• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Benimki memede uyuyor şimdi bunu kırmak için ayakta sallıyorum böyle de uyumaya başladı bi zararı olduğunu düşünmüyorum her türlü destekli uyuyacak çünkü en azından ben işe başladığımda annem uyutabilsin ayağında sallayıp
Nasıl alıştı peki ? Sallamayı ben yapınca uyumuyor , annem yapınca uyuyor şaka gibi

Bazen doymuyor mu diyorum inanın
Çünkü gece saat başı uyanıyor ve uzun uzun emiyor aç gibi
Kafam çok karışık
🥴
Ben gündüz doğru düzgün emmediği için gece emdiğini düşünüyorum ama bilmiyorum doymuyor olabilir ya. Bir de emdikçe kaka yapıyor sabaha kadar meme kaka meme kaka 😭

Gece emmesini nasıl kestiniz acaba ❤️
12den önce gece muhallebisi yapıyodum yatmadan 1 saat öncesinde yediriyodum emzirip yatış yediği halde memeye kalkınca su verdim sürekli salladım uyumadı ağladı kucağımda sakinleştirdim suyla bıraktırdım ilk 3 gün zorladı pes etmedim 1 hafta içinde gece emmeye kalkmadı.20 aylıkkende komple emme işini bıraktı kendi isteğiyle😌

Nasıl alıştı peki ? Sallamayı ben yapınca uyumuyor , annem yapınca uyuyor şaka gibi
Müslinle ellerini kapatıyorum kundağa benzer şekilde, iki elimle de kollarını tutuyorum telefondan pışpış açıyorum öyle. Bazen direniyor 5 dk filan ağlıyor bazen birkaç saniyede uyuyor zamanla alışıyo ama

Benimki de 3.5 aylık ve oturmak istiyor. Babası da erken değil mi diye konuştu da sizlere sormak istedim
Gelişimsel pediatri doktoru bize, oturmak istiyorsa kucağınızda destekli oturtabilirsiniz dedi. Benimki oturmak istemiyor ağlıyor o başka 😂 Hep sırtüstü yatayım istiyor ya çok tembel. Tummy time da ağlıyor durmuyor yine öyle. Geriye yaslanıp kucağımda yaptırıyorum. Her bebeğin gelişimi farklı yani.

Gelişimsel pediatri doktoru bize, oturmak istiyorsa kucağınızda destekli oturtabilirsiniz dedi. Benimki oturmak istemiyor ağlıyor o başka 😂 Hep sırtüstü yatayım istiyor ya çok tembel. Tummy time da ağlıyor durmuyor yine öyle. Geriye yaslanıp kucağımda yaptırıyorum. Her bebeğin gelişimi farklı yani.
Artık genel geçer bir bilgi kalmadı şaka gibi 😂 bizimki de yatmak istemiyor hep doğrulmaya çalışıyor. Ellerimden tutup çekiyorum sürekli çalıştırdım ama bu kadar Erken oturacağını düşünemedim

Artık genel geçer bir bilgi kalmadı şaka gibi 😂 bizimki de yatmak istemiyor hep doğrulmaya çalışıyor. Ellerimden tutup çekiyorum sürekli çalıştırdım ama bu kadar Erken oturacağını düşünemedim
Bizimkide öyle hemen atıyo kendini oturmaya daha kaldırmadan kafasını kaldırıyo erkencı sıpalar 😅

Benimki de 3.5 aylık ve oturmak istiyor. Babası da erken değil mi diye konuştu da sizlere sormak istedim
Osman doktor da 3 3 buçuk ayda canlı destekli oturmaya başlanabilir diyor. Videosuna bak istersen

Oğlum da öyle. Ellerinden tutunca kendine çekiyor kaldır beni diyor. Anakucağında doğrulmaya çalışıyor sürekli.

Allah'ım bu 4 ay atağı nedir böyle kafayı yemek üzereyim aslında 3.5 ay da başladı simdi4 ay 10 gün oldu zirve yaptı sanırım uyku ile ilgili problemler uykuya geçişlerde çok zor oluyor hep ağlıyor gece 1 saatte bir uyanmaya başladı meme emmeye pertim çıktı gunduZ De pek durmuyor hep kucak ağlama lar falan kizlar hep böyle mi olcak ben çok yoruluyorum altını degisiyorum üstü batıyor kusma olayı nezaman düzelecek acaba bukadar kusmak normal mi hala anlamadim eli hep ağzında dışı mi kasinuyor bilmem elini çok sokup kendini de kusturuyor böyle olan var mı araniz da
Aynen bizde böyleyiz 4 ay 10 günlüğüz dediklerininiz hepsini yaşıyoruz kusmada çok arttı üst baş bırakmıyor acaba gelişimini etkiler mi diye tedirginim sizin kilo alımınız nasıl kusmaya rağmen iyi gidiyor mu biz de yarın bi kontrole gidelim dedik en azından şu kusma olayı için

Back
X