• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kizlar sayfaları takip edemedim doguran varsa hayirli olsun :)
Oglum artik memeyi almiyor kizlar cok uzgunum. Ne silikonla ne silikonsuz hic bi sekilde emmiyor. Sutumu sagiyorum ama gittikce azalıyor. Istemeye istemeye mama veriyorum.
Neden boyle oldu acaba napmaliyim? Her emzirme seansinda aglama krizine giriyor memeyi cekemedigi icin. Ben de agliyorum onunla sinirlerim harap oldu. Zombi gibiyim evde ac susuz uykusuz aglamakla geciyo. Nasil duzelecek bu durum kizlar ya gercekten cok zormus bu ilk gunler. Memelerim zaten simsiyah oldu kanamaktan kabuk bagladi uçları. Acaba ondan mi tiksiniyo dedim ama silikonla da almiyo eskiden aliyodu. Of off.

Kuzum benim kiyamam bn sana :cry: direnmeye çalış inatla tik ağzına memeni ağlasın pispisla sustur bidaha tik çok açıyor biliyorum ama alp için sabir biraz daha.. Sinirlerini yipratmamaya çalış tatlım..

Ben de sırf aynı nedenden saç kestiremedim çünkü hem eşim hem de annem daha en başından asla dediler ve şimdi iyice popoma yaklaştı. Püskül gibi ve akmış ombreler... Kırk dolana kadar da kestirtmezler bana ama dayanılacak gibi değil. Ev hanımı topuzu yapısı artık kafama

Valla eşime dedim çocuk sacimi yiyor artık kestirecem bananesi.. örüyorum saçları bn yoksa basa cikamam bu halde yok yani..

Valla kızlar şimdi evdeyim ettiremedim kendimi muayne çok kastım kendimi çocuğun hareketleri iyi nst de sanci çıkmadı suyu da iyiymiş ultrasyon da baktı ama açıklık var mı yok mu onu bilemeyiz çocuğu takip et sürekli dedi bana kendi isteğimle çıktım hastaneden pazartesiye kadar ins bişey olmaz da kendi doktoruma kontrole giderim başka birinde dogurmak istemiyorum moral olarak kendimı çok kötü hissediyorum ağlıyorum ya psikolojik olarak hiçbiri degilim

Bebeğin kaç günlük maşallah maşallah tombik doğmuş :)
Şu an 28 günlük teyzesi, 28 gün erken doğduk biz, asıl doğum tarihi dündü ama biz aceleci çıktık ayın 1inde geliverdik :) teşekkür ederiz, cokcokcokkk anneyi emmeye kiloları almaya devam ;)

Yaa kizlar benim hala asiri gogus ucu agrilarim var nerdeyse aglayacam artik bana bir cozum onerin lutfen Lansinoh kullaniyorum ama azaltiyor sadece agrisini gecirmedi

kızlar merhaba.ben hala doğuramadım bugün tam 40. haftam hiçbir belirti yok çokta ağırlaştım hareketlerimde zorlaştı.normal doğum yapan arkadaşlar varsa kaç gün önceden ne belirtiler oldu yazabilirse çok sevinirim.uzun zamanır giremiyordum kuzusunu kucağına alan herkese sağlık ve sıhhat diliyorum

Benim memiktolar gene tas kesti hatunlar.. Napicam ben böle bilmiyorum çok canım acıyor çok agriyor göğsüme hafriyat kamyonuylan çakıl tasi döktüler sankim öyle sert öyle agir... :mad: Bide iki gündür bi uyku bastırıyor beni varya.. Kan serumları pek ise yaramıyor sanirsam iyice düştüm enerjimden bişi kalmadi... Ve korkulu rüyam kan ignelerim baslicak pazartesi hic sevmem ignede yaa öfff.. Zavallı popom...:KK61:

Canim benim de hic sancim yoktu 1 gr bile :) 12 saat suniden sonra dogurdum ama sadece son 2 saati siddetliydi o zamana kadar laylaylom gecti. Suniden de korkma yani. Ama epidural alacaksan son zamanlarda yaptırma yoksa ben gibi ikinma sorunu olabilir. Hakkinda hayirlisi olsun kavuşun artik :)
epiduralde nasıl ıkınma sorunun oldu canım benim doktorun önerdi ama benim ıkınamamayla ilgili kaygılarım var sen yaşayan biri olarak önerir misin

Kizlar sayfaları takip edemedim doguran varsa hayirli olsun :)
Oglum artik memeyi almiyor kizlar cok uzgunum. Ne silikonla ne silikonsuz hic bi sekilde emmiyor. Sutumu sagiyorum ama gittikce azalıyor. Istemeye istemeye mama veriyorum.
Neden boyle oldu acaba napmaliyim? Her emzirme seansinda aglama krizine giriyor memeyi cekemedigi icin. Ben de agliyorum onunla sinirlerim harap oldu. Zombi gibiyim evde ac susuz uykusuz aglamakla geciyo. Nasil duzelecek bu durum kizlar ya gercekten cok zormus bu ilk gunler. Memelerim zaten simsiyah oldu kanamaktan kabuk bagladi uçları. Acaba ondan mi tiksiniyo dedim ama silikonla da almiyo eskiden aliyodu. Of off.
gogus ucun var mi canim ?

Yaaaaaa ne uyuz bir şey şu ödemmm.. hala bitmedi gitti.. enfeksiyon da akıp duruyor o ayrı bir gıcık.. yatmasam bir türlü yatsam bir türlü. İçtiğim ilaçlar uyutuyor. Dün bankaya gittim geldim pert oldum. Yavaş yürümek çok zor acayip zorlandım. Benim de önceki kilolarım var toplamda vermem gereken kilo 30 falan yanii. Spor da yapamıyorum diyetisyen için erken dedi doktorum. Ahh yazık bizeeeee....... benimde 3 operasyon senin gibi. Haksız sayılmaz doktorlar kendimize gelmemiz lazım.. ödemler gitmeden de gelemiyoruz kiiiiiiiii......

Ahhh kader arkadaşım benim.Rabbim sonumuzu hayırlı kılsın inşallah. Yavaş yavaş da olsa gider inşallah.Bol su içmeye çalışıyorum.Doğuş çay maydonoz limon var ödem attırıcı günde 1 2 tane içsem olur mu acaba yeşil çay da seviyorum ben acaba olumsuz etkisi olur mu oyy ana olmak ne kadar zor =) Ama çok şükür Rabbim nasip etti =)

Aynen canım kolay mı hele de bizim ki.Bakma bende söyleniyorum ama doğru söylüyorlar.Az sabır diyeceğiz artık.

Benim memiktolar gene tas kesti hatunlar.. Napicam ben böle bilmiyorum çok canım acıyor çok agriyor göğsüme hafriyat kamyonuylan çakıl tasi döktüler sankim öyle sert öyle agir... :mad: Bide iki gündür bi uyku bastırıyor beni varya.. Kan serumları pek ise yaramıyor sanirsam iyice düştüm enerjimden bişi kalmadi... Ve korkulu rüyam kan ignelerim baslicak pazartesi hic sevmem ignede yaa öfff.. Zavallı popom...:KK61:
Canım benim kızım da bisaltamiyor tamamen sürekli emdiği halde üretim fazla maşallah ben de sagıyorum özellikle gece beslenmesi için hızlı ve rahat oluyor

Kızlar ödem atmak için yaptığınız özel bişeyler var mı? Ya inanılmaz bir ödem oluştu hamilelik döneminde bu kadar çok yoktu. Zaten tartıda 3 kilo verdim gözüküyor deliricem :bicak:bebeğim 3780 doğdu anlamadım:/ ne zaman eski Halinize döndünüz özellikle 1 ayı bulan anneler:kk77:
Bende doğum sonrası sadece 3.5 kg vermiştim o da oglusumun kilosu :) şok oldum tartida kilomu görünce. şimdi 25 günde 7 kilo vermişim toplamda. 12 kilo almıştım 5 kilom daha var. Nasıl vericem bilmiyorum

O zaman normal canım. Doktorun dediği şekilde devam et. Toparlasın bıraktırır dediği gibi. Önemli olan onların sağlıkları çünkü
Öyle de mamaya alismasindan korkuyorum. Doktoru dinlemekten başka sansim yok tabi. Inşallah biran önce biraktirir

Aslında ben 22 temmuz ne zamandı onu bile hatırlamıyorum hep 31 e odakladım kendimi pazartesi de kontrol var inşallah doğururm bu sefer beklerken stres oluyorum, eşim benden stresli daha çok stres ediyor beni Oğlumda hiç durmuyo karnımda paso tekmeliyor oda bi yandan ordan :)) 80 kilo olmadan doğursam bari 77.7 yim
Yok canım 2 günde almazsın o kadar :)

Back