- 19 Eylül 2013
- 2.166
- 1.823
- 173
- Konu Sahibi baldan_madam
- #23.221
Canim kalkanlar doldukca biberona boşalt. Sonra ver bebisine hem ziyan olmamış olur hem de ped koyarsan yaralar hiç geçmez.
Bazen öyle yapiyorum bazen döküyorum valla emin olamiyorum acaba bozulmuş mudur diye bide sıcakta terliyoruzya içime sinmiyor bi turlu kalkandaki sut benim yaaa.. Bi ara siringayla çekip hemen veriyordum biberona kalmıyordu simdi akıp gidiyo doluyor nereye bosaltcagimi sasiriyorum o yüzden pede geçiş yapmıştım ama bugün yeniden anladım kıymetini kalkanlarimin bi kere daha..
Ben birini emzirdim diyeyim diğeri de aynı dediğin gibi koltuk altından sızlıyor pedler zaten dolup taşıyor sıkınca nasıl süt akiyo onlardan da öyle olunca sagiyorum hemen yoksa kolunu oynatamiyo insan zamanla daha fazla emecekleri için rahatlayacaktir canım şimdi on dakika emme seansları 60 ccde doyuyolar çoğu zaman ben peşine sagdigimda bile 120 ccden fazla çıkıyo yine her emmeyi ortalama 50 cc olarak hesapliyorum günde 7 kere emse 350 cc yapar 500 cc anne sütü lazım kalanı da bu saatlerde sagmis oluyorum gece veriyorum iki defada hem bana rahatlık oluyor hem bebeğin uykusu çok fazla bolunmuyor zaten uyandırmak ayrı dert bide çabuk uykuya düşüyor ya da çok ayilirsa bu defa uykuya dalma uzun sürüyor
Sağmak cidden ise yarıyor hakkaten rahatladim baya acık yumuşadı bi kendine geldi memiktolarim...
Ya benimde en büyük sorunum uyandırmak.. Uyanmiyorki emsin annesi de bi rahatlasin.. Çok sinirleniyor emerken kriz geciriyoruz resmen.. Mememi tutamiyor bi turlu tam tutuyor bi bırakıyor uyuyakaliyor yada heycan yapiyor sanki oyun oynuyor sipa kafa Azer bülbül gibi zati sağa sola sürekli sallaniyor.. Ay guluyorumda çoğu zaman komik çocuğum benim agzindan bıraktığı gibi her yerimiz süt oluyor çok akıyor gecen gün göbeğini islatmisiz farkında olmadan ustu başı süt içinde kalmis öteki mememden akanlarla..
Ya bu arada göbüşler ne durumda.. Hala düşmedi bizim gobusumuz artik banyo yapmak istiyoruz biz isilik oldu her yerimiz sicaktan...