- 20 Ekim 2016
- 4.044
- 7.518
- 158
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #23.841
Gözünaydın canım. Allah sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin inşallahbaldan_madam canim bizdee 36+4 emine hafsa & musab ali 24 temmuz 2017
Aminn canimmGözünaydın canım. Allah sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin inşallah
Cok şükür iyiler canim ama henüz tam yenemedik sariligi 11lerde degerlerimiz kontroller devam inşallah yatmayiz yine
Canım ben mustelanın setini almıştım. Herşeyi mustela. Çok memnunum ne pişik ne alerji hiç birşey olmadı. Her banyodan sonra da ya nemlendirici krem ya da yağını sürüyorum. Tavsiye ederim.Kızlar Günaydın bebegimin vucudu soyuluyor çok kuru hangi nemlendirici yi kullanıyorsunuz tavsiye verseniz bana
Biz üç günlükken çıktıkBugün birhaftalik olduk bebeğin ihtiyaçları icin avmde bimagzaya gitmem gerekiyo sizilkne zaman dışarı ciktiniz ilk defa ihtiyaçları alip cikmayi düşünüyorum yanimda gotursem mi karar veremedim birakacak kimsemdeyok karar veremiyorum ya
Teşekkür ederim canım mecbur goturucem kalabalık olmadangidip gelelimCanım ben mustelanın setini almıştım. Herşeyi mustela. Çok memnunum ne pişik ne alerji hiç birşey olmadı. Her banyodan sonra da ya nemlendirici krem ya da yağını sürüyorum. Tavsiye ederim.
Biz üç günlükken çıktıksonra beş sonra yedi. Biz hep çıktık. Ben de hastaneye çıkmışken hep ihtiyaçları almak için biyerlere uğradım. Erken doğduğu için bisürü şey lazım oldu. Hepsine götürdüm mecbur. Çok kalabalık kapalıortamda tutma ev gibi. Nefese maruz kalmasın. DışRda bişey olmaz. Arabasının üstünü ört müslinle oldu bitti.
Benim de ilk zamanlar olmuştu canim surekli ciglik atarak ağlayarak uyandim. Cok kotu sacma seyler goruyodum. Ama o zamanlar hic uyuyamiyodum uykusuzluktan oldugunu dusundum. Biraz dinlenince duzeldi. Senin de yorgunluktandir belki canim.Kızlar kimseyi korkutmak istemem ama bişey sorucam, uykusunda korkan var mı loğusalığında? Ben bugün ne zaman gözümü kapasam korkuyorum abuk sabuk şeyler oluyor çok korkuyorum :/
Kizlar oglumun cisi bezden hep disari tasiyo sirt kismi islaniyo. Bi kac kere oyle oldu gec farkettik usuttu cocugumprima premium care kullaniyoruz eskiden boyle bi sorun yoktu yeni yeni basladi. Bezden mi kaynakli yoksa oglumdan mi yoksa bez baglamasindan mi anlamadim. 1 numara kullaniyoruz yenidogan buyuk mu geliyor acaba?
Ozaman da sürekli göğüs pedi almak gerekecekBen yarım atlet kullanıyorm. Göğüs pedi de kullanınca uçları çok belli olmuyo sanki
Ozaman da sürekli göğüs pedi almak gerekecekBen yarım atlet kullanıyorm. Göğüs pedi de kullanınca uçları çok belli olmuyo sanki
Kırkından sonra gerçekten bebekte değişme oluyor muCanım çok da şeyapmamak lazımbiz 50 olduk ama kırkı atlamış da alsbilitiz yani ondandır belki
Al canim ne olacak ki. Ben sürekli göğüs pedi kullaniyorum.cocuk emzirirken yoksa sut akmaya başlıyor zaten. Kıyafetine çıkıyor.Ozaman da sürekli göğüs pedi almak gerekecek
Canım ben doktor kontrolü için 3. Gün bile çıkarmıştım sonra problemler bitti fotoğaf çekimi için 9. Gününde çıkardım bugün de sabah kahvaltıya gittik. Beslenmesini yapınca 2-3 saate kadar zaten sesleri çıkmıyor.Bugün birhaftalik olduk bebeğin ihtiyaçları icin avmde bimagzaya gitmem gerekiyo sizilkne zaman dışarı ciktiniz ilk defa ihtiyaçları alip cikmayi düşünüyorum yanimda gotursem mi karar veremedim birakacak kimsemdeyok karar veremiyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?