• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Yani memede uyuyordu bazen daha iyi dalsın diye memede mayıştırıp ayağıma alıyordum yavaş yavaş sallıyordum. Ama çok kısa sürdü bu durum sonra kendisi ayağımdan inmek istedi memeyi kesene kadar hep memede uyudu
Sağolun cevap için. Çok zor durumdayım. Allah bugünlerimi aratmasın. Her şeyi deniyorum o zaman.

Ay bu gece nasıl bir gece yarabbiiii…. Saat 19.30 da gece uyku saati yattı uyudu hazırsanız bu geceyi anlatıyorum. 21,21.30,23,00-1.30 a kadar uyanık 2,34-05.56 a kadar uyanık!!!!!!! 6.30 ve şuan memede uyuyor yani benim canım oğlum bu gece 3 saat falan yattı. Hıçkıra hıçkıra ağladım artık. Evet zaten kesintisiz uyuyan bir bebek değildi. Ama uykuya dönerdi arkadaşlar sık emmeye kalkardı o beni yorardı bi tek, şuan gündüz olmayan uyku aralığını tutturdu ya 4 saat non stop uyanık kaldı. Yani böyle olmaz yazık günah bana da
Memede uyuyor demiştim ya yatağına koyayım dedim, bu şuan 3. sallayıp koyuşum :) Hiç normal değil bu.

Ay bu gece nasıl bir gece yarabbiiii…. Saat 19.30 da gece uyku saati yattı uyudu hazırsanız bu geceyi anlatıyorum. 21,21.30,23,00-1.30 a kadar uyanık 2,34-05.56 a kadar uyanık!!!!!!! 6.30 ve şuan memede uyuyor yani benim canım oğlum bu gece 3 saat falan yattı. Hıçkıra hıçkıra ağladım artık. Evet zaten kesintisiz uyuyan bir bebek değildi. Ama uykuya dönerdi arkadaşlar sık emmeye kalkardı o beni yorardı bi tek, şuan gündüz olmayan uyku aralığını tutturdu ya 4 saat non stop uyanık kaldı. Yani böyle olmaz yazık günah bana da
Oy kuzum geçecek inşallah, biz de tekrar uyuyabileceğiz birgün, sabır ve zaman 🤷‍♀️🤗

Ay inşallah kuşum düzelecektir umarım ya. Bu denli bozulma normal mi resmen uyumadı gece :(
Valla normal mi bilmiyorum ama başıma çok geldi. Sadece 2 saatlik uykuyla durduğum oldu bütün gün. Bi ara bütün gece uyumamıştı sabah 9 gibi banyo yaptırıp uyutmuştum ama sadece 11e kadar uyumuştu, ben de o zaman uyuyabilmiştim. Dönem dönem bunlara maruz kalacağız galiba.. 🥹

Valla normal mi bilmiyorum ama başıma çok geldi. Sadece 2 saatlik uykuyla durduğum oldu bütün gün. Bi ara bütün gece uyumamıştı sabah 9 gibi banyo yaptırıp uyutmuştum ama sadece 11e kadar uyumuştu, ben de o zaman uyuyabilmiştim. Dönem dönem bunlara maruz kalacağız galiba.. 🥹
Allah yardımcımız olsun canım ne diyim 🥹🥹

Sağolun cevap için. Çok zor durumdayım. Allah bugünlerimi aratmasın. Her şeyi deniyorum o zaman.
Ne demek, amin Allah kolaylık versin. Ben her şeyi denerdim sanırım çünkü uykusunu alması lazım hem onun için hem bizim için en iyisi bu. Bütün destekler bir şekilde bırakılıyor ya bence

Dediğiniz markaları araştıracağım kızlar sağolun ben d vitamini de kullanmıyorum sağlık ocağı vermişti onu da bebişi çok kötü yaptı o da sözde sağlık bakanlığı veriyor birde bu ilacı nasıl iştir bu bildiğin zehir
Canım d vitamini kas ve kemik için çok önemli kesin kullan bize başta Valens’in d vitaminini verdiler onla devam ediyoruz Ocean da olabilir. Demir için de Ocean aldım götürdüğüm prof demir eksikliği olmayan bebeklerde yeterli olduğunu söyledi
kızlar bu uyku gerilemesinde uykuya saatlerce direnince ne yapıyorsunuz ısrarla uyutmaya devam mı ediyorsunuz ?
Arada oturma pozisyonuna getiriyorum ama odadan çıkmıyoruz odadaki dönencesiyle nevresim takımı kutusuyla kediler geldiyse onlarla konuşuyor kendi istediği oldu diye seviniyor sonra tekrar memeye alıyorum uyuyor😅
Ay inşallah kuşum düzelecektir umarım ya. Bu denli bozulma normal mi resmen uyumadı gece :(
Benimki de geçen hafta senin haftalardayken yani gece 45 dklık uykular yapıp 2 saat uyanıklık yapmıştı canım. Ben işe gitmiştim bir de en fazla 2 saat uyuyup 🥲 Ama bu hafta daha iyi Cucuthecatt Cucuthecatt dediği gibi en azından emip uyumaya devam ediyor. Gündüz uykusu hala düzelmedi ama 🫠 Valla ben artık kolda sallama ayakta sallama tüm tuşlara basıyorum nasıl uyuyorsa uyusun diye uykuluyken mahvetti bizi de kendini de

Back