• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kızlar doğum kilolarınızı ne zaman vermeye başlayacaksınız?Benim 7 kilom var vermem gereken:KK43: Bebekle ilgilenmekten ne spor yapabiliyrm ne dışarı çıkabiliyrm.Emzirince gidiyor kilolar diyolardı bende tık yok:)
Kaç kilo almistin hamilelikte? Ben 12 kilo aldım doğum sonrası eve gelince sadece 3.5 vermiştim o da çocuğumun kilosu :) 3.5 daha vermişim. Toplamda 7 kilo vermiş oldum 5 kilo daha var.

Kizlar oglumun cisi bezden hep disari tasiyo sirt kismi islaniyo. Bi kac kere oyle oldu gec farkettik usuttu cocugum :KK43: prima premium care kullaniyoruz eskiden boyle bi sorun yoktu yeni yeni basladi. Bezden mi kaynakli yoksa oglumdan mi yoksa bez baglamasindan mi anlamadim. 1 numara kullaniyoruz yenidogan buyuk mu geliyor acaba?
Büyük değilse.
Acaba çok çiş yaptığı için mi sızdı taştığı zaman bezi çok ağır mıydı? Benimkide öyle oluyordu benimki yan taraflardan çıkıyordu çişi. Meğersem hep bağladığımda pipisi yukarda oluyodu bende öyle rahattır diye öyle bağlıyordum.
Öyle bağlamıyorum artık düzeldi. Bide bemim.bebeğim her altını açtığımda çişini yapıyo fırlıyor her taraf ıslanıyor :KK70:

Son düzenleme:
Kızlar doğum kilolarınızı ne zaman vermeye başlayacaksınız?Benim 7 kilom var vermem gereken:KK43: Bebekle ilgilenmekten ne spor yapabiliyrm ne dışarı çıkabiliyrm.Emzirince gidiyor kilolar diyolardı bende tık yok:)
Ne kadar aldığın önemli canım ben 10 kilo civarı almıştım zaten biraz da kilom vardı hamile kaldığımda doğumdan eve gelince bikaç kilo gitmişti şimdi yirmi gün oldu hamile kaldığım kilodan iki kilo eksideyim

Kızlar tam 40imiz çıktı diye sevinirken bir ağırlık çöktü bana. Ateşim var sanki eklem ağrısı yaşıyorum böyle grip olucak gibi. Dikişlerime dokunuyorum sıcak lık var ve dikislerin altı sanırım rahim yeri biraz şişmiş. Eşim acile gidelım diyip duruyor korkutmamak için iyiyim diyorum ama var mi hiç böyle bisey yaşayan. Napicam bilmiyorum

Kızlar tam 40imiz çıktı diye sevinirken bir ağırlık çöktü bana. Ateşim var sanki eklem ağrısı yaşıyorum böyle grip olucak gibi. Dikişlerime dokunuyorum sıcak lık var ve dikislerin altı sanırım rahim yeri biraz şişmiş. Eşim acile gidelım diyip duruyor korkutmamak için iyiyim diyorum ama var mi hiç böyle bisey yaşayan. Napicam bilmiyorum
Canım bugün yorulacak birşeyler yaptıysan şişlik ondandır. Benim şişiyordu çok yorulunca

Canım bugün yorulacak birşeyler yaptıysan şişlik ondandır. Benim şişiyordu çok yorulunca
3 saat falan çarşıda gezdik canım çocuğun mevlütu için kiyafet aradık. Ondan önce de 40landik banyo yapıp saçımı kurutup çıktım dışarı ama eve geldiğimde saçım nemliydi acaba üşüttüm mu ki. Bide geceleri emzirmeye kalktigimda tere çok önem vermedim baştan beri bir tek dün uyaninca üstümü degistirdim. Sizler nasıl yapıyorsunuz degistiriyo musunuz her kalkışta

Canım ben 10 gün falan geçince başladım takmaya sadece beli saran model var göğüs altindan alt karına kadar. Çıkardığım zaman sarkiyor sanki elimden geldiğince taktım şimdiye kadar. Birkaç gündür usuttugum için dikişlerim ağrıyor o yüzden takamiyorum ama
Canım bende aldım o modelden zaten 1 hafta sonra dikişlerim alınacak ondan sonra takacağım, şuan acımın üstüne birde o eziyeti koyamıycam :)

dilekdilek41 dilekdilek41 bana da bir defa karabasan gibi bişey geldi.Tekbir getirmek istediğimde rüyamda sesim çıkmıyordu korkarak uyanmıştım:KK17:
Canım bende öyleydim dün 1 saat uyuyayım dedim içerde, sesim soluğum çıkmadı ne geldiyse aklıma okudum gitti kalktım kayınvalideme geldim orda kalıcam bi süre sağolsun çok destek oluyor o bana, bizde loğusa kadın 40 gün yalnız bırakılmaz derler inanan olur inanmayan olur ama sonuçta psikolojik olarakta zor bir süreç bu insanı herşey etkileyebiliyor böyle bir dönemde, bol bol dua edelim Allah evlatlarımızı da bizide korur çok şükür

Benim 11 kilo duruyo daha canim ve kocaman karnim kaldi. Normal dogumda karin gider olayı yalanmis. 15 gunde biseyin gittigi yok. Ve ustune sutum olsun diye her duyduğumu yiyorum oglum emmiyo cunku kilo bile almis olabilirim. Moralim bozulmasin diye tartilmiyorum.

Büyük değilse.
Acaba çok çiş yaptığı için mi sızdı taştığı zaman bezi çok ağır mıydı? Benimkide öyle oluyordu benimki yan taraflardan çıkıyordu çişi. Meğersem hep bağladığımda pipisi yukarda oluyodu bende öyle rahattır diye öyle bağlıyordum.
Öyle bağlamıyorum artık düzeldi. Bide bemim.bebeğim her altını açtığımda çişini yapıyo fırlıyor her taraf ıslanıyor :KK70:
Cok agir değildi aslinda canim ya pipisinin yönünden mi oyle acaba bilemedim ben de :) ne tarafa getirip baglamak lazim ki

Bebeğim akaşama kadar kakasını yapmamıştı gece uyuttum tam yatağına koyacakken ıslaklık hissettim karanlık olduğu için anlamadım. Ama ışığı bşr açtım. İkimiz de bok içindeyiz. Sapsarı bir sanat çalışması gibi. O kadar kakayı nasıl yaptın çocuk. Ben sesini nasıl duymadım titreşimini nasıl hissetmedim. :)
Kendisi boynuna kadar ben de uyuması için salladıkça kollarım üstüm batmış durumdaydım. Hem yatağa da yatırdığımdan örtüsü yatağı da battı soyunup beraber banyoya girdik. Eşin fıskiyeyle yıkadı bizi

O kadar tatlıymışız ki eşim bizi yiyebilirmiş. Tabi yıkadıktan sonra

Sanırım kakasını yapma sesini de tutturdğum ninniden duymadım. Bundan sonra o minik popoyu takipteyim

Cnm ben rekor kıranlardanım 63 ile hamile kalıp 87 ile Doğuma girdim. Şuan 75 kiloyum bugün 11. Günümüzdü. 12 kilom var daha verecek ama yavaş yavaş gidecek hiç abuk subuk bişey yemiyorum. Ödemim tamamen olmasa da çok çok büyük ölçüde gitti bundan sonrası kilo işte :/

Cnm ben rekor kıranlardanım 63 ile hamile kalıp 87 ile Doğuma girdim. Şuan 75 kiloyum bugün 11. Günümüzdü. 12 kilom var daha verecek ama yavaş yavaş gidecek hiç abuk subuk bişey yemiyorum. Ödemim tamamen olmasa da çok çok büyük ölçüde gitti bundan sonrası kilo işte :/
Cok iyi kilo vermissin canim ya masallah. Benim de bacaklarım ve ayaklarim acayip odem oldu dogumdan sonra. Hamile pantolonlarina bile giremiyorum. Nasil gidicek acaba bu odem :/

Cok iyi kilo vermissin canim ya masallah. Benim de bacaklarım ve ayaklarim acayip odem oldu dogumdan sonra. Hamile pantolonlarina bile giremiyorum. Nasil gidicek acaba bu odem :/
İşte ben de aşırı ödem bardı bence zaten kilo vermedim o ödem gitti ama benim normalde de adet dönemlerinde rahat 2 -3 kilo ödemim olur. Doktorum en yoğun Ödemim olduğunda bu hafta son bundan sonra geçicek demişti sadece sıvı alımına dikkat et günde 3-4 litre içeceksin dedi ben de içiyorum.

Ya bu büyüme atağını biz de an itibariyle yaşıyoruz heralde okadar emiyor ama yatırıyorum tekrar kalkıyor :/ bi süre emip sonra göğsümde mışıl mışıl uyuyor tammyerşne koyuyorum tekrar sil baştan sanırım benle uyumak istiyor :/ ama uyurum diye de korkuyorum

Back