- 20 Kasım 2016
- 1.051
- 897
- 123
- Konu Sahibi baldan_madam
- #23.861
Kızlar ya bişey sorucam bizim eve çok sayıda sinek giriyor maalesef sineklik yaptırmamıştım :/ şimdi ne kullansam acaba var mı fikriniz zararsız bişeyler odaya takabileceğim falan.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Genelde beşiğe cibinlik öneriyorlar Can'ım sinek durumlarındaKızlar ya bişey sorucam bizim eve çok sayıda sinek giriyor maalesef sineklik yaptırmamıştım :/ şimdi ne kullansam acaba var mı fikriniz zararsız bişeyler odaya takabileceğim falan.
Cisini yapıyordu canım kakasini yapamadı 3 gun.Canim kucuk cisini yapıyor buyuk cisini mi yapamadi ?? Yaa bende ilk defa yasadim bu duruma benzer normalde gece mutlaka en az bir kere değiştirirdim altini durmazdi ayni emmesine rağmen sabah kalktik bez kupkuru hicbirsey yapmamis korktum karnina masaj yaptım yapti ama yavrum gece boyu daha 30 gunluk nasil yapmamış anlayamadim
Ama baglayinca bol oluyor canim bi de oglum 3300 gr daha 2 buyuk olur iyice sanki :)Canım büyük değil ama küçük geliyor belli ki 2 numaraya geçiş yap bence:)
Hadi bakalım inşallah birley olmaz canım. Ama sorun dikişlerde değil diğer taraftan mikrop kaparız diye izin vermiyorlar. Çünkü benim dikişlerim çoktan kapandı ama hala yasakKızlar ben riske girip denize geldim hatta su geçirmez bant ile girdim dün. Dikişleri bilmem de bana iyi geldi :))) akşam tekrar gireceğim sonra dönüş :) umarım sorun olmaz. Doktora da sormadım
Canım bol bağlıyorsundur muhtemelen. Ben de aynı bezi kullanıyorum. İki numarası bize hala büyük. Sana bir ideal. Ama bol bağlama tam oturt vücuduna. Bizde bugüne kadar iki kere kakası çıktı bezden. Onda da çıkmaması mucize olurduKizlar oglumun cisi bezden hep disari tasiyo sirt kismi islaniyo. Bi kac kere oyle oldu gec farkettik usuttu cocugum prima premium care kullaniyoruz eskiden boyle bi sorun yoktu yeni yeni basladi. Bezden mi kaynakli yoksa oglumdan mi yoksa bez baglamasindan mi anlamadim. 1 numara kullaniyoruz yenidogan buyuk mu geliyor acaba?
Yok canım bizde olmadı hiç değişme falan. Sadece gittikçe daha az uyuyorlar belki onu kırkla ilişkilendiriyorlardır.Kırkından sonra gerçekten bebekte değişme oluyor mu
Ben kullanıyorum canım. Hastanede başladım.Sezaryen olan kızlar korse kullanıyor musunuz? Doğumdan hemen sonra hastanede mi başladınız Korseye? Nasıl bişey kullanıyorsunuz foto atar mısınız? Ona göre ben de alayım
2 büyük olur.canım benim oglum 4150 gr oldu hala 1 kullanıyorumAma baglayinca bol oluyor canim bi de oglum 3300 gr daha 2 buyuk olur iyice sanki :)
canım doktor bana hemen olmaz dikişleri falan alalım ondan sonra dedi, zaten o acıyla korse falan kullanılmaz benceSezaryen olan kızlar korse kullanıyor musunuz? Doğumdan hemen sonra hastanede mi başladınız Korseye? Nasıl bişey kullanıyorsunuz foto atar mısınız? Ona göre ben de alayım
canım doktor bana hemen olmaz dikişleri falan alalım ondan sonra dedi, zaten o acıyla korse falan kullanılmaz benceSezaryen olan kızlar korse kullanıyor musunuz? Doğumdan hemen sonra hastanede mi başladınız Korseye? Nasıl bişey kullanıyorsunuz foto atar mısınız? Ona göre ben de alayım
Ama baglayinca bol oluyor canim bi de oglum 3300 gr daha 2 buyuk olur iyice sanki :)
Anne sutuyle nasil kabizlik oluyor bebeklerde yaa cok ilginc gercektenCisini yapıyordu canım kakasini yapamadı 3 gun.
Yani olabilir benm rahatsız olcak gibi olmadı ondan belkide:) zaten bi süre sonra norml südyene geçmeyi düşünüyrm.Ozaman da sürekli göğüs pedi almak gerekecek
Ben mama da veriyorum ama canım. Sen sadece anne sutu muAnne sutuyle nasil kabizlik oluyor bebeklerde yaa cok ilginc gercekten
Canım ben 10 gün falan geçince başladım takmaya sadece beli saran model var göğüs altindan alt karına kadar. Çıkardığım zaman sarkiyor sanki elimden geldiğince taktım şimdiye kadar. Birkaç gündür usuttugum için dikişlerim ağrıyor o yüzden takamiyorum amacanım doktor bana hemen olmaz dikişleri falan alalım ondan sonra dedi, zaten o acıyla korse falan kullanılmaz bence
Gözünüz aydın:)Çok şükür 40imiz çıktı kızlar. Allah bekleyen herkese biran önce göstersin 40ini:)