- 17 Temmuz 2022
- 3.363
- 3.048
- 63
- 30
Ebebekten aldım canım normal kanguru aslonda ama ben daha çok böyle kullanıyorumAy link attt çok güzel
baby plus Star Bebek Kanguru - ebebek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ebebekten aldım canım normal kanguru aslonda ama ben daha çok böyle kullanıyorumAy link attt çok güzel
Bizim öyle çıktıAnladım belki de laktoz kaynaklıdır intoleransı olmasa da gaz yapabilir demişti bize doktorumuz
Size ne dedi doktor diyet mi verdi?Bizim öyle çıktı
Açık havaya çıkarttın mı canım belki ondan olmuştur. Bepantholun egzama, kızarıklık için olan bi kremi var o iyi gelecektir.Kızlarr herkese selam uzun süre giremedim foruma.. benim bebeğim 3 buçuk aylık be yanaklarında kızarıklık döküntü oldu hatta yara gibi oluyor internetten baktım egzama olabilir. Sizlerde yaşayan var mı doktora giden ya da tanıdığı durumda olan bebek var mıdır
Çok çıkarmıyorum aslında ondan olabilir mi gerçekten? Olur bi bakayım o kreme bir de mustelanın stelatopia var o da aynı kızarıklık egzama gibi yaralara iyi geliyormuş ikisinden birini alayım inşallah iyi gelir canım çok teşekkür ederimAçık havaya çıkarttın mı canım belki ondan olmuştur. Bepantholun egzama, kızarıklık için olan bi kremi var o iyi gelecektir.
Rica ederim canım ne yaptım ki. Açık hava iyi geliyor ama. Ben 2-3 gündür çıkarıyorum, seviyor benim kız, etrafa bakıp uuu uuuu diye sesler çıkarıyor, bazen kucağımda uyuyakalıyor bazen eve gelince hemen uyuyor iyi oluyor. Bebişinin yüzü hemen geçer inşallahÇok çıkarmıyorum aslında ondan olabilir mi gerçekten? Olur bi bakayım o kreme bir de mustelanın stelatopia var o da aynı kızarıklık egzama gibi yaralara iyi geliyormuş ikisinden birini alayım inşallah iyi gelir canım çok teşekkür ederim
Bende bu hafta biraz çıkarıp gezdireyim o zaman gerçekten niye böyle yaptım ben arada balkona çıkardım o kadar bide ikinci bebeğim evet bizimki de şuan biraz onunla oynayınca sesler çıkarıyor çığlık atmaya başladı günde bir iki defa hoşuma gidiyor. İnsanın bazen aklı duruyor inan kiRica ederim canım ne yaptım ki. Açık hava iyi geliyor ama. Ben 2-3 gündür çıkarıyorum, seviyor benim kız, etrafa bakıp uuu uuuu diye sesler çıkarıyor, bazen kucağımda uyuyakalıyor bazen eve gelince hemen uyuyor iyi oluyor. Bebişinin yüzü hemen geçer inşallah
Benim de 1 cm lakün görüldü, doktor sadece kontrolde kalalım dedi. Zaten kendi doktorum da perinatolog. Herhangi bir sorun olmayacağını söyledi ama içim yine de rahat etmedi tabi :)Bir sorun yaratmadı çok şükür. Öğrendiğimizde sadece o zamanki doktorum dikkatli olmamı, ani hareketlerden falan kaçınmamı söylemişti. Sonra gittiğim perinatolog düzenli kontrol etti ve hiç bir sorun yaratmayacağını rahat olmamı söyledi. Ha bi de ilk gittiğim perinatolog bi kaç lakün var demişti sonradan diğer perinatolog da 1 tane var dedi. Belki iyileşti belki de ilk doktor yanlış gördü artık bilemiyorum
Canım hiç önemseme büyük şehirlerde devlet hastanesinde doğum çok çok zor. Benim kuzenim sapasağlam girdiği doğumdan beyin kanamasıyla çıktı ve kaybettik hem bebeği hem kuzenimi. Ve son aşamaya kadar asla bir bilgi alamıyorsun yapayalnızsın düşünsene. Sen doğru olanı yaptın. Bizim hastane kapandı diye öyle düşünüyorlar ama Zeynep hoca o doktorlardan değildi gerçekten gerekli görmese almazdı ki bak beyin kanseri olmuş belki karnında olacaktı ve fark edilmeyecekti kaybedecektin bebişini Allah korusun. Anneler hisseder en iyisini yapar boşver duyma sen bebeğinin mutluluğuna odaklan stresin ona da yansıyacak çünküuyurken pamuk gibi evet. bilek tendonları da uyanıkken baya sert ama uyurken yumuşak. mesela yere bastırıyorum parmak uçlarına basıyor balerin gibi. ayağını tam basmıyor. bileği bükmeye direniyor. eller de biraz daha yumuşak sanki ama yine sert uyanıkken. bakalım mr da ne çıkacak ya vallahi yoruldum. annemler filan hep bana kızıyor sen çok evhamlısın doktordan doktora gidiyorsun, çocuğun bişeyi yok biz kaç çocuk yetiştirdik falan demedikleri kalmıyor. hatta erken doğurduğum için bile ben suçluyum sanki çünkü ben özelde doğum yapmak istedim ve orada bana gereksiz yere erken doğum yaptırdılar bebeği küvöze almak için. onlar buna inanıyor yani...
Evet 3 ay 2 haftalıkken falan başlamıştı 4.ayın ilk haftası çok yoğundu özellikle şimdi çok şükür azaldı. Bence destekli oturtmanın faydaları çünkü oturunca ağızdan direkt atıyor gazı bağırsağa çok inmiyor.Yaa ben bu gaz atağı durumunu bilmiyordum bu zamanlar bitecek sanıyordum sizde yaşadınız mu böyle bir şey acaba
Benim de 1 cm lakün görüldü, doktor sadece kontrolde kalalım dedi. Zaten kendi doktorum da perinatolog. Herhangi bir sorun olmayacağını söyledi ama içim yine de rahat etmedi tabi :)Bir sorun yaratmadı çok şükür. Öğrendiğimizde sadece o zamanki doktorum dikkatli olmamı, ani hareketlerden falan kaçınmamı söylemişti. Sonra gittiğim perinatolog düzenli kontrol etti ve hiç bir sorun yaratmayacağını rahat olmamı söyledi. Ha bi de ilk gittiğim perinatolog bi kaç lakün var demişti sonradan diğer perinatolog da 1 tane var dedi. Belki iyileşti belki de ilk doktor yanlış gördü artık bilemiyorum