temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Grubun pollyannası sensin zaten kız benimde her yerim şamar yemişim gibi kızarıyordu İyileşmesine yakın Çıbanlar çıktı o Çıbanlar mikrobunu Attı sanırım sonrasında yavaş yavaş geçti ne kadar zaman oldu senin benimki 1 buçuk iki ayKadar sürmüştü oğlumla bile zor ilgilenmiştim çok kötü zamanlardı neyseki geçti sen de geçince böyle dersin merak etme tez zamanda geçer inşallah da.Benim oğlanın Ağzına bir şeye gir sında ne olursa olsun seviyor Hatta şu sıralar tükürüğü İle ağzını şaşırtatmaya başladı Dana :) İnşallah ek Gıdaya Geçince de İştahlı olurlar

Kızlar banyo durumlarınızda değişiklik varmı ? Gidişat nasl ? Bizimki fena kıpırdak artık tek başıma çok zor yıkamaya başladım, çözüm bakıyorum netten. İlk haftalar küveti için file vardı takıp üzerinde yıkıyodum. Sonraları ağırlaştıkça file çukur olmaya başladı bende küvet süngerini küvetin dibine koyup üzerine yatırıp yıkamaya başladım. Şimdilerde de yine aynı devam ama tekmelemeler fena olmaya başladı kendini küvette ittirip yukarı kaydırıyo, yüzüstü kolumla göğsünden destekle tutup sırttan yıkamaya başladığımda da resmen adımlama yapıyo pıtır pıtır küvetten koşar gibi oluyo. Tam düzeltiyorum dizlerinin üzerine kırıyorum haydaaa bidaha ayaklarına basmaya çalışıyo pıtır pıtır gidiyo ben suyu dökene kadar. Bütün banyoda sorun yok ama yüzüstğ yıkarken saatlerce yıkamış gibi yıruluyorum, sırt ağrısından eğilemiyorum bütün gün. Zaten yakında küvetede sığmayacak napsam bilemedim. Otursa çok rahat olucak ama var daha bi kaç ayımız. Varmı düşündüğünüz yada uyguladığınız başka bi yöntem ?

Ayy kıyamamm, o gaz sancısı çok fena canım yaaa ( benim prensesim de 10 gün falan çekti senin dediklerini. Bizim de sabah 7.30 seansımız vardı illa o saatte çığlık çığlığa ağlıyodu. Senin dediklerinin aynısını yaptım ben de. Odada kalkıp geziniyorduk. Bir gün ben de ağladım onla, elimden bişey gelmiyo, yüzüme acıyla bakıyo, dayanamadım bi arkadaşım nurse harvey's adında bi gaz gidericiyi önerdi. Onu kullandığımızdan beri çok şükür daha rahatız. İki üç güne bi ağlıyo da o kadar çığlık çığlığa değil. Kullanmadıysan dene bence sen de. Onun haricinde iyi çok şükür minnak kuzum :)) Allahım hepimizin evladını korusun inşallah
Aynen canım yaa, sırayla bu yollardan geçecez evet. Allahım başka dert sıkıntı vermesin de bunlar olağan şeyler. Her bebekte değişik etki ediyor gaz gidericiler de. Eğer bu işe yaramasaydı ben de sab simpleks kullanacaktım. Çok şükür etki etti. Allahım şifa versin bebişlerimize

Diyet değil ama yediklerime dikkat ettim. Hareketim çok fazla oldu mesela kızımı plates topuna oturup üstünde zıplayarak uyuttum :) sonuç hamilelikte alınan 9 kg doğumdan sonra verilen 21 kg. Yeni yeni ayağımda sallayarak uyutuyorum ama hala arada topta uyumak istiyor. Bir de boll bol su içiyorum. 21 kiloyu 2 ayda verdim şimdi durakladı belki biraz daha veririm duraklamayı atlatırsam

Aynısını sıkıntımın birebir anlattın. Oturana kadar böyle galiba. Bnm ki kilolu bi de belim boynum kolum felç gibi

Canım ben 20 günlükten beri duşta babasına kucağına vererek yıkıyorum. Küveti hiç kullanamadım desem yeridir tedirgin oluyor küvette. Duşta kucakta olunca güvende hissediyor ve çok seviyor. Hatta ilk kahkahasını banyoda duşa girmeye hazırlanırken attı (o kahkaha attı ben hüngür şapır ağladım :)) bi dene istersen. Birde küvet içi aparat var yatırıyorsun bacak arası ve yanlardan destekli. O olabilir belki

Eklentiler

• F91EED6C-59E0-4E0D-8C61-15340BBAE215.jpeg
    22,2 KB · Görüntüleme: 61
Çok moralim bozuk kadin doguma gittim ic dikislerimde acı vardi malesef dikiskerin ustunde et beni oluşmuş onu aldı antibiyotik yazdı çok moralim bozuk ya tekrar doğumu yaşamış gibi oldum sutumden bebeğe geçecek biberon aksa mama vericem onuda almıyor be ne yapicam bilmiyorum

Gecmis olsun canim, emzirmeye uygun bir antibiyotik degil mi? Ben mastit oldugumda kullandim antibiyotik ve emzirdim. e-lactancia diye bir site var, antibiyotigin icerigindeki maddeyi ingilizce olarak yazip aratiyorsun, riskini gosteriyor, cok dusuk risk yaziyordu benimkinde o yuzden emzirdim.

