• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Bende 2 saatlik uykuylayım bir de ben süt sağıyorum kızıma artık yetmiyor 7 kilo oldu mama arttırmak yerine sütde desteklemek için uyku falan kalmadı hişbirşey yapasım yok hayat enerjim yok üstüne cumada kayınpederim geliyor 😂
İlk 3 ay hep bende sağdım sonra başa çıkamadım bıraktım maşallah devam edebilmen çok güzel şuanki halimi. Bi görsen saçlarım çarşamba pazarı gibi gözlerim mosmor ve yanımda beşikte bütün ağzıyla kocaman gülen bir kızçe var uyumayan. Bende de hiç enerji yok süslenmeyi giyinmeyi o kadar özledim ki kendimi böyle aynada gördükçe insan üzülüyor

Ah bacım noluyor bunlara:((

Ayy herkes dün gece ne yaşamış yaa biz d aynı durumdaydıkk yataga koyuyoruz 10-15 dk sonra aglama defalarca sürekli sürekli artık 2,3 gibi pes ettik yanına aldım pış pış emzirme falan 1 saat 2 saat gibi uyudu 5-6 gibi gene dikti gözünü.

8.30 da uyandı gece de doğru düzgün uyumadık sürekli ağlayarak kalktı şuan saat 10 dan beri sallıyorum 1.5 saat olmuş hala direniyor gözleri kapanıyor ama yok uyumuyor ben bayılcam artık geceden zaten uykusuzum
Hepimi bu gece aynıymışız sanırım. Bebişkoları etkileyen küçük ve minik bir güneş sistemi var galiba orada gezegenler tepe taklak olmuş olabilir mi merakımdan soruyorum 😂
İlk 3 ay hep bende sağdım sonra başa çıkamadım bıraktım maşallah devam edebilmen çok güzel şuanki halimi. Bi görsen saçlarım çarşamba pazarı gibi gözlerim mosmor ve yanımda beşikte bütün ağzıyla kocaman gülen bir kızçe var uyumayan. Bende de hiç enerji yok süslenmeyi giyinmeyi o kadar özledim ki kendimi böyle aynada gördükçe insan üzülüyor
Jilet gibi giyinir, saçlarımı her gün fönlerdim mesleğim icabı. Şuan yana kaymış topuzumdan fırlayan saçlarımı ve uykusuzluktan genetik şansım olarak gözaltlarımın nasıl karardığına bakıyorum. O sırada benim tatlı ballı sıpam tummy time yapıyor kafasını sallayarak 😂 Bu minnoşsuz bir hayat düşünemiyorum, adam öldürürüm ölürüm onun için. Gel gör ki insan geçmişte bıraktığı o kadını çok sık özlüyor 🥹

Ay bu gece nasıl bir gece yarabbiiii…. Saat 19.30 da gece uyku saati yattı uyudu hazırsanız bu geceyi anlatıyorum. 21,21.30,23,00-1.30 a kadar uyanık 2,34-05.56 a kadar uyanık!!!!!!! 6.30 ve şuan memede uyuyor yani benim canım oğlum bu gece 3 saat falan yattı. Hıçkıra hıçkıra ağladım artık. Evet zaten kesintisiz uyuyan bir bebek değildi. Ama uykuya dönerdi arkadaşlar sık emmeye kalkardı o beni yorardı bi tek, şuan gündüz olmayan uyku aralığını tutturdu ya 4 saat non stop uyanık kaldı. Yani böyle olmaz yazık günah bana da
Uyanık durduğunda napıyo peki ağlıyo mu oyun mu istiyo? benim bebe saat 3te mızırdanmaya bi başladı gözü kapalı mız mız mız mız ne ben uyuyabildim ne eşim uyuyabildi derdini de anlayamadık sabaha kadar sürdü. Çok zor bu dönemler ama böyle kalmayacak canım biraz sabretmemiz lazım napalım onların da suçu yok büyüyolar🙁 Ağla öyle stres biriktiğinde içinde tutma ben de ağlıyorum bazen😄

Çok geçmiş olsun kuşum 💐 atlatacak inşallah minnoşlar 🙏🏼

Aaaa bayıldım buna 😍😍
Yan takıyorum bunu oturtuyorum dışa dönük yürüyüş bile yapabiliyorum artık o da etrafı izliyo😄 arabayla çıkmak uzun iş normal kangurudan da sıkıldı artık etrafa bakmak istiyo bu hayat kurtardı

Uyanık durduğunda napıyo peki ağlıyo mu oyun mu istiyo? benim bebe saat 3te mızırdanmaya bi başladı gözü kapalı mız mız mız mız ne ben uyuyabildim ne eşim uyuyabildi derdini de anlayamadık sabaha kadar sürdü. Çok zor bu dönemler ama böyle kalmayacak canım biraz sabretmemiz lazım napalım onların da suçu yok büyüyolar🙁 Ağla öyle stres biriktiğinde içinde tutma ben de ağlıyorum bazen😄
Oyun… bütün gece uyanık kalası var 🥲

Toparlanıcaz inşallah benimde saçlarım çok dökülüyor kilo aldım iyi değilim. Kıızmda sırıtıyor birde emziğini çıkarmayı öğrendi ağzından çekiyor eşim kameradan izlemiş beni arıyor bunun uyunaya niyeti yok diye. Dışarı çıkarsam kanguru belimi ağrıtıyor bebek arabasıza burda değil. Keşke erkeklere de maaş bağlansa ilk 1 yıl çalışmasalar bizle çocuk baksalar

Hepimi bu gece aynıymışız sanırım. Bebişkoları etkileyen küçük ve minik bir güneş sistemi var galiba orada gezegenler tepe taklak olmuş olabilir mi merakımdan soruyorum 😂

Jilet gibi giyinir, saçlarımı her gün fönlerdim mesleğim icabı. Şuan yana kaymış topuzumdan fırlayan saçlarımı ve uykusuzluktan genetik şansım olarak gözaltlarımın nasıl karardığına bakıyorum. O sırada benim tatlı ballı sıpam tummy time yapıyor kafasını sallayarak 😂 Bu minnoşsuz bir hayat düşünemiyorum, adam öldürürüm ölürüm onun için. Gel gör ki insan geçmişte bıraktığı o kadını çok sık özlüyor 🥹
Bende resimlerime bakıp ağlıyorum lakin iyi haberim var o kadına 3 yıl içinde döneceğiz. Görümcemin oğlu 5 yaşında şuan o okuldayken kendi fing atıyor. Zaten sıpa uyuyor öğlene kadar. Akşamda boyama derken sataşmıyor kimseye. Sataşırsada al çık avm de hamburger ye😂

Kızlar benim oğlan daha 118 günlük 4.ay bile olmadı 2 haftadır uykuları bozulmuştu zaten dün de pik yaptı 4.ay atağı 4 ay bitene kadar devam eder mi acaba ?

Kesinlikle bende eski beni çok çok özlüyorum 🥹

Kızlar göz teması kurmayın uyuturken 😁😁😁😁 şaka bi ya hem uyusun istiyorum hem de koynuma sokup sıkasım geliyo. Bi kere gülüyo ya allahım eriyorum gerçekten aşk bu değilse ne yaaaaa
Benimki gülmüyor da aşırı huysuz sürekli bağırıyor uykusu olduğu için de ağlıyor çok yoruldum

Sütümde bir sorun olma ihtimali olabilir mi ya mama veriyorum kusmuyor ama sabahtan beri normal emzirdiğimi hep kusuyor. Farklı bir şey de yiyip içmedim anlayamıyorum şu an

Evet çok doğru. Bu arada ayıp olmayacaksa kızlar siz hangi korunma yöntemini kullanacaksınız? Ben şu deri altını düşünüyorum ama gerçekten etkili mi yoksa spiralden mi gidilmeli kafamda deli sorular üstelik hala regl olamadım 2 ay oldu 😰
Bebeğim haftaya 4 aylık olacak ben de regl olmadım, normal. Spiral taktırdım ben 40 çıkınca

Doktor aslında en iyi yöntemin prezervatif olduğunu söyledi. Ben hamilelik öncesi doğum kontrol hapı kullanıyordum, emzirirken kullanılanlar içerik olarak biraz daha farklıymış sütü etkilememesi için. Doktora sordum, söylediği haptan devam ediyorum. Spiral konusunu da yine bir doktorla görüşmek lazım, hepsinin farklı görüşleri olabiliyor. Deri altı konusunu sormak hiç aklıma gelmemiş ama öyle ya da böyle prezervatif dışında hepsinde hormon var en nihayetinde (hormonsuz spiraller de var galiba yanıltmayayım).

Regl konusunda ise 12 ayı bulabiliyormuş. 4 ayı geçtik ben de hala olmadım. Ortalaması 6 ay sanki bakalım.
Hormonsuz bakır spiral var, ondan taktırdım ben

Evet çok doğru. Bu arada ayıp olmayacaksa kızlar siz hangi korunma yöntemini kullanacaksınız? Ben şu deri altını düşünüyorum ama gerçekten etkili mi yoksa spiralden mi gidilmeli kafamda deli sorular üstelik hala regl olamadım 2 ay oldu 😰
Emziriyorsan normal bnde 3 aydır adet görmüyorum korkmuştum hatta test yapmıştım ama birşey yok bizde eşim korunuyor

Sütümde bir sorun olma ihtimali olabilir mi ya mama veriyorum kusmuyor ama sabahtan beri normal emzirdiğimi hep kusuyor. Farklı bir şey de yiyip içmedim anlayamıyorum şu an
Çok geliyo olabilir mi acaba ne sıklıkla emziriyosun

Kızlar göz teması kurmayın uyuturken 😁😁😁😁 şaka bi ya hem uyusun istiyorum hem de koynuma sokup sıkasım geliyo. Bi kere gülüyo ya allahım eriyorum gerçekten aşk bu değilse ne yaaaaa
Ben gözümü kapatıyorum artık yoksa gülüşmeye başlıyoruz oyuna dönüyo😄😄

Back