-
- Konu Sahibi baldan_madam
- #27.161
Ana aynı durum çocuğun boynunda üstünde hep Kıl görüyordum ya diyorum tüylü bişey giymiyoruz nerden geliyor bunlar bi baktım saçları dökülüyor. Aynı zamanda benim de dökülmeye başladı maalesef :/ ama hiç dökülmemişti bence yenilenmek için dökülüyordur.Sünnetten sonra oğlumun saçları dökülüyor kızlar ya yanlar gitti baya ortası kaldı. Soranlara diyorum sünnet olmak kolay değil döktü saçları diyeaynı zamanda benimde çok arttı dökülme. Sizlerde de var mi bu durum
Hapı bir hafta kullandım allerset adı bi halta yaramıyor belki sende etki eder bilmiyorum ama uyku yapan bir ilaç yatmadan içiyordum :) tamamen iyileştim şükür ya ne zor günlerdi bir o birde meme ucu yarası birde yetmezmiş gibi memede apse hepsi geçiyor sabır lazım biraz. Erikle sirkeyi karıştırıp sürmüştüm en son sora duşa girdim duştan çıktım demlenmiş defne yaprağının suyunu Ilıkken yıkar gibi sürdüm kendiliğinden kurumasını bekledim sonrasında geçmeye başladı bilmiyorum onun etkisinden midir canım Yoksa geçeceğinden Mi geçti bilemiyorum
İnşallah bebem inşallah yemek seçmez bu Velet’ler :))
Ben hala babasıyla birlikte yıkıyorum akşamları. Uyku rutini için de iyi oluyor. Ama dediğin gibi artık küvette babadı bile tutamıyor yüzüstü emeklemeye çalışıyor sıpa :) duşta oturup bacaklarına havlu koy üstüne de bebişi. En kolay öyle yıkarsın bence yalnız. Havlusuz yapma ama sakın. Balık gibi kayıveriyorlar :)Kızlar banyo durumlarınızda değişiklik varmı ? Gidişat nasl ? Bizimki fena kıpırdak artık tek başıma çok zor yıkamaya başladım, çözüm bakıyorum netten. İlk haftalar küveti için file vardı takıp üzerinde yıkıyodum. Sonraları ağırlaştıkça file çukur olmaya başladı bende küvet süngerini küvetin dibine koyup üzerine yatırıp yıkamaya başladım. Şimdilerde de yine aynı devam ama tekmelemeler fena olmaya başladı kendini küvette ittirip yukarı kaydırıyo, yüzüstü kolumla göğsünden destekle tutup sırttan yıkamaya başladığımda da resmen adımlama yapıyo pıtır pıtır küvetten koşar gibi oluyo. Tam düzeltiyorum dizlerinin üzerine kırıyorum haydaaa bidaha ayaklarına basmaya çalışıyo pıtır pıtır gidiyo ben suyu dökene kadar. Bütün banyoda sorun yok ama yüzüstğ yıkarken saatlerce yıkamış gibi yıruluyorum, sırt ağrısından eğilemiyorum bütün gün. Zaten yakında küvetede sığmayacak napsam bilemedim. Otursa çok rahat olucak ama var daha bi kaç ayımız. Varmı düşündüğünüz yada uyguladığınız başka bi yöntem ?
Canım ben mastit olmuştum 5gün mecburen kullanmıştım doktor yazmıştıEmzirirken antibiyotik kullanan varmı
Canım, öncelikle geçmiş olsun Allahım şifa versin. Bir de emzirme sırasında kullanılabilen antibiyotikler var, doktorun emzirdiğini biliyordur ona göre vermiştir ilacı. Zaten doğumdan sonra da veriyorlar antibiyotik. İlaç kullanmayı dert etme kendini strese sokma, iyileşmeye bak. Allahım yardımcın olsunÇok moralim bozuk kadin doguma gittim ic dikislerimde acı vardi malesef dikiskerin ustunde et beni oluşmuş onu aldı antibiyotik yazdı çok moralim bozuk ya tekrar doğumu yaşamış gibi oldum sutumden bebeğe geçecek biberon aksa mama vericem onuda almıyor be ne yapicam bilmiyorum
Teşekkürler bonibon ona yanaşmadım da değil insanın içinden gelmiyor istememek değil.. Bilmiyorum resmen bir kısır döngü içindeyizPinkhat @Canım aynı durumu ben de ilk çocukta yaşadım. Eşimle bağımız soğumuştu ben eşimi suçlarken aslında tüm ilgiyi bebeğe verdiğimi kendimi ve eşimi ihmal ettiğimi anladım. Bana dokunmasını bile istemiyordum çünkü bebeğe yazık ettiğimi düşünüyordum..tamamen logusa depresyonu..
