• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

C Chen31 canim sakin pes etme aglasanda disini sık emzir silikonu 3 gune unutur normale doner unutma bunlar hep gececek nasil silikona alistiysa normalede alisacak biraz gerekirse basini bastir memeye dogru kahverengi kismi hep ver agzina acken mecbur alacak benimkide almiyordu basta silikonsuz ac halde veriyordum zorluyordu cildiriyordu almamak icin ugrasiyordu sonra silikonla emiyordu doyuyordu boyle başladık esiminde destegi ile birgun boyunca hic vermedik silikonu böyle aklina geldikce agliyor almiyordu ama 2.gunun sonunda aldi ve suan silikonsuz emiyor lutfen pes etme

Kızlar sezaryen olanlara bir sorum var ya. Bandaj kaçıncı gün çıkarıldı? Dus alabilirsin su geçirmez dediler ama dustan sonra bi baktım ki altta ki yapışkan kalkmıs ve tamamen ıslanmış herşey. Dr çıkar temiz bezle sar dedi. Yaptım da. Ama sanki şişlik var gibi sardıgım sey de çok saglam durmuyor terliyorum falan acaba o yüzden mi şişti bişi olur mu tedirgin oldum açıkçası. Bugün 3. Günümüzdü normalde bandajı ne zaman çıkarıyor drlar? 5. Gün için çagırmışlardı beni
Benimkini hastaneden çıkarken çıkarmışlardı canım. Ben ne olur ne olmaz diye korkumdan eczaneden bandaj almış tüm banyoya girerken takip çıkınca çıkartmıştım

Bende bandaj falan yoktu küçük bi gazlı bez sprey sıkıp koydular su geçirmez bant alıp banyo yaptım banyodan sonra gazlı bezde çıktı zaten batikon sürüp on dk havalandirip gazlı bez kapattım günde üç dört defa yaptım böyle iyileşti bi hafta olmadan şimdi sadece o sertlik var iki ucunda normalmiş galiba o da kızarıklık falan iyilesirken oldu o da geçti sonra
Canım o iki ucu nasıl sende şu an. Kabuk bağladı gibi duruyor benim bir ucu oynasam düşecek sanki ama dokunmamaya çalışıyorum

Kızlar merhaba, sizlere bi sorum var? Bebeğimin ağzı karbonatlı suyla silmeme rağmen pamukçuk oldu :( başka napabilirim geçmesi için :( göbeği de düşmedi daha onu da düşünüyorum bi yandan sizin kaçinci günde düşmüştü göbekleriniz

Kızlar merhaba, sizlere bi sorum var? Bebeğimin ağzı karbonatlı suyla silmeme rağmen pamukçuk oldu :KK43: başka napabilirim geçmesi için :KK43: göbeği de düşmedi daha onu da düşünüyorum bi yandan sizin kaçinci günde düşmüştü göbekleriniz
15.gun gobegimiz dustu.biraz suluydu gobegi doktor alkol bazli sprey al eczaneden sik demisti onun faydasi oldu bikac gune dusurdu onu kullanmaya baslayinca .

Kizlar saglik ocaginda bebek 15 gunluk olunca dvitamini damlasina basla demislerdi ben baslayamadim hala 24 gunluk olduk siz kullaniyor musunuz

Kızlar merhaba, sizlere bi sorum var? Bebeğimin ağzı karbonatlı suyla silmeme rağmen pamukçuk oldu :KK43: başka napabilirim geçmesi için :KK43: göbeği de düşmedi daha onu da düşünüyorum bi yandan sizin kaçinci günde düşmüştü göbekleriniz
Ağzı için bişey diyemicem ama bizim göbek 5. Gün düştü doktor kontrolünde de pihtili kan olduğu için hiçbişey olmaz dedi gerçekten de iyileşti şimdi çok az kuru kan oluyo içinde dökülüyor

Kizlar saglik ocaginda bebek 15 gunluk olunca dvitamini damlasina basla demislerdi ben baslayamadim hala 24 gunluk olduk siz kullaniyor musunuz
Bana çocuk doktoru hemen başlattı ağzına bi puf sıkılan bişey bana da aynısının yüksek doz olanından verdi

Sakın karbonatlı suyla silme canım daha da azdırır. Doktora git ilacı var hemen geçirir canım. Kaç günlük ayrıca göbeği için?

Benim de yok canım. Lansinoh un göğüs ucu çıkartma aparati var onu kullanıyorum ben özellikle aldı oglum ağzına. Eğer kullanmiyorsan onu kullan mutlaka derim canım
Ben de kullaniyorum canim ama oglum memeyi bulana kadar ucu iniyo :/ cok cirpiniyo kucagimda bi türlü ayarlayamiyorum. Sen nasil yapiyosun canim bi teknigin var mi?

C Chen31 canim sakin pes etme aglasanda disini sık emzir silikonu 3 gune unutur normale doner unutma bunlar hep gececek nasil silikona alistiysa normalede alisacak biraz gerekirse basini bastir memeye dogru kahverengi kismi hep ver agzina acken mecbur alacak benimkide almiyordu basta silikonsuz ac halde veriyordum zorluyordu cildiriyordu almamak icin ugrasiyordu sonra silikonla emiyordu doyuyordu boyle başladık esiminde destegi ile birgun boyunca hic vermedik silikonu böyle aklina geldikce agliyor almiyordu ama 2.gunun sonunda aldi ve suan silikonsuz emiyor lutfen pes etme
Canim agzini kucucuk aciyor silikona gore oyle olunca da sut gelmiyor cekemiyor. Gogus ucum da komple yara oyle olunca sadece ucunu tutunca cekemiyo sutu. Kahverengi kismi nasil sokucam agzini nasil tam actiricam bilemiyorum ki :( o kadar teknik izliyorum ama uygulamaya gelince olmuyo.

Canim agzini kucucuk aciyor silikona gore oyle olunca da sut gelmiyor cekemiyor. Gogus ucum da komple yara oyle olunca sadece ucunu tutunca cekemiyo sutu. Kahverengi kismi nasil sokucam agzini nasil tam actiricam bilemiyorum ki :( o kadar teknik izliyorum ama uygulamaya gelince olmuyo.
Canim göğüs ucuna azcık sütünü damlar yada sık. Bebeğin göğsünü alır. Ilk emmeye başlayınca acıyacaktır ama sonradan acısına alisirsin.

Canim göğüs ucuna azcık sütünü damlar yada sık. Bebeğin göğsünü alır. Ilk emmeye başlayınca acıyacaktır ama sonradan acısına alisirsin.
Ben deniyorum onu ama hiç olmadı. Dün bir kere tuttu memeyi ümitlendim. Ama sonra yanına bile yaklaştıramadım. Resmen itiyor elleriyle beni. Kafasını arkaya atıyor. Öyle olunca da kötü hissettim sanki beni istemiyor gibi moralim bozuldu. Ağzına veriyorum memeyi ağzını kapasa emecek kocaman açıyor ağzını almıyor. Ne yapsam işe yarar sence?

Back