• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    241
Kızlar molfix gerçekten çok iyi prima gibi sleepy yeşili tremdyoldan almayın sahte çıkıyor. Her kakadan sonra kıçını yıkıyorum sıfır pişik
3 çeşit molfix var canım sen hangisini diyorsun

Biz de götüreceğiz alerji doktoruna şubata ancak randevu bulabildik. Zaten ben diyet yapıyorum şu an ama hala kusuyor ve gazlı çocuk. Bir şey mi dokunuyor öğrenmek lazım
Ya biz bugün bir çocuk doktoru ile görüştük bağırsakları gelişiyor değişimler normal dedi çocuğu alerji doktoruna götürmeyin bunun için dedi kilo kaybı ve egzama yoksa alerji diyemeyiz dedi ama bazı şeyler dokunmus olabilir bu zamanla düzene girecektir dedi

inşallah benim de bütün duam o yönde. prematüre olduğu için agulaması da başını tutması da ellerini ağzına götürmesi de hepsi bi tık geç oldu. inşallah diğer şeyler de sadece bundandır ama şu kol bacak sertliği meselesi çok tedirgin ediyor beni :(
Benimki de çok kasıyor gazını çıkartmak için bacaklarına bisiklet hareketi yaptırıyorum çok güçlü itiyor kasıyor kendini ve bazen ağlarken sopa gibi oluyor bütün vücudunu kasıyor

Ya biz bugün bir çocuk doktoru ile görüştük bağırsakları gelişiyor değişimler normal dedi çocuğu alerji doktoruna götürmeyin bunun için dedi kilo kaybı ve egzama yoksa alerji diyemeyiz dedi ama bazı şeyler dokunmus olabilir bu zamanla düzene girecektir dedi
Kusma falan var mıydı sizde acaba yoksa sadece gaz mı var bizimkinde kusma olduğu için götüreceğim aslında

Back