- 20 Ekim 2016
- 4.044
- 7.518
- 158
- Konu Sahibi baldan_madam
- #23.041
Canım allah yardımcın olsun. Ama evde durman doğru değil. Allah korusun bir terslik olursa ne yapacaksın. Ya cesaretini topla doktoruna git yada imkanın varsa özel hastaneye git sezeryan iste. Korkuyorsun ama emin ol evde doğurmaktan daha kolay olur devlet hastanesi hadi tatlım topla kendini.kizlar basima neler geldi 9 ay kendimi normal doğum psikolojisine alistirdim korkmuyorum dedim persembe doktor kontrolum vardı çarşamba gecesi bel ve kasik ağrım başladı doktora gidince nstde sanci çıktı ebe dikildi tepeme sancin kasilman var dedi hadi alttan bakalım dedi bende o doğum sandalyesinden cilginlar gibi korkuyorum fobim var resmen zar zor oturdum bağırta bagirta alttan bakti xok kastim kendimi aslinda acidan değil acilman yok ama her an olabilir dedi eve gittim gece 12ye dogru bi sanci girdi belden ama yerlerde yuvarlaniyorum resmen ağlıyorum falan esimde hemen hastaneye götürdü alttan baktilar acilma yok yatis verdiler sabaha kadar nstye bagli yattim 5 tup kanimi aldılar sabah doktor degerlendircek dediler o lanet sandalyeyle bakisa bakisa sabaha kadar yattim hayatimin en korkunc gecesiydi devlet hastanesi olunca sezaryende isteyemiyo insan sabah doktor geldi agrim yok diyip kaçtım hastaneden yoksa suni sanci verceklerdi agrin kasilman olursa gel dedi hala var agridan sabahliyorum yine ama asla gitmeye cesaretim yok nasil dogurcam aşırı korkuyorum kendimi sakinlestiremiyorum cildircam