Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende de durum aynı ya. Benim normalde 7 agustos olacaktı ama doktorum ısrarla geç döllenme dediği için 14 agustos olarak hazırlıyorum kendimi. Evdeyken ara ara sancı oluyo gibi hissediyorum ama nst de sıfır sancı. Senin ilk doğum değil ya daha tecrübelisin diye sana sormak istedim. Ben normal doğumu bekliyorum da hastaneye gitmek için ne gibi belirtiler gerekiyo. Esim en ufak sancı da hadi hastane dediği için bezdirdi de biraz. Allah ikimizi de bekleyen herkesi de sağlıkla kavuştursun inşallah yavrularinaYok canim nerde :) bugün doktora gittim hatta yerinde ve rahatmış. Kafasını kanala bile sokmamış:) hızı kilo almaya başlamışsa.
Ben de sırf aynı nedenden saç kestiremedim çünkü hem eşim hem de annem daha en başından asla dediler ve şimdi iyice popoma yaklaştı. Püskül gibi ve akmış ombreler... Kırk dolana kadar da kestirtmezler bana ama dayanılacak gibi değil. Ev hanımı topuzu yapısı artık kafamaOyy kiyamam ben ona o iki tel saçına kurban olayim... Allahım tez zamanda iyilessin inşallah kendiliginden canım benim yaaa bu minnaklar çok güzeller opulmedende olmuyorki o koklamanin peşine illa bi muck çıkıyor bendende ne yalan soylim.. Zati koklanmaktanda bi hal oldu çoocuum öyle içime cekiyorumki bazen burun deliklerimin izi kalıyor boynunda
Anam sac demesin kimse bana illallah geldi artık.. Bir zamanlar kızıl ombre yaptırdığım alev alev duran ama şuan akmaktan Çingen sarısına dönüşmüş popomu aşan kivircik saclarim var benim.. Hamileliğim boyunca kestirmemi engelleyen tek bi şey vardı oda bagtil inançlara inanmak degil Allah korusun aksi bişi olsa baaaaaak sen saçını kestirdin ondan boyle olduuuuu denmesi ihtimaliydi.. Biraz toparliyim su iğnelerim serumlarim bitsin doğruca kuaföre gidecem.. Biraz daha gitmessem biyiklarim kızıma batmaya baslicak zati tek kas imparatorluğumda...![]()
sağol canım inşallahBende ıkınma sırasında ona geçtim. Hatta orda hiç açılmama bakmadılar. Yani bi doğum anında ordaydım. İnş sanada düz yatakta bakarlar. Allh yardımcn olsun. Doğumun suhuletli olur inş
Aynen canım :) hatta bazen yeni doğduğunda uyandıramadığım günleri özlemiyor değilimBu hallerini hep özliycez sanırım ben böyle bişey düşünmüyordum :) bileydim şimdiye kadar bir iki tane yapardım yaaaa :)
Gözünaydın canım Allah sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin7 temmuzda dogurdum tatlim.. allhin izniyle aldim Bora'mi kucağima.. sizler ne yaptiniz? Benim oglan cok miz miz vakit bulamiyorum hic
o sese o kokuya kavusucam inşallahdamlasakizlimuhallebi canım sakin ol :) iki doğum şekli de öcü değil gerçekten :) 2 kere sezaryen oldum. Kötü olsa mümkün mü? Çatı muayenesini yatakta yapsınlar oraya çıkman şart değil usg ye girmiyorsan. Doğurursun sakın korkma olur mu? Hem doğduğunda her şey daha güzel olacak. Sesi nefesi kokusu mis mis annesi :)
Aynen canım :) hatta bazen yeni doğduğunda uyandıramadığım günleri özlemiyor değilim
Gözünaydın canım Allah sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin
Biz de büyütüyoruz işte kuzuyu :) 43 günlük olduk bugün :)
Benimde geç döllenmeddi. Yani doktorun dediği doğru çıkıyo canım 14 e kadar bekler inşallah bir sorun çıkmazsa. Tabi 38. Haftadan sonra doğum olabilir. Ama gününü beklese usg ye göre doğar.Bende de durum aynı ya. Benim normalde 7 agustos olacaktı ama doktorum ısrarla geç döllenme dediği için 14 agustos olarak hazırlıyorum kendimi. Evdeyken ara ara sancı oluyo gibi hissediyorum ama nst de sıfır sancı. Senin ilk doğum değil ya daha tecrübelisin diye sana sormak istedim. Ben normal doğumu bekliyorum da hastaneye gitmek için ne gibi belirtiler gerekiyo. Esim en ufak sancı da hadi hastane dediği için bezdirdi de biraz. Allah ikimizi de bekleyen herkesi de sağlıkla kavuştursun inşallah yavrularina
Canim ilkinde suni sancı ile doğum oldu. Ikıncı ise geceleyin sancıları basladi. Şiddetli bir sancıydı. Adet sancısı gibi ama belde girip bitin karnıma yayılan ve sonrada yavaş yavaş gide. Bir sancı. Bazen karnım sertleşir yada alt kısmında sancı olur. Bunlar yalancı kadınadır. Bu sandım sıklaşinca gittim doktora. Yada suyun gelirse git. Evde duş al öyle git. 18-24 saat arası da doğum beklenir. Nisan gelirse panik yapma. Bu doğumun hemen olacağını göstermez. Ama kontrol için ara doktorunuBende de durum aynı ya. Benim normalde 7 agustos olacaktı ama doktorum ısrarla geç döllenme dediği için 14 agustos olarak hazırlıyorum kendimi. Evdeyken ara ara sancı oluyo gibi hissediyorum ama nst de sıfır sancı. Senin ilk doğum değil ya daha tecrübelisin diye sana sormak istedim. Ben normal doğumu bekliyorum da hastaneye gitmek için ne gibi belirtiler gerekiyo. Esim en ufak sancı da hadi hastane dediği için bezdirdi de biraz. Allah ikimizi de bekleyen herkesi de sağlıkla kavuştursun inşallah yavrularina
Benimde ara ara kesildi geri devam etti suan kahverengi akintim oluyor pecete koyuyorum o yeterli oluyor yoksa yaz günü sicakta ped mahvetti beniEvet ya havası inmiş balon gibi duruyo önümde ben de sarmadim mekikle toparlariz inşallah daha ödem var gibi hissediyorum biraz daha veririm sanırım bide benim dünden beri ne gelen var ne giden leke akıntı hiçbişey kalmadı normal mi acaba sezeryan olduğu için
Evet henuz donmedi rahim kendine bende hissediyorum gobek deligimin alti hala uyusuk his kaybi var biraz ama duzelir ins 40imiz çıksın biKızlar yeni doğum yaptınız rahim daha eski haline dönmemiştir gider daha göbekler ama illa kalır siz sezeryan olduğu için
Birde benim bazen kahverengi bazen kirmizi tonlarinda akintim oluyor aradada hala karnima bastiriyorum ara ara hafifce toparlanmasi kolay olsun diyeEvet ya havası inmiş balon gibi duruyo önümde ben de sarmadim mekikle toparlariz inşallah daha ödem var gibi hissediyorum biraz daha veririm sanırım bide benim dünden beri ne gelen var ne giden leke akıntı hiçbişey kalmadı normal mi acaba sezeryan olduğu için
Benim de dikiş iyileşti ama iki uc kısmı biraz daha sert içerde senin de öyle miBirde benim bazen kahverengi bazen kirmizi tonlarinda akintim oluyor aradada hala karnima bastiriyorum ara ara hafifce toparlanmasi kolay olsun diye
Canim benim dogumuma Mehmet Kusku girdi o yuzden ona gittik ilk kontrol icin. Fena değildi ama cok miymiy konusuyo ne dedigini anlamak zor.
Canim silikonu bıraktıktan sonra gogsunu kahverengi kismiyla kavrayabiliyor mu oglun? Ben de silikonu biraktirmaya calisiyorum ama sadece ucunu tutuyo gogsumun oyle olunca da cekemiyo sutu. Simdi silikonla da alamiyo normal de ememiyo. Sen nasil atlattın bu sureci?Evet canım başta bunu farketmemistim göğüs uçlarını çıkarınca dediğin gibi çekmeye başladı
Canim benim de hic sancim yoktu 1 gr bile :) 12 saat suniden sonra dogurdum ama sadece son 2 saati siddetliydi o zamana kadar laylaylom gecti. Suniden de korkma yani. Ama epidural alacaksan son zamanlarda yaptırma yoksa ben gibi ikinma sorunu olabilir. Hakkinda hayirlisi olsun kavuşun artik :)Ben de doktorumu aradim normalde yarin nst icin kontrolumuz vardi 1.30 da birsey cikmazsa sali suniyle dogumu baslatacakdi, dedim hocam ha yarin ha sali farkeden birsey olur mu suni verilmesinde, yani yarin degilde 40 dolunca suni vermek daha mi mantikli bunun icin mi bekliyoruz son gunu, yarinda versem suniyi sonuc alacaksak aliriz sali da versem sonuc alacaksak aliriz gunlr alakasi yok, kendi sancin gelirse diye bekletiyorum dedi, ben cok daraldim artik hazir haftasonu gelmisken esim ablam hepsi izindeyken su dogumu yapsak o zaman ben suniyi de goze aliyorum dogru duzgun hicbi sancim yok benim dedim, o zaman sabah erken gel son bidaha muayene edelim durumu degerlendirelim ona gore durum uygunsa dogumu baslatiriz dedi, ben ne yapip ne edip dogurtturucam kendimi hahaha, cidden cok daraldik artik kalcamin bacagimin agrisindan yatamiyorum oturamiyorum aptal gibi dolasiyorum evde, dogurayim da az da olsa kurtulayim :)
Canım ben ios için bunu buldum kullanıyorum, daha detaylı başka bulamadım.Kizlar önerebileceginiz bebek takip programi var mi?