Canim ingilizce site anlamadim düşük riskin üstündeki cikti orta derece galiba rn çok korktuğum şey başıma geldi biberon almiyo bana bişey olursa diye diye cagirdim resmen kötüyü bu normal doğum beni mahvetti dua rdin iyilesiyim kizlar oturukenbile canım acıyor

Çok geçmiş olsun canım benimki aventin biberonunu aldı okadar denediklerimin arasından onu beğendi. Bi dene istersen. Bugün dışarıda biberon ile besledim.

High risk olmadigi surece emziriliyor diye biliyorum canim, very low risk cok dusuk risk, low risk de dusuk risk oluyor. Kadin dogumcun yorum yapmadi mi emzir ya da emzirme diye?
Ah canim ya insallah cabucak iyilesirsin ama en olmadi bu surecte sutunu sag at kizina da mama ver, siringa ya da alistirma bardagi deneyebilirsin. Ya da cup feeding yapabilirsin kucuk ilac kadehleri oluyor ya ogluma hastanede oyle icirmislerdi mamayi ben emziremeyince. Kedi gibi yalayip iciyolar bebekler.

Low risk yaziyor sordum sorun olmaz dedi emzirme uzun bi süreç illaki ilaç iceceksin bugün icilmese baska bi gün çok vicdqn azabi çekiyorum icmesem enfeksiyon kapıcam icsen bebeğe geçiyo yoruldum yaslandim resmen ya

Kız benim baya baya mor ole böle değil cimdirmisler dovmusler gibi mor... 2 ayı geçti galiba benimde kurtulamadim bi turlu kanatiyorum artik yara oldu her yerim yaaa... Tamamen iyilestinmi sen ne kullanmıştın kuzum hap yazmış bana doktor kullancam bakam etki etcekmi..
Ac bunlar anam ac.. İlerde rezil etcekler bizi bak diyim annem beni ac bırakıyor dicekler evde at gibi yiyip yiyip...
İnşallah yemek ayirmazlar benim en büyük korkum bu kendim çok secerim çünkü sebze hic yiyemiyorum...

Sünnetten sonra oğlumun saçları dökülüyor kızlar ya yanlar gitti baya ortası kaldı. Soranlara diyorum sünnet olmak kolay değil döktü saçları diye aynı zamanda benimde çok arttı dökülme. Sizlerde de var mi bu durum

Canım banyo kuvetini üstüne koyarak yikayabilecegin demir bir alet var istersen onu al. Ayakta yikayabiliyorsjn belin agrimiyor. Bende almayo düşünüyorum çünkü. Ya da diyorum artık dusakabinde yukayabilir miyim 1-2 Ay sonra diye. Bilemedim. Bizde sünnetten sonra artık kuvette cisimizi yaparken dışarı firlatmaya başladı fiskiye misali

Hapı bir hafta kullandım allerset adı bi halta yaramıyor belki sende etki eder bilmiyorum ama uyku yapan bir ilaç yatmadan içiyordum :) tamamen iyileştim şükür ya ne zor günlerdi bir o birde meme ucu yarası birde yetmezmiş gibi memede apse hepsi geçiyor sabır lazım biraz. Erikle sirkeyi karıştırıp sürmüştüm en son sora duşa girdim duştan çıktım demlenmiş defne yaprağının suyunu Ilıkken yıkar gibi sürdüm kendiliğinden kurumasını bekledim sonrasında geçmeye başladı bilmiyorum onun etkisinden midir canım Yoksa geçeceğinden Mi geçti bilemiyorum
İnşallah bebem inşallah yemek seçmez bu Velet’ler :))

Ohaaa maşallah deyim de nazar değmesin yaa bende zayıflasam keşke (

Ya bende senin gibi babasına vereyim diye düşünüyordum haftaya üç aylık olacak erken mi acaba dedim biraz daha beklesem mi ama küvete de sığmıyor birde havalar soğudu banyo hamam gibi oluyor üşütmez yavrum. Kaldık küvetle kovayla uğraşmaktan da çok sıkıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…