Her söylenen şeye alınıp oturup ağlardım kendime hiç bakmadım moralim yerlerde idi .başka şehirde olduğum için tüm gün yalnızdım..
Kendine bak kuzum saçına başına bak dışarı çık gez bebekle korkma ..müzik dinle arkadaşlarına git.esine sen yaklaş onlar da bebeği kıskanıyormus tüm ilgi bebeğe dönünce erkek de depresyona giriyormuş..Yani yine iş sana düşüyor ama topla kendine Anne olmak dünyanın en güçlü olayı sen bunu başardın öyle düşün..sen mutlu oldukça ailen de mutlu olur bebeğin ve esin ..
Valla bnmki kız:) sünnet olmadık yani :) onunda dökülüyor hele benm yataktan bi kalkyrm yastık full saç sinirim bozuluyoSünnetten sonra oğlumun saçları dökülüyor kızlar ya yanlar gitti baya ortası kaldı. Soranlara diyorum sünnet olmak kolay değil döktü saçları diyeaynı zamanda benimde çok arttı dökülme. Sizlerde de var mi bu durum
Emzirdiği mi doktor biliyordu ona göre verdiği ilacı demekki bir sakıncası yok bitkisel şeylere Ben de üşeniyordum ama çaresiz kalınca yaptım Aynen yavrum evlatlarımız mutlu olsun sağlıklı olsun iyi olsun gerisi önemli değilSon üç aydır ne yapıyorsam oğlum için sanki çok değişik bir vicdanmış aslında çok güzel ama çokta kötü ama güzel kısmı baskınAy ben onu kullandım daha önce hatta kurcalasam ilaçlarımin arasinda bulurum bile ama süte gecmiyormuymus o yaa sanki agir bi ilaç gibimbenim iki yıl evvelde buna benzer bişi olmuştu geçiriyordu allerset ama... Kullansammiki bende o bitkisel seylere üşeniyeam ben gelmis geçmiş olsun bida göstermesin Rabbim canım nerde çeken varsa sifa versin inşallah.. Bebiklerimiz iyi olsunlar yeterki canları saolsun herşeye katlaniyoruz anne olunca.. Su hayatta insanin kendinden daha değerli hic bişi olamaz derdim evlat varmış...
Selam, bez yapışmaması için küçük temiz bir bez parçasına yağ sürüyorum ben iyi şuan çok şükür iç dört güne dikişler dülerSünnet yaptıran annelere bi sorun olacak, bugün 2. Günü idi hala kızarık bu normal de her bez değişiminde çok ağlıyor yavrum ya bu normal mi? Böyle acı çektiği belli bez değince. Beze vazelin gibi bişey mi sürsem acaba?
Ben hiç bişey yapamadım canım da dünden beri iyi çok şükür ama bugün rota aşısı oldu hepten tetikteyim kaka bulaşmasın diye okadar ama deri rengini almaya başladı bile demek ki iyileşiyor.Selam, bez yapışmaması için küçük temiz bir bez parçasına yağ sürüyorum ben iyi şuan çok şükür iç dört güne dikişler düler
Ben yaptrdm canım ondan bişy olmadı. Olmaz inş korkmaRota aşısını yaptırdım rotateq olan. İnternette saçma sapan şeyler yazılmış ama kötü bişey olsa doktor önermezdi diye düşünüyorum. İshal ve Ateş yapabilir dedi yapmaz inş :/
İnş CnmBen yaptrdm canım ondan bişy olmadı. Olmaz inş korkma