• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Hemen hemen hepimiz canım. Hiç korkma. Bol bol besle. Sütün azsa sarılık geçene kadar mama da ver. İyi beslenirse hemen düşüyor sarılık. Kaç çıktı değeri?
Hastaneden çıkarken yani 3. Gün 11 di ref değer 13, doktorumuz dün de gitmemizi istedi akşam 8 de tekrar kan baktılar 13 dü ref değer 16, bugün akşam tekrar gideceğiz 8 de inş birazcık düşmüştür bol bol emzirmeye çalışıyorum ama çok endişelendim. Mama takviyesi yapabilirim dedim doktor sütün yetiyorsa şimdilik gerek Yok dedim ama ben çok endişe içindeyim :.(

M Mavimelk90 canım parmağıma gazlı bezi sarıyorum kaynamış soğumuş suya parmağımı sokup fazlasını mendiline aldırıyorum. Onla siliyorum dilini damağını bir de dudaklarının olduğu kısmını da siliyorum damaklarının. İlk bizde de olmuştu doktor ilaç verdi onunla geçti. Sonra da hep böyle temizledim hergün. Olmadı bir daha.. geçmiş olsun. Doktora sor canım ilaç hemen geçiriyor

Hastaneden çıkarken yani 3. Gün 11 di ref değer 13, doktorumuz dün de gitmemizi istedi akşam 8 de tekrar kan baktılar 13 dü ref değer 16, bugün akşam tekrar gideceğiz 8 de inş birazcık düşmüştür bol bol emzirmeye çalışıyorum ama çok endişelendim. Mama takviyesi yapabilirim dedim doktor sütün yetiyorsa şimdilik gerek Yok dedim ama ben çok endişe içindeyim :.(
Yok canım korkma. Ne güzel mamaya da gerek yok demiş doktor. Demekki kötü bir tablo yok ortada. Daha sık emzirmeye çalış düşecektir. Hiç kafana takma sarılığı canım.

Kızlar merhaba, sizlere bi sorum var? Bebeğimin ağzı karbonatlı suyla silmeme rağmen pamukçuk oldu :KK43: başka napabilirim geçmesi için :KK43: göbeği de düşmedi daha onu da düşünüyorum bi yandan sizin kaçinci günde düşmüştü göbekleriniz
Pamukçuk bizde de oldu ben bugn yapıcm daha karbntlı suyu bakalım geçer inş. Bizim. 12.günde düştü göbek bağımız canım. 2 haftaya kadr norml dedi dr

Canim agzini kucucuk aciyor silikona gore oyle olunca da sut gelmiyor cekemiyor. Gogus ucum da komple yara oyle olunca sadece ucunu tutunca cekemiyo sutu. Kahverengi kismi nasil sokucam agzini nasil tam actiricam bilemiyorum ki :KK43: o kadar teknik izliyorum ama uygulamaya gelince olmuyo.
Canim inan ayni benim kizim gibi olmus aslinda guzel bi asama silikonu alamamasi tam bu surecten sonra tuttu gogsumu benimki sonucta bebekler bu refleksle doguyor inan kolay unutamazlar sabret denemekten vazgecme yoksa mama yapmak daha zor devamli mamayi cok verme azar azar ver mamadan öncede hep gogsunu almasi icin zorla benim bazen sutum yetmiyor hala 30ml veriyorum mamayi cok versem oda emmek istemez

Ince kabuk gibi deri soyuluyor tüm dikisten iki ucu beyazladı benim hatta
Benim de orta yerler soyuldu ama sağ uc koyu renk sert duruyor hala sanırım düğüm yeri orası. 1 ay oldu benim sizin ne kadar oldu

Kızlar emzirme antremanı yapıyorduk. Hazır uykudan uyanmışken sakinken deneyelim dedim. Biraz alıd ağzına emmeye çalıştı falan ama ememedi. Sonra bir baktım göğsümde kan var dedim kan gelince emzirmeyim kan gitmesin çocuğa. Sonra bir baktım ağzı çenesi hep kan :KK57:
Anlamadım nasıl oldu. Bıraktım hemen. Sonra temizledim mama verdim. Baktım durmuş. Bir fikriniz var mı neden olmuştur? Dilinin altındaki bağdan diye düşünüyorum ben. Dilini çıkarmaya zorladı ondan ora kanamıştır diye düşündüm ama bilmiyorum. Belki de o bağdan dolayı ememiyor yavrum. Dili çok dışarı çıkmıyor. :KK64:

Geçmiş olsun bende senin gibiyim ilk gün 9 çıktı 2.gun 13 doktor bol bol emzir dedi eşim mama almış mama takviyesi yapmaya başladım 3 gün 13 de kalmış red değeri 17 idi doktora söyledim mama takviyesi yapıyorum diye sütun geliyorsa istemez dedi ama ben Azda olsa mama takviyesi yapıyorum yarın tekrar kontrolü var ara ara mama takviyesi yap Aptamil 1 almış eşim sende ver istersen

Geçmiş olsun bende senin gibiyim ilk gün 9 çıktı 2.gun 13 doktor bol bol emzir dedi eşim mama almış mama takviyesi yapmaya başladım 3 gün 13 de kalmış red değeri 17 idi doktora söyledim mama takviyesi yapıyorum diye sütun geliyorsa istemez dedi ama ben Azda olsa mama takviyesi yapıyorum yarın tekrar kontrolü var ara ara mama takviyesi yap Aptamil 1 almış eşim sende ver istersen
Öncelikle sana da geçmiş olsun cnm bugün de kontrol ettirilen yarın zaten kendi doktorunu görücez çıkışta ben de almayı düşünüyorum sonra istersem manayı keserim ama önce şu değeri düşürelim. Kaçıncı günündesin Deniz şuan 4. Günlük.

Öncelikle sana da geçmiş olsun cnm bugün de kontrol ettirilen yarın zaten kendi doktorunu görücez çıkışta ben de almayı düşünüyorum sonra istersem manayı keserim ama önce şu değeri düşürelim. Kaçıncı günündesin Deniz şuan 4. Günlük.
5 gün ben 2 gün değeri birden 4 birim artınca aldı eşim sende al seni emsin ardından mama var az az ama önce seni emsin

iOS
Kızlar emzirme antremanı yapıyorduk. Hazır uykudan uyanmışken sakinken deneyelim dedim. Biraz alıd ağzına emmeye çalıştı falan ama ememedi. Sonra bir baktım göğsümde kan var dedim kan gelince emzirmeyim kan gitmesin çocuğa. Sonra bir baktım ağzı çenesi hep kan :KK57:
Anlamadım nasıl oldu. Bıraktım hemen. Sonra temizledim mama verdim. Baktım durmuş. Bir fikriniz var mı neden olmuştur? Dilinin altındaki bağdan diye düşünüyorum ben. Dilini çıkarmaya zorladı ondan ora kanamıştır diye düşündüm ama bilmiyorum. Belki de o bağdan dolayı ememiyor yavrum. Dili çok dışarı çıkmıyor. :KK64:
Beni eklemimissin doğum yapanlara

Ben de kullaniyorum canim ama oglum memeyi bulana kadar ucu iniyo :/ cok cirpiniyo kucagimda bi türlü ayarlayamiyorum. Sen nasil yapiyosun canim bi teknigin var mi?
Valla benimki de öyleydi canım. 3-5 kere vakumluyorum onu göğüs ucu baya çıkmış oluyor bulana kadar ucum azalıyordu ama 1-2 kere de olsa çekiyordu. Sonra uc gittiği için tekrar bırakıyordu ben tekrar vakumluyordum. Evet devamlı vakumla ağzına ver vakumla ağzına ver baya zor oluyordu ama nerdeyse 1 haftadır onu kullanmadan almaya başladı memeyi. Sakin pes etme canım. Kafasını arkaya bi atıyordu benimki mümkün değil memeye yaklastiramiyordum. Yada 2 yana salliyordu kafasını, memeyi ağzına aldığı halde ağzını kapamiyordu. Sırf göğüs ucu yok diye yapıyordu. Şimdi sukur kapıyor memeyi valla.

Back