temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kestine diye bişi yazmış bana bakayım bunu bi kullanayim olmadı allersete de baslarim ay dayanamiycigim artik bubyaralar gecmicek kalacak iz.. hemde nasıl baskın kuzum uyurken özlüyorum sipayi ya biz nasıl yasamisiz bu kadar zaman onlarsiz...

Arzustokrasi kuzum ben allerseti hamileyken kullanmistim, gobegim komple kabarmisti. Hamileyken kullanilan emzirirken de kullanilir heralde

Valla artik kullanılsın kullanilmasin bulduğumu icecem uyuz köpek gibi kasin kasın sinir bastı bana kicimi duvarlara surtcem yakında az kaldı tirnaklarim yetmiyor...Eslem az büyümüş olsa kasi kizim diyecemde henüz bön bön bakıyor bn kasinirkene..

Günaydın kızlar bebeğim 8 saattir aç ve suan veriyorum almıyor keyifli de oynuyor gülüyor nasıl bu kadar ac kalabilir dünde böyleydi gün boyu sürekli ağzına biberonu sokusturdum 10.ml içip içip bırakıyordu bugünde istemeyince acaba hastami

Canım bazen yetişkinler gibi düşünmek lazım sonuçta onlarında herşeyleri bizler gibi çalışıyor. Yutkunma, mide, sindirme vs. Tek fark onlar daha küçükler. Sanırım iştahı olmayabilir. Bizdede bazı günler oluyo ki o günlerde bi gece 10 da uyuyup deliksiz sabah 8 de uyanmıştı. 10 saat... inanılmaz şaşırmıştım. Ama oluyo demekki. Şimdi ise rutini oldu resmen 7-8 saat deliksiz uyumak. Üzülme bnce. Gerekli zamanlarda sen yedirmeye devam et elbet normale dönecektir.

Mememin alt kısmı kıpkırmızı ama agrı yok,mastit olmuş olabilir miyim?tam olarak belirtileri neler?

Mememin alt kısmı kıpkırmızı ama agrı yok,mastit olmuş olabilir miyim?tam olarak belirtileri neler?
Agri olmadi bende canim ama meme kizarikligi ile basladi sonra sisip tas gibi oldu, atesim 40 a kadar cikti ama bazilarinda ates olmuyomus. Ayni hasta olmussun gibi bi halsizlik, kemiklerinin sizlamasi falan oldu. Supheleniyosan bi doktora git derim atesi dusurmek zor oluyor sonra ve hemen goguslerini bosalt sagarak ve emzirerek. Sistikce daha cok aciyor.

Bizim rota aşısından sonra olmuştu. 24 saati 80 cc falan gibi birşeyle geçirmişti sanırım. Ama dr sıkıntı yok sunun içmek istemezse zorlamayın demişti.

Bizimkinin kulakları o kadar kepçe ki hiç kapatmıyoruz hiç de su kaçmıyor
Hahah guldurdun beni ya benim de kulaklarim kepce cok takintim var o yuzden, Alp'i emzirirken kulagi surekli kivriliyo hemen duzeltiyorum kepce olmasin diye ama yine de acildi kulaklari gittikce kepcelesiyo butun fiziksel yapisi babasina benziyor benim de sadece kepceligimi alcak heralde

Çınarın içerde kıvrık kalmış heralde doğduğunda tersine yapışıktı kulağı düzeltmeye çalıştık epey ama yatınca hep kıvrılıyor o yüzden kepçe olacak sanırım. Olsun oğlum sen üzülme diyorum büyüyünce estetik yaptırırız 5dk da düzeliyormuş siz de beraber gidersiniz bizimkinin bir de tek kulağı ekstra kepçe. Öne dönük

Ben geçen ay mastit olmuştum.Göğüste ağrı ağırlık ve sıcaklık hissi,ateş,halsizlik oluyo canım

Kizlar doktora gittim mastit olmuşum sefaleksin adinda antibiyotik verdi,tirecort ve fito adinda kremler verdi,cocugu emzirme ama pompayla sağ dedi,ben emzirmenin daha iyi olacagini duymuştum halbukinapayim sagayimmi emzireyimmi? Başka ne tavsiye edersiniz?

Rota aşısını yaptırdım rotateq olan. İnternette saçma sapan şeyler yazılmış ama kötü bişey olsa doktor önermezdi diye düşünüyorum. İshal ve Ateş yapabilir dedi yapmaz inş :/
Canım biz karton pet bardaklarikapali yerini kesip kapattik pipisine hiç degmedi rahat oldu. Kapali yeri kesince ucu açık kaldığı için hava da almış oldu tavsiye ederim canım

Farkindaysaniz makara yaptım bende zaten smileler falan var ya hani şaka yaptığım belli oluyor sanıyordum canım. Tabikide sunnetten dokulmedigini biliyorum sadece makara yaptım yoksa kimseye yanlış bir bilgi verme peşinde degilim:) bu arada 3-4 güne dikisler düşer yazmissiniz galiba kaç gün oldu sünnet olali canım? Ben bir iki ayi buluyor diye duymuştum tam bilmiyorum bizim 15 gün oldu sünnet olalı. Haftaya kontrol var o zaman sorucam bende ne zaman düşecek diye

Kızlar 4 ay 5 günlüğüz şu an. Kolundaki aşı izi yoktu demiştim ya baştan. Şimdi yeni yeni kizarmaya başladı. Hatta bugün hafif şişmiş baya baya kızarmış yara gibi olucak sanırım. Daha kabuk baglicak falan diye duymuştum. Var mı sizinkilerde de bu durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…