• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kızlar birşey soracağım 14 günlük olduk iki gün önce kontrole gittiğimizde oğlumun göbeğine antibiyotikli merhem sürüp gazlı bezle yapıştırıp kapattılar iki gün dursun dediler şimdi bantı çıkaracağım ama nasıl çıkaracağım bilemedim çeksem acır nasıl kaldırabilirim bantı ordan fikri olan var mı
Birden çekersen derisi çok hassas soyulabilir, bence bi kaba su koy bi parça pamuğu suya batırıp batırıp bantı kenarlardan ıslat yavaş yavaş bant yumuşadıkça kaldır. Uzun sürer belki ama kuzunun canını yakmamış olursun. Ben el üstünden kan alıp ufacık bantlar yapıştırdıklarında bile sökülmüyo aynı böyle yapıyorum.

Hamileyken saçını kestiren var mı aranızda kızlar? Ya biliyorum batıl inanç ama en azından dogumda düzgün bir saç ile olmak istiyorum ama yapamıyorum.. dip boyam enseme ulaşmış saçım pert olmuş durumda ama yok yapamıyorum :KK12::deli:
Ben kestirdim bi rahatladım ki valla uzun olunca çok yoruyordu beni ama zaten tesettürlüyüm :)

Canim benim de hic sancim yoktu 1 gr bile :) 12 saat suniden sonra dogurdum ama sadece son 2 saati siddetliydi o zamana kadar laylaylom gecti. Suniden de korkma yani. Ama epidural alacaksan son zamanlarda yaptırma yoksa ben gibi ikinma sorunu olabilir. Hakkinda hayirlisi olsun kavuşun artik :)
Sali gunu suni alicam cok sukur korkum yok canim, rabbim verir elbet kolayligini:)

Kızlar doğum oldu çok şükür. Bebeğim yanımda ikimizde cok Iyiyiz şükürler olsun. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.. Simdi kızım uyuyor emzirmek için uyandırmaya calisiyoruz uyanmıyor :)
Kendimi çok tuhaf hissediyorum hala idrak edemedim olanlarin farkinda degilim galiba.
Kizim 2700 dogdu minnacik:) doktorun dedigi gibi minyon bi kizim var. Boyuda 49 cm. Ameliyatimda gayet iyi geçti cok şükür hersey yolunda. Allah isteyen herkese nasip etsin
Gozunaydin canım tebrik ederim. Konka bol bol kızını :) maşallah minnak kızına.

Bende de durum aynı ya. Benim normalde 7 agustos olacaktı ama doktorum ısrarla geç döllenme dediği için 14 agustos olarak hazırlıyorum kendimi. Evdeyken ara ara sancı oluyo gibi hissediyorum ama nst de sıfır sancı. Senin ilk doğum değil ya daha tecrübelisin diye sana sormak istedim. Ben normal doğumu bekliyorum da hastaneye gitmek için ne gibi belirtiler gerekiyo. Esim en ufak sancı da hadi hastane dediği için bezdirdi de biraz. Allah ikimizi de bekleyen herkesi de sağlıkla kavuştursun inşallah yavrularina
Benimde normalde 22 temmuzken geç döllenme dedi doktor 31 temmuza sarktı hala doğurmadım

Kızlar dua bekliyorum sizden öğlen biraz uyudum uyandım iç çamaşırım biraz ıslakti içime bi şüphe düştü doktora geldim ama haftasonu olduğu için doktorum yok nöbetçi doktor gelicekmis şimdi onu bekliyorum ya dua edin suyum gelmiyordur ins korkuyorum ya kendi doktorum olsun istiyordum doğumda şimdi hiç tanımadığım birinde dogurmak istemiyorum

Selammm =)

Ödem konusu geçmiş. Benim 3655 doğru eşi var suyu var demi eve geldim 3 gitmiş doktoruma dedim galiba 3 ay sonra yine doğuracağım kilolar karın olduğu gibi duruyor.Müsade etmelisin kendine 2 ameliyat geçirdin yapışıklıklar vardı karnın hemen gitmeyecek. dedi.Oyyyy dedim oyyy bugün bizim 17. günümüz 8 gitti şükür ama ödemlerim daha var ayak bileklerim ayağımın üstü şiş.Ben hamilelikte yediğim serumlara ilaçlara iğnelere ve yatmaya bağlıyorum. İnşallah hayırlısı ile gidecekler 16 almıştım 8 gitti kaldı 8. Amaaa benim tedavi döneminde aldığım 12 de var etti sana 20 :D :D ben ölem :D
Yarı kırkım çıksın kızımı bırakıp akşamları yarım saat yürüsem doğumda aldıklarım gitsin önce hemen yoksa mevlütte kıyafet bulamayacağım :D Yazık banaaaa :olamaz::olamaz::olamaz::olamaz:

Kızlar dua bekliyorum sizden öğlen biraz uyudum uyandım iç çamaşırım biraz ıslakti içime bi şüphe düştü doktora geldim ama haftasonu olduğu için doktorum yok nöbetçi doktor gelicekmis şimdi onu bekliyorum ya dua edin suyum gelmiyordur ins korkuyorum ya kendi doktorum olsun istiyordum doğumda şimdi hiç tanımadığım birinde dogurmak istemiyorum

Sakin ol arkadaşım az geldi ise bir şey olmaz.Sen stres yapmamaya çalış.Doktorum sen strese girersen doğum başlayabilir rahat olacaksın demişti erken doğum riski vardı bende.Güzel düşün.Önce ne olursa olsun bebişin ve senin sağlığın.Başka doktor da olsa kalbini ferah tut.

Şimdi 22 temmuzda nasıl heyecanlanmışsjndır belki gelir diye :) Bende öyle olmuştum
Aslında ben 22 temmuz ne zamandı onu bile hatırlamıyorum hep 31 e odakladım kendimi pazartesi de kontrol var inşallah doğururm bu sefer beklerken stres oluyorum, eşim benden stresli daha çok stres ediyor beni Oğlumda hiç durmuyo karnımda paso tekmeliyor oda bi yandan ordan :)) 80 kilo olmadan doğursam bari 77.7 yim

Ya kızlar çok korkuyorum Altan muayne edicek beni nst çekiliyor şimdi dua edin ne olur
Kız stres yapma lütfen bi kârı yok sana da bebeğine de. hepimiz alttan bakıldık onu düşün sadece sen değilsin. Bu arada geçen gece benimde ıslanmıştı altım sanki azcık idrar kaçırmışım gibi ama doktora gitmedim hiç bebeğin hareketi azalsaydı gidecektim. Sakin kalmaya çalış her bebeğin bir zamanı var o kendi bilir ne zaman geleceğini doğum olursada hayırlı doğumlar canım.

Selammm =)

Ödem konusu geçmiş. Benim 3655 doğru eşi var suyu var demi eve geldim 3 gitmiş doktoruma dedim galiba 3 ay sonra yine doğuracağım kilolar karın olduğu gibi duruyor.Müsade etmelisin kendine 2 ameliyat geçirdin yapışıklıklar vardı karnın hemen gitmeyecek. dedi.Oyyyy dedim oyyy bugün bizim 17. günümüz 8 gitti şükür ama ödemlerim daha var ayak bileklerim ayağımın üstü şiş.Ben hamilelikte yediğim serumlara ilaçlara iğnelere ve yatmaya bağlıyorum. İnşallah hayırlısı ile gidecekler 16 almıştım 8 gitti kaldı 8. Amaaa benim tedavi döneminde aldığım 12 de var etti sana 20 :KK70: :KK70: ben ölem :KK70:
Yarı kırkım çıksın kızımı bırakıp akşamları yarım saat yürüsem doğumda aldıklarım gitsin önce hemen yoksa mevlütte kıyafet bulamayacağım :KK70: Yazık banaaaa :olamaz::olamaz::olamaz::olamaz:

Yaaaaaa ne uyuz bir şey şu ödemmm.. hala bitmedi gitti.. enfeksiyon da akıp duruyor o ayrı bir gıcık.. yatmasam bir türlü yatsam bir türlü. İçtiğim ilaçlar uyutuyor. Dün bankaya gittim geldim pert oldum. Yavaş yürümek çok zor acayip zorlandım. Benim de önceki kilolarım var toplamda vermem gereken kilo 30 falan yanii. Spor da yapamıyorum diyetisyen için erken dedi doktorum. Ahh yazık bizeeeee....... benimde 3 operasyon senin gibi. Haksız sayılmaz doktorlar kendimize gelmemiz lazım.. ödemler gitmeden de gelemiyoruz kiiiiiiiii......

Büyük ihtimalle canım.. az önce karnını doyurdum uyumadı hala aranıyor zorla uyuttum canım çıktı. Mamayı 2 saate 60 ml veriyorum bazem süre uzuyor 90 veriyorum. Yani doyumsuz oluyorlarmış öğrenmiş olduk. Kilo alımı falan normal olursa bıraktırır sanırım
10 günde 410 gr almıştı canım. Doktor iyi dedi ama kilo artışı normalden fazla olunca biraktiricakmis

10 günde 410 gr almıştı canım. Doktor iyi dedi ama kilo artışı normalden fazla olunca biraktiricakmis

O zaman normal canım. Doktorun dediği şekilde devam et. Toparlasın bıraktırır dediği gibi. Önemli olan onların sağlıkları çünkü

Back