• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Gece uykularından sonra bir de gündüz uykularını sormaya geldim bebişlerin. Gündüz uykularının uzunluğu ne kadar bebeklerinizin güzel anneler? Bizim hep 30 40 dk arası değişiyor. Hayır gündüz uyumazlarsa gece sık uyanma huzursuzluk falan olduğu yazıyo. Bir de gündüz uykusu için 4-5 saat olması gerektiği yazıyor. Bizim 4 saati hiç bulmuyo🤷🏻‍♀️ sizde durumlar nedir? Ya da uykuları uzatmak için neler yapıyorsunuz?
Bizimde en fazla 40 yani hep öyle uzar mı acaba 4. Aydan sonra diye umut ediyorum

Ben kullanmıyorum hüçbirini sıkıyo oyuzden iz yapıyo. Lcw dan bere almıştım ayıcık kulaklı o genel lastik örgü o iz yapmıyo ama tulumların takımların şapkası acayip sıkıyo. Koca kafalıdır belki benimki😁
Aynen takımların şapkaları hep bakıyorum alnında izi çıkıyor gerçi evde pek şapka takmıyorum sadece banyodan çıktığımızda takıyorum

Hahahah 😂 ben de bi kere dedim aaa bugün iyi diye kendi aramızda, ertesi gün yine aynı 😬 kocana bile demicen. Sen hala yanında reflü yatağıyla yatırıyorsun dimi? Yatarak mı emziriyosun yanından alıp kucağında mı emziriyosun?
Yok yanımda yatıyo hala reflü yatağıyla aynı seviyede yatmaya korkuyorum. Gece 3e kadar sağımda yatıyo sonra sola alıyorum meme değiştireyim diye ikimizin de uykusu bölünmüyo yatarak emzirince kucağa alsam gözleri açar naneyi yerim😄

Az o. 2-2.5 saati geçerse uyandırın diyorlar. Ama 30 dakikalık uykuya devam etmesi için yarım saati bulmadan 28. dakikada uyandırma diyorsanız hiç o kadar cesur olmadım 😄 uyumuyor zaten. Uyanacak gibiyse bazen alıp emziriyorum, devamı geliyor. O kadar
En fazla 40 dakika uyuyo zaten belki bi saat daha uyur dedim. Elimde patladı 😂

En fazla 40 dakika uyuyo zaten belki bi saat daha uyur dedim. Elimde patladı 😂
Ne yazık ki ben de bir keresinde denemiştim ve gözlerini cam gibi açarak yüzüme bakmıştı ahahaha. 😅 Bir daha yeltenmedim... :)

Yarım saate alarm kurulmuş gibi kalkıyordu, şimdi 40-45 dkya uzadı gibi. Dünden beri en azından bir uykusuna geri döndürmeyi başararak 1,5 saat falan uyumasını sağladım. İnşallah devam eder. En azından bir uykusu bari uzun olsun derdindeyim. Buna da şükür. 😅

Ben kullanmıyorum hüçbirini sıkıyo oyuzden iz yapıyo. Lcw dan bere almıştım ayıcık kulaklı o genel lastik örgü o iz yapmıyo ama tulumların takımların şapkası acayip sıkıyo. Koca kafalıdır belki benimki😁
Ben de sevmiyorum hiç onları ya. 42 cm şu an kafası o 3 aylıklar filan olmuyo sevmiyo kızım. Kitkate’ten kurdeleli olanlardan aldım çok güzel oldu kulakları da kapatıyor dışarı çıkarken takıyorum

Evet evet bacaklarında da oldu hemde kaşınıyor.. yanağındaki dediğiniz gibi sarı yara gibi oldu şuan yavaş yavaş geçiyor sanki azaldı.. kantaron yağı sürüyorum bir de kuru ciltli diye Hindistan cevizi yağı eğer geçmezse doktora gidicem bende
Bize çok iyi geldi bioderma. Bide o iltihaplı yaralar için farklı krem veriyor doktor. Muhakkak git. Benim bebeğimin de yüzü kaşınıyor biodermayı sürdüğüm gibi duruyor

Bu seferden gündüz uykuya direnmeye başladı kafayı geri atıyor ağlamaktan gözünden yaş geldi. Ne xaman geçicek bu gerileme :(
Benimki de böyle bugün uyumadı dışarı çıkardım dışarıda bile uyumadı ne yapacağımı bilmiyorum uyumadı diye sinirleniyor bir de

Bebeğimin kulak arkası boynu falan pişik gibi kızarıyor siz ne kullanıyorsunuz buralara? Ben mustelanın normal losyonunu sürüyordum ama etki etmiyor sanırım

Bebeğimin kulak arkası boynu falan pişik gibi kızarıyor siz ne kullanıyorsunuz buralara? Ben mustelanın normal losyonunu sürüyordum ama etki etmiyor sanırım
Ben her duştan sonra pişik olabilecek yerlere( boyun, koltuk altı) Hametan veya bepanthol pişik önleyici sürüyorum

Gece uykularından sonra bir de gündüz uykularını sormaya geldim bebişlerin. Gündüz uykularının uzunluğu ne kadar bebeklerinizin güzel anneler? Bizim hep 30 40 dk arası değişiyor. Hayır gündüz uyumazlarsa gece sık uyanma huzursuzluk falan olduğu yazıyo. Bir de gündüz uykusu için 4-5 saat olması gerektiği yazıyor. Bizim 4 saati hiç bulmuyo🤷🏻‍♀️ sizde durumlar nedir? Ya da uykuları uzatmak için neler yapıyorsunuz?
Kehribar kolye işe yarıyor uyku konusunda

Yani bunu alışkanlık ettiler ve nasıl bıraktırıcaz hiçbir fikrim yok 😔

Kesinlikle.. gece olsun istemiyorum ya artık, eziyet gibi. Gündüz en azından ayaktayız onu biliyoruz, gece uyuduk mu uyuyabilcez mi ay daldı galiba derken tekrar uyanıyor bi daha baştan.

Ay maşallah maşallah 🧿 senin bebiş biraz daha uyumlu gibi, kısa bişey yaşadınız geçti sanki ama sen yine de dile getirme kuzucum. Nazar değiyor 😔 Kesintisiz uyku görebilecek miyiz acaba biz de 🥺
Düzelirler yaa

Arkadaşımın bebeğinde oluyor boğumlu bi çocuk, hep pişik kremi kullanıyor. İlerleyince hametan

kızlar bu uyku gerilemesinde uykuya saatlerce direnince ne yapıyorsunuz ısrarla uyutmaya devam mı ediyorsunuz ?

Back