temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Ben başladım hafiften oturma pozisyonlarına:) senin kuzuyada maşaAllah diyelim. Benmki geçen ay yapıyodu öyle bi söyledk nazar değdi herlde bidaha yapmadı öyle :) hiç hareket etmeye niyeti yok gibi duruyor
Ben korkuyorum oturtmaya dikkat ediyorum kendini yamultsada düzeltiyorum acaba ne zaman oturtmali den nasıl yapıyosun şimdi ?

Benimde ilk 2 günüm çok yoğun geçiyor uzun pedlerden taşıyor normaldir bence2.3.gün azalarak 4.5.6 bitiyor

Benimde ilk 2 günüm çok yoğun geçiyor uzun pedlerden taşıyor normaldir bence2.3.gün azalarak 4.5.6 bitiyor
Daha önceden de böyle çok oluyor muydun peki yoksa doğumdan sonra mı oldu? Benim önceden hiç bu kadar olmazdı az bişey olurdu o da en fazla üç gün sürerdi. Geçici bir durum mu acaba eskiye döner mi zamanla
Şu halimle ilk iki gün evden çıkmasam yeri. İşte falan çok zor olacak.

Sünnet yaptıran annelere bi sorun olacak, bugün 2. Günü idi hala kızarık bu normal de her bez değişiminde çok ağlıyor yavrum ya bu normal mi? Böyle acı çektiği belli bez değince. Beze vazelin gibi bişey mi sürsem acaba?

Aynen canım bende çıkmak istemiyorum rezil olurum diye korkuyorum bu kadar değildi rengide onceden koyu renkli oluyordu şimdi daha açık kirmizi daha yoğun daha ağrılı oluyor

Kızlar prima bebek bezi 3 beden kaçıncı aya kadar kullanılıyor şimdi evde bir kutu var tekrar alsam mı indirime girmişti internette yoksa4 beden mi almam lazım
Bebekler 8 kilo olunca 4 numaraya geçiliyormuş ben aldım indirimdeydi daha kullanamıyoruz büyük geldi 3 numaraya devam ediyoruz

Benimkide yan dönmeye çabalıyor ne oluyor bu çocuğa diye korktum eşimi uyandirdim şekilden şekile giriyor yamuluyordu belini kaldırıyor boynunu arkaya doğru atıyor ama popoyu ceviremiyor internetten baktik hemen dönmeye çabalıyormuş

Furacin diye bir merhem vermisti onu sürdüm pipiye ve bezine canım birde aloe verali sprey önerdi rahatlatır demisti onu sıkıyordum arada

Furacin diye bir merhem vermisti onu sürdüm pipiye ve bezine canım birde aloe verali sprey önerdi rahatlatır demisti onu sıkıyordum arada
Aynı kremi vermiş cnm ben de sabah 1 kere sürüyorum. Gün içinde başka bişey sürmüyorum ama bez değişiminde kıyamet kopuyor :/ bugün sorayım ben de belki hafifletici bişeyler vardır ama bugün biraz daha iyi sanki bana öyle geldi.

Adet olma durumu konuşulmuş.4.ay bitti ben de adet olmadım daha.Bazen olacakmışım gibi bi ağrı hissediyorum yakında olacağım diyorum ama tık yok

Bize 3 kere demsi sabah öğlen akşam bol bol sürdüm yapisinca küçük kanamalar oluyordu şimdi ise günde 1.sürüyorum 1. Hafta oldu 10.gün birakicam

Hayırlı sağlıklı haftalar kızlar. Ben Yeni bir şey duydum malum ilk bebek olunca her şeyi ilk defa duyuyorum o ayrı :) anne sütü kaliteli ise bebek kilo alıyormuş sütün fazlalığından ziyade Ben günde yedi sekiz öğün anne sütü ile besliyorum yavrumu ama hala öyle çiroz bir bebek bu beslenmeye bence gürbüz bir bebek olabilirdi hep kafamı kurcaladı. Şu sıralar da kusmaya başladı onun sebebini de anlamadım hiç kusmazdı. Şu kalite artıran yiyecekler neler kızlar ?

Sütüm hiç fazla olmadı ama bebeğimi ikinci ayda fazla kilo aldığı için mama+annesütü şeklini bırakıp sadece anne sütü şeklinde besleye başladım. Yine iyi kilo aldı. İnan ki ben hiç yedekleyip dolaba süt atamadım çünkü anca oğluma yetiyor. Ama yine de dediğin gibiyse oğlum doyuyor çok şükür ve her ay kilo alıyor

Bize 3 kere demsi sabah öğlen akşam bol bol sürdüm yapisinca küçük kanamalar oluyordu şimdi ise günde 1.sürüyorum 1. Hafta oldu 10.gün birakicam
Ben de öyle yapıyım bari ya hatta şimdi sürdüm yine. Ya peki sürerken ağlıyor ya nasıl sürüyorsun ben nerdeyse üstüne bırakıp kapatıyorum hemen hiç öyle güzelce yayıp yedireyorum kremi.

Ben de öyle yapıyım bari ya hatta şimdi sürdüm yine. Ya peki sürerken ağlıyor ya nasıl sürüyorsun ben nerdeyse üstüne bırakıp kapatıyorum hemen hiç öyle güzelce yayıp yedireyorum kremi.
Aynen canım bende kulak çubuğuna bolca sıkıp yaymaya çalışıyordum 5.gün baya elle sürülecek kadar iyi olmuştu

Canım ben her hafta başında mutlaka et haşlama yapıyorum en başından beri. Bence bunun etkisi muazzam. Ve sürekli proteinle beslenme şeklini tercih ettim aslında özellikle değil de gerçekten canım da öyle istedi. Hersabah 3 yumurta ve yeşillik (dereotu-roka) hiç aksatmadım. ya bi de ben öyle 3 litre su falan içmiyorum toplasan 1-1,5 litre anca içiyorumdur bu kötü bişey de yani çok sütle alakalı bişey değil demek ki.

Önce ayakları dikiyo elleriyle tutuyo bazen poposuda az kalktı mi dönüyo yana kafasıyla destek veriyo çeviriyor kendini ilk defa bi sabah beş gibi uyandı oyun yaparken yaptı çok sevdi nasıl gülüyor beş altı kere yaptı yoruldu videosunu da çektim bu da videodan ekran görüntüsü

Bizimki hiç üstünde birşey tutmuyor. O yüzden tulum giydiriyorum. Daha önce resim koymuştum. Üstte atlet body altta ince pamuk çorap. Üzerine de tulum bitti.
Selam gricim, çınar Bebek nasıl sen nasılsın? Ben epeydir yazamıyorum, yazılanları okuyorum da :) benim Prenses müsade etmiyor :))) tulum giydiriyorum dedin ya çınara, atlet bady uzun kollu mu kısa kollu mu giydiriyosun canım, ben de e bebekten aldım bir tulum da içi çok sıcak tutacakmış gibi geldi o yüzden giydiremedim. Fakat gece de ne giydireceğimi şaşırdım. İki kat giydiriyorum terliyor, sadece uzun kollu çıtçıtlı bady giydiriyorum üşür mü acaba diyorum. Bir de ben büyük beden almıştım, çok büyük gibi geldi. Sence bi tane daha alayım mı?
Bu arada çınar sünnet oldu heralde, Allahım büyük düğününü de görmeyi nasip etsin, geçmiş olsun.
Oğluşları sünnet olan bütün annelerimize de geçmiş olsun diyorum. Allahım şifa versin be büyüklüğünü de göstersin. Herkese ayrı ayrı yazamadım, kusuruma bakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…