kesinlikle almadı. Ama o ozmn iki aylıktı. Şuan 6 aylık ve ek gıdaya geçtiği için kaşıkla da olsa beslenebilir. Sıkıntı yapma alışır karnını doyurmaya bir şekilde. İlk günler özler alışma süreci olur her haliyle.

Hasta bebeklerimizin anneleri çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin melekler korur onları :emir_bebek:
Benim sıpam sa hafif öksürmeye başladı ben hala antibiyotik kullanıyorum acaba diyorum oğlumu da mı koruyor :KK66:

Selam hanımlar
Hasta arkadaşlara ve bebelere acil şifalar diliyorum. Çok fena salgın varmış biz de aldık nasibimizi ailecek salya sümük gezdik ...

Bebeklerinizi oturtmaya başladınız mı? Başlayan arkadaşlar kaç günlük bebeklerinizi acabs ? Benim kız çocuk niyetli hop kaldırıp kendini oturmayı deniyor bilemedim .. 155 günlük daha ..

Selam hanımlar
Hasta arkadaşlara ve bebelere acil şifalar diliyorum. Çok fena salgın varmış biz de aldık nasibimizi ailecek salya sümük gezdik ...

Bebeklerinizi oturtmaya başladınız mı? Başlayan arkadaşlar kaç günlük bebeklerinizi acabs ? Benim kız çocuk niyetli hop kaldırıp kendini oturmayı deniyor bilemedim .. 155 günlük daha ..
Dr bize 5. Ayda destekli oturtmayanaşla demişti ama biz 4.5 aylıkken başladık. Çünkü istiyordu oğlum. Şuan 193 günlük olmalı oturup yemek yediriyorum ama dedteksiz hala tam oturamıyor devriliyor. Çocuk oturduktan sonra algısı çok açıldı.

Bu arada kuzum ateşlenmedi çok şükür. 37 yi gördük ama önemsiz bir derece. Yine de uyuyamıyorum takip ediyorum çünkü geçen 4 ay aşısında çok hasta olmuştu. Birden yükselir diye deli gibi kurmaktan uyku tutmuyor. Dalıyorum korkup kalkıyorum. Psikolojik olarak destek almanın tam zamanı bence doğumdan sonrası ama ona bile vakit yok

hanımlar cuma işe başlıcam bebeğim 3 aylık plastiknve cam bibeeonlar nasl temizleniyor hee kullanımda kaynatmaya gerek yok sanırım kaynar auda bekletmeli mi yokaa aıcak auyla yıkayıp kurutmaşı mı

Canım viks çok tehlikeliymiş sürme sakın. Ayak tabanına sürünce öksürüğü kesiyor diyorlar ama içindeki bir madde emilerek vücutta birikip tokaik etki yapıyormuş :KK43: ben onu okuyunca sürmekten vargeçtim. Aktar okaliptüs yağı önerdi kalorifer üzerindeki suya damlattım bilmiyorum inşallah işe yarar.
Bende kokrtum kötü yorumlar görünce vazgectim canım

baldan_madam baldan_madam bizimki bugün daha iyi gibi ama hala öksürük krizi tutuyor kusana kadar öksürüyor canım siz nasil oldunuz? Bir de bende hasta oldum bogazim felaket ağrıyor. Emzirdigim için zencefil icebilir miyim acaba bilgin var mi canim ya da bilgisi olan var mi kizlaaar? :KK43:

X