temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kızlar Günaydın bebegimin vucudu soyuluyor çok kuru hangi nemlendirici yi kullanıyorsunuz tavsiye verseniz bana

Bugün birhaftalik olduk bebeğin ihtiyaçları icin avmde bimagzaya gitmem gerekiyo sizilkne zaman dışarı ciktiniz ilk defa ihtiyaçları alip cikmayi düşünüyorum yanimda gotursem mi karar veremedim birakacak kimsemdeyok karar veremiyorum ya

Daha iki gün önce 20 cc yi zor içirdiğim çocuk bugün doymak bilmiyo 60 ı dinlene dinlene içiyo sonra bi 10 daha deviriyo, aman doysun aç kalmasın da 200 içsin vallaha aç kalıcak sarılık olucak diye aklım çıkıyor, kayınvalideme geldim dün akşam sağolsun sayesinde adam akıllı bir uyku uyudum, bide arkadaşlar sezeryan olanlar ne zaman rahat uyumaya başladınız ben sırt üstü yatmaktan bi hal oldum, sağıma soluma yatmak istiyorum tam sırt üstüde yatamıyorum dikişlerdeki bant geriliyor diye, hele yüzğstü yatmaya hasretimmm

Kızlar Günaydın bebegimin vucudu soyuluyor çok kuru hangi nemlendirici yi kullanıyorsunuz tavsiye verseniz bana
Canım ben mustelanın setini almıştım. Herşeyi mustela. Çok memnunum ne pişik ne alerji hiç birşey olmadı. Her banyodan sonra da ya nemlendirici krem ya da yağını sürüyorum. Tavsiye ederim.

Biz üç günlükken çıktık sonra beş sonra yedi. Biz hep çıktık. Ben de hastaneye çıkmışken hep ihtiyaçları almak için biyerlere uğradım. Erken doğduğu için bisürü şey lazım oldu. Hepsine götürdüm mecbur. Çok kalabalık kapalıortamda tutma ev gibi. Nefese maruz kalmasın. DışRda bişey olmaz. Arabasının üstünü ört müslinle oldu bitti.

Teşekkür ederim canım mecbur goturucem kalabalık olmadangidip gelelim

Kızlar ben riske girip denize geldim hatta su geçirmez bant ile girdim dün. Dikişleri bilmem de bana iyi geldi :))) akşam tekrar gireceğim sonra dönüş :) umarım sorun olmaz. Doktora da sormadım

Kızlar kimseyi korkutmak istemem ama bişey sorucam, uykusunda korkan var mı loğusalığında? Ben bugün ne zaman gözümü kapasam korkuyorum abuk sabuk şeyler oluyor çok korkuyorum :/
Benim de ilk zamanlar olmuştu canim surekli ciglik atarak ağlayarak uyandim. Cok kotu sacma seyler goruyodum. Ama o zamanlar hic uyuyamiyodum uykusuzluktan oldugunu dusundum. Biraz dinlenince duzeldi. Senin de yorgunluktandir belki canim.

Kizlar oglumun cisi bezden hep disari tasiyo sirt kismi islaniyo. Bi kac kere oyle oldu gec farkettik usuttu cocugum prima premium care kullaniyoruz eskiden boyle bi sorun yoktu yeni yeni basladi. Bezden mi kaynakli yoksa oglumdan mi yoksa bez baglamasindan mi anlamadim. 1 numara kullaniyoruz yenidogan buyuk mu geliyor acaba?

Canım büyük değil ama küçük geliyor belli ki 2 numaraya geçiş yap bence:)

Canım ben doktor kontrolü için 3. Gün bile çıkarmıştım sonra problemler bitti fotoğaf çekimi için 9. Gününde çıkardım bugün de sabah kahvaltıya gittik. Beslenmesini yapınca 2-3 saate kadar zaten sesleri çıkmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…