• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
Benim bebis de böyle yapıyordu emzik vermeye başlamıştım yakın zamanda sanırım ondan yaptı çünkü emzigi tutmuyor diye ayakta veriyordum. Şimdilerde ya memeyi almak istemiyor ağlayıp duruyor yada ayakta tutuyor tutucaksa inan anlamadım. Ben bir süre daha gözlemleyip doktora götürücem kilo açısından. Meme reddinden korkuyorum bu ara az emdiği için kilo da az almış
Benimki de en başından beri emzik verdim ama bu birkaç haftadır emziği çok güzel tuttu bu sefer beni az emmeye başladı kilo da az almış. Ayakta ve uyku aralarında emziriyorum genelde. Emziği kesmek mi lazım o da çok işimi görüyordu hep onunla uyutuyordum halbuki

Kızlar merhaba. Bebeğim 3 ay 22 günlük oldu🙏🏻 bu ara çok huysuz ve uykuya direniyor. Sanırım 4.ay atağı sinyalleri veriyor. 4.ay atağından korkuyodum. Çevremdekiler çok zor olduğunu söylüyodu. Sizde de var mı böyle atak belirtileri? Yoksa bizde mi erken başladı

Kızlar merhaba. Bebeğim 3 ay 22 günlük oldu🙏🏻 bu ara çok huysuz ve uykuya direniyor. Sanırım 4.ay atağı sinyalleri veriyor. 4.ay atağından korkuyodum. Çevremdekiler çok zor olduğunu söylüyodu. Sizde de var mı böyle atak belirtileri? Yoksa bizde mi erken başladı

Merhaba, benim bebeğim 3,5 aylık 10 gündür filan vücudunda döküntüler var. Doktor alerji dedi alerji doktoruna yönlendirdi haftaya randevumuz. Kilo alımı doğduğundan beri yavaş mamaya rağmen. Geçenlerde döküntü öncesi 1 hafta mama almadı orda güzel kilo almıştı şimdi hiç almamış. Siz nasıl çözdünüz alerjiyi? Belirtiler neydi?
Merhaba, bebeğiniz aylık olarak kaç kilo alıyor? Benim bebeğim de alerjik bu ay hemen hemen 600-700 gram almış

Benim bebeğim de 3 ay 23 günlük, aynı anlattığınız gibi maalesef 😔 uyumak istemiyor sürekli kucakta olmak istiyor sırtının yere geleceğini anlayınca yaygara koparıyor

Benimki de en başından beri emzik verdim ama bu birkaç haftadır emziği çok güzel tuttu bu sefer beni az emmeye başladı kilo da az almış. Ayakta ve uyku aralarında emziriyorum genelde. Emziği kesmek mi lazım o da çok işimi görüyordu hep onunla uyutuyordum halbuki
Bende onunla uyutuyordum ama bende artık vermiyorum bugün verdim bir ara almadı. Benim tosun da kiloyu az almış emzirip duruyorum valla kilo alsin diye

Aman nerde o kafa rahatlığı ya bu çocuk niye kilo almıyo diye kafayı yiyeceğim ben. Sütüm az mı diye kaç tane emzirme danışmanıyla çalıştım hepsi sütün gayet iyi diyor. Zaten çocuk aç da değil tok, keyifli, mutlu. Yani aldığını kaloriye dönüştürmesini engelleyen bi şey var ama ne? Tek dileğim çözülebilecek bi şey olması. Belki alerjiden olmadı belirtileri yeni çıkmaya başladı. Bi de bence biz çok vakit kaybettik sürekli sorun yok alır elbet kilo diye yolladı doktor. O yüzden her şeyi kestim aslında bari biraz hafiflesin alerjiyse diye :( doktor değiştirdim bakalım yarın başka birine, pazartesi de doçent olan alerji doktoruna gideceğiz
Ya bizim doktor vucudundaki döküntüler gibi bagirsak yuzeyi de boyle dökülüyor yeterli emilimi yapamiyor kilo o yuzden az aliyorlar demisti belki onla ilgilidir diycem ama doktor da kuruluk demis bilemedim bi de pazartesi ne diyecek bakalim diger doktorunuz. Yoksa sütünüz iyiymis dediginiz gibi neden almasin ki kilo

Ya bizim doktor vucudundaki döküntüler gibi bagirsak yuzeyi de boyle dökülüyor yeterli emilimi yapamiyor kilo o yuzden az aliyorlar demisti belki onla ilgilidir diycem ama doktor da kuruluk demis bilemedim bi de pazartesi ne diyecek bakalim diger doktorunuz. Yoksa sütünüz iyiymis dediginiz gibi neden almasin ki kilo
Ya orda da kararsız kaldım doktor gerek yok alerji doktoruna şu an, ben de ona hasta yönlendiriyorum ama size şu an gereksiz dedi. O kadar ikilemde kaldım ki

Birebir canım +gaz artışı bugün kaka testi verdik bakalım

Back