- 20 Ekim 2016
- 4.044
- 7.518
- Konu Sahibi baldan_madam
- #27.121
Merhaba canım. İyiyiz sağol sen nasılsın kuzun nasıl? Çınar bir haftadır sıkıntılı gece uykusu. Sabah 5.30-6.30 gibi gazdan kıvranarak bağır çağır uyanıyor. öyle sıkıntı çekiyor ki çaresizlikten ağlayabilirim altını değişiyorum masaj yapıyorum koynuma alıyorum sallanan sandalyede sallanıyoruz epey. Dalıyor biraz sonra yatağa yanıma alıp sarılarak uyutuyorum bir iki saat ıkına sıkına uyursa uyuyor. Eskiden gece sorunumuz yoktu büyüdükçe gazı arttı. Biryerde sorun var ama anlayamıyorum.Selam gricim, çınar Bebek nasıl sen nasılsın? Ben epeydir yazamıyorum, yazılanları okuyorum da :) benim Prenses müsade etmiyor :))) tulum giydiriyorum dedin ya çınara, atlet bady uzun kollu mu kısa kollu mu giydiriyosun canım, ben de e bebekten aldım bir tulum da içi çok sıcak tutacakmış gibi geldi o yüzden giydiremedim. Fakat gece de ne giydireceğimi şaşırdım. İki kat giydiriyorum terliyor, sadece uzun kollu çıtçıtlı bady giydiriyorum üşür mü acaba diyorum. Bir de ben büyük beden almıştım, çok büyük gibi geldi. Sence bi tane daha alayım mı?
Bu arada çınar sünnet oldu heralde, Allahım büyük düğününü de görmeyi nasip etsin, geçmiş olsun.
Oğluşları sünnet olan bütün annelerimize de geçmiş olsun diyorum. Allahım şifa versin be büyüklüğünü de göstersin. Herkese ayrı ayrı yazamadım, kusuruma bakmayın
Tulumun içine askılı atlet uzun kollu bady giydiriyorum. Üstünü örtmüyorum. Oda da 24-25 derece falandır. Büyük olması daha iyi rahat olur. Başka forumda okudum hem uzun zaman kullanabilsin hem de eller ayallar içinde kalsın üşümesin diye 2-3 beden büyük alıyorlarmış :)
Sünnet bu ay kontrolünde görüşüp yaptırmayı düşünüyoruz bakalım :) sağol iyi dileklerin için. Allah hepimizin evlatlarını korusun sağlık sıhhat huzur versin inşallah