Bazen öyle yapiyorum bazen döküyorum valla emin olamiyorum acaba bozulmuş mudur diye bide sıcakta terliyoruzya içime sinmiyor bi turlu kalkandaki sut benim yaaa.. Bi ara siringayla çekip hemen veriyordum biberona kalmıyordu simdi akıp gidiyo doluyor nereye bosaltcagimi sasiriyorum o yüzden pede geçiş yapmıştım ama bugün yeniden anladım kıymetini kalkanlarimin bi kere daha..
Sağmak cidden ise yarıyor hakkaten rahatladim baya acık yumuşadı bi kendine geldi memiktolarim...
Ya benimde en büyük sorunum uyandırmak.. Uyanmiyorki emsin annesi de bi rahatlasin.. Çok sinirleniyor emerken kriz geciriyoruz resmen.. Mememi tutamiyor bi turlu tam tutuyor bi bırakıyor uyuyakaliyor yada heycan yapiyor sanki oyun oynuyor sipa kafa Azer bülbül gibi zati sağa sola sürekli sallaniyor.. Ay guluyorumda çoğu zaman komik çocuğum benim
agzindan bıraktığı gibi her yerimiz süt oluyor çok akıyor gecen gün göbeğini islatmisiz farkında olmadan ustu başı süt içinde kalmis öteki mememden akanlarla..
Ya bu arada göbüşler ne durumda.. Hala düşmedi bizim gobusumuz artik banyo yapmak istiyoruz biz isilik oldu her yerimiz sicaktan...