• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kizlar hala dogurmadim artik iyice zor gecmeye basladi iki gundur nisanim geliyor hep ama doguma iki gun kaldi ama yaa 42de dogarsa diye korku sarmaya basladi p.tesi 3.850grdi yafin yine kontrol var bklm kac kilo olmuş ama artik kurtulmak istiyorum cok zor..

Poncik bunlar ya :KK200: memeler acikta dolasiyorum ben bi de kalkan odem yaptı kullanma dedi hemsire. Halka acik oldu yani gormeyen kalmadi :) alttan destek olmayinca iyice tasimasi zor oluyo. Eskiden minnak memelerim vardi hic uzulmemek lazim kucuk diye bugunleri de gorduk :KK70:

Kamuya acik memiktolar en sevdiğim... :KK70: valla doğumda pembe atlet siyah sutyen ve hasta bezi üclüsüyle tüm sulalemin önünde sancı çektiğim için artik utanma duygum pek kalmadı benimde saliverdim gitti bosveeeeer.... Yasasin free memiktolar... :KK50: adamcagizlarimiza yazik kız asil tam ele avuca gelmisken yasaklı bölge oldu :KK70:

Hamileyken saçını kestiren var mı aranızda kızlar? Ya biliyorum batıl inanç ama en azından dogumda düzgün bir saç ile olmak istiyorum ama yapamıyorum.. dip boyam enseme ulaşmış saçım pert olmuş durumda ama yok yapamıyorum :KK12::deli:

Hamileyken saçını kestiren var mı aranızda kızlar? Ya biliyorum batıl inanç ama en azından dogumda düzgün bir saç ile olmak istiyorum ama yapamıyorum.. dip boyam enseme ulaşmış saçım pert olmuş durumda ama yok yapamıyorum :KK12::deli:

Ben 40 çıkmasını bekliyorum. Çok sinir bozucu biliyorum.Ama herkes de öyle söyleyince amannn ne zararı var dursun tepemde diyorum :D :D :D

Kuaförde hamile bir bayan vardı kestiriyordu saçlarını ilk çocuğumda da kestirdim bunda da kestiriyorum dediğinde helal kadına paranoyak oldum ben demiştim :D

Kamuya acik memiktolar en sevdiğim... :KK70: valla doğumda pembe atlet siyah sutyen ve hasta bezi üclüsüyle tüm sulalemin önünde sancı çektiğim için artik utanma duygum pek kalmadı benimde saliverdim gitti bosveeeeer.... Yasasin free memiktolar... :KK50: adamcagizlarimiza yazik kız asil tam ele avuca gelmisken yasaklı bölge oldu :KK70:

:KK70::KK70:sesli güldüm canımsın :KK68:
Pozitif enerjine hayranım :KK71:

Aynen canım. Zaten biz hiç oturmadık evde.:KK48: İlk günden beri hastanelerdeