• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Canım bize doktor birakin emsin damaklari gelişiyor kasiniyor artık dedi. Açlık değilmiş. Bende sürekli ellerini yikayip engel olmuyorum emmesine
Canim hala Mehmet Kuskuya mi gidiyorsun? Ben değiştirmek istiyorum da onerdigin biri var mi? Bir de mamayi birakabildin mi? Ben azalttim ama kilosu cok asagida almasi gerekenin, doktora kalsa istediği kadar ver diyo ama o zaman da az emiyo sutum iyice azaliyo:(

Benimki de kavga ediyo resmen emzikle :KK70: elleriyle emzigi ağzına bastira bastira emiyo sinirle tuhaf sesler esliginde :))
Emerken de çok sesli dışarda bi yerde emziremem resmen zevk alıyor dinlenirken bile he he he diye sesler çıkarıyor :D

Anne sütü aliyosa ikinci gün rahatsız etmeyebilir belki ama gazindan da ikiniyo olabilir gazlı bebek emmeyi istermiş sakinleşmek için ama ıkı fırt sonra yine ikinip kiziyosa muhtemelen gazı veya kakası vardır benimki gazinda bu şekilde kakası varsa gözüme baka baka hem emip hem yapıyo bi çay kaşığı kusmada ne ki benimki bazen tüm emdigini nerdeyse çıkarıyor doktor sarı veya yeşil olmadıkça normal dedi arada balgam da atıyor kusmukla o da normal hatta atması iyiymiş uyanıkken keyfi yerindeyse yatıyor gülüyo sesler çıkarmaya çalışıyor bakiniyor tepki veriyo konuşunca heyecalaniyo gülüyor ama keyfi yoksa da turluyoruz evde pispisle müzik açıyorum su ve orman sesi rahatlatıyor ya da bizim şarkımız despacito dinliyoruz oynuyoruz birlikte şarkı bitmeden uyuyo omzumda çoğu zaman :KK70:
Evet cnm anne sütü alıyor sadece ama memede sakinleştiğini kesin ağlayıp kızması tamamen memeyi isteyip rahatlama hissi ama bence artık çok fazla onu daha da rahatsız ediyor diye üzülüyorum. Mesela yarım saat önce çılgınca yine ağladı muhtemelen gaz ya da kaka yüzünden sonra artık dayanamadım meme verdim yarım saat içtikten sonra kendi bıraktı yavaşça ve uyudu tam dik tutayım derken uyandı ve yine çılgınca ağlamay başladı şimdi annem aldı pışpış yapıyor anca duruyor ama beş dakka sonra o gaz ya da kaka atağının geleceğinden Eminim işte o an napacağımı şaşırıyorum artık bukadar süt içmesi daha beter gaz yapıyor olmalı:/ emZik de almıyor ki arkadaş :/ he kaka yapmak istediğini şurdan anlıyorum her bez açtığımda minnacık kaka izi görüyorum demek ki çalışıyor çalışıyor olmuyor :(

Nuk kauçuk emzigi en ucuz olanı 6 liramiydi neydi 30 ar lira verdim 2 yane adim onları almiyor ucuz aldiklarimi saymıyorum bile ama aldi da tatmin olmuyor süt gelmeyince basıyor çığlığı
Hay allah ya dur bi de onu alayım emZik dükkanı oldu ev

Ben acliktan emiyor diye dusunuyodum cunku benim oglum bastan beri emiyor

Ben acliktan emiyor diye dusunuyodum :)
Canım baştan emiyorsa alışkanlık olabilir öyle.çocullar varya hani biliyorsundur. Ben de 4-5 yaşıma kadar elimi emerdim hatırlıyorum. :)

Benim oğlum tam 2 aylık iki üç gündür yapıyor

Canım rota herhangi yan etki yapıyor mu peki nasıl yapılıyor
Bacaktan canım. Gecesinde hafif ateşle atlattık ama tek onu değil diğer aşılarıda olmuştu. Ama ağızdan da bişey verdler hangisi hangsi sormadım canım ya. Koldan olmadık:) şöyle yani 1 ağız iki tane sol bacağa bitane sağ bacağa

Biz bugün aşıları olduk iki bacak bir kol bir de ağızdan rotavirüs çok ağladı. Şimdi de huysuzluk yapıyo bağırarak ağlıyo sinirli. Uyuyup uyanıyo. Calpol verdim ateşi çıkmadan çünkü belli ki ağrıyor kıyamam ona o yüzden insiyatif kullandım. İnşallah gece uyur.

Biz bugün aşıları olduk iki bacak bir kol bir de ağızdan rotavirüs çok ağladı. Şimdi de huysuzluk yapıyo bağırarak ağlıyo sinirli. Uyuyup uyanıyo. Calpol verdim ateşi çıkmadan çünkü belli ki ağrıyor kıyamam ona o yüzden insiyatif kullandım. İnşallah gece uyur.
Canım rota virüsü aşısını nerde yaptırıyosun fiyatı ne birde kaçıncı ayda yapılıyr

İyi akşamlar geçmiş bayramınız mübarek olsun herkesin nasılsınız bizim oğlanın kırkı bugün çıktı gündüz nerdeyse hiç uykusu yok kakasını zor yapiyo gece biraz rahatız ama yinede huzursuz sürekli ikiniyo çok gaz yapiyo neler yapıyorsunuz kilosu iyimi doğumunda 3350 idi şimdi 4800 olmuş manada veriyom emziriyomda gaz ve kaka sıkıntısı bı nasıl gideriyoruz oyuncak meme emmiyo 5-6 çeşit meme değiştirdim nafile

Gunde 20 ile 40 gr arasi almasi gerekiyormus canim ona gore hesaplayinca az gibi duruyor ama belki sonra toparlicaktir. Benim doktorum da az kilo aldi diye mamaya baslatti simdi donulmez yola girdik. Mamayi kistim bi haftadir falan bu sefer de kilo alimi durdu napcagimi sasirdim :KK43: hic baslama bence mamaya.
Yaa kilo alımı durmaması lazım. Çok hateketli ondan mı acaba bende mana vermk istemiyorum ilk hafta vermiştim sarılık olmasın diye o.

Evet cnm anne sütü alıyor sadece ama memede sakinleştiğini kesin ağlayıp kızması tamamen memeyi isteyip rahatlama hissi ama bence artık çok fazla onu daha da rahatsız ediyor diye üzülüyorum. Mesela yarım saat önce çılgınca yine ağladı muhtemelen gaz ya da kaka yüzünden sonra artık dayanamadım meme verdim yarım saat içtikten sonra kendi bıraktı yavaşça ve uyudu tam dik tutayım derken uyandı ve yine çılgınca ağlamay başladı şimdi annem aldı pışpış yapıyor anca duruyor ama beş dakka sonra o gaz ya da kaka atağının geleceğinden Eminim işte o an napacağımı şaşırıyorum artık bukadar süt içmesi daha beter gaz yapıyor olmalı:/ emZik de almıyor ki arkadaş :/ he kaka yapmak istediğini şurdan anlıyorum her bez açtığımda minnacık kaka izi görüyorum demek ki çalışıyor çalışıyor olmuyor :KK43:
Canım kulak pamuguna zeytin yağı sürüp poposunu uyar kakasını yapsın rahatlasın makat kullanmayı ogreniyolar hatta gazsa gazını da çıkarır bayağı bi rahatlar ben artık son çare yapıyorum arada çünkü sancı gelince bacaklarını uzatıp poposunu sıkıyor bu defa kaka çok az dediğin gibi ancak çıkıyor gaz da çıkamıyor sancı çekiyorlar bizi nurse harveys şurup bayağı rahatlattı artık gobusu taş gibi olmuyo gazını rahat çıkarıyor çok emme de rahatsız eder evet daha fazla gaz demek oluyor memede uyuduğunda biraz bekle kaldırma iyice dalsın sonra kaldır çok derin dalınca bazen gazını cikarmiyolar ama omzunda tut en az 15 dk sonra yatır iki dakika sonra tekrar dene bikaç sefer dene çıkmazsa da Yan yatır uyandığında mutlaka önce gazını çıkar zahmetli işler ama katlanicaz bi süre daha benimki bazen uyurken kendi çıkarıyor ağzından ben de rahat ediyorum öyle olunca yoksa çok tedirgin oluyor insan bekliyorsun uyansa da çıkarsam su gazı diye bu sefer

Hay maşallah bizimki mi zayıf ya mama vermiyim vermiyim diye diye zayıf mı kaldı anlamadım sen mama veriyor musun canım
Selam, sütün miktarı nasıl mesela birinden emerken ötesinden akıyor muydu ilk ay? Bence 15 gün geçsin tekrar kontrole git.
Maşallah yinede. 200 gram verdiyse en az 600 gram almış o da yeter

Kizlar ben hala doğum yaptigim kilodayim ya 15 kilo fazlam var, dogumda 5 kilo gitmisti onu da geri almisim :KK43: yemek yemeye vaktim yok nasil kilo veremem anlamiyorum. Ictigim humana, rezene falan mi kilo yapiyor acaba :/ sizler ekstra bişey yapiyo musunuz kilo vermek icin?
Ben bol su içiyorum canim en az 3 litre

Kizlar bayadir giremedim nasilsiniz bebisler nasıl??
Gogsu yumusayinca memeyi almak istemeyen hircin bebek anneleri nasil :KK51: benim suan bir gogsum dolu bir gogsum bos oluyor resmen yumusak yinede zorla veriyorum bos olanida sagdigimda bile cok süt gelmiyor ondan bu defa diğerine yukleniyorum sut yetmiyor :KK51: napacagimi sasirdim yine yaa doktor doymadigi zamanlari anne bilir hissettiginde mama ver dedi 3 gune bir mama veriyorum mecbur ama giderek memeden uzaklastigini hissediyorum cok tuaf bir duygu yaa boyle emmeyi azaltmasi :cry:

Canim hala Mehmet Kuskuya mi gidiyorsun? Ben değiştirmek istiyorum da onerdigin biri var mi? Bir de mamayi birakabildin mi? Ben azalttim ama kilosu cok asagida almasi gerekenin, doktora kalsa istediği kadar ver diyo ama o zaman da az emiyo sutum iyice azaliyo:KK43:
Canım ben devam ediyorum artık çok memnunum. Hatta birçok kişi ondan randevu almak için özel olarak ugrasiyorlarmis. Mamayi tamamen bıraktık canım biz. Bizim sıkıntımız tahmin ettiğim gibi silikon göğüs ucuyla beslenemedigindenmis. Düzene girdik çok şükür. 2 ayda 3 kilo almışız maşallah. Doktor da tebrik ediyor bu şekilde devam et diyor. Mamayi vermiyorum ama bazen sütüm gerçekten azaliyor beslenmeme dikkat etmedigimde o zaman bakıyorum açlıktan ağlıyor yapıyorum canim an ayda 1 falandir o da. Canim sende sık sık emzir her emzirmeden sonra ver mamayi emzirmeden mama verme hem göğsünü emmis olur hem de mamayi yer. Doktor da hep öyle diyor zaten

Bacaktan canım. Gecesinde hafif ateşle atlattık ama tek onu değil diğer aşılarıda olmuştu. Ama ağızdan da bişey verdler hangisi hangsi sormadım canım ya. Koldan olmadık:) şöyle yani 1 ağız iki tane sol bacağa bitane sağ bacağa
Kaçıncı ayda yaptılar canım rotayi

Canım kaç günlüksunuz. Bizde 2 ayligiz karma aşı oldu bugün bir kol 2 bacak. Rota ne zaman yapılıyor

Canım kaç günlüksunuz. Bizde 2 ayligiz karma aşı oldu bugün bir kol 2 bacak. Rota ne zaman yapılıyor
Koldan olan verem aşısı canlı aşı deniyor rota virüsü de canlı aşı o ağızdan aynı gün yapılması gerekiyor ya da aralarında en az 20 gün olmalıymış biz de aynı gün yaptiricaz bakalım

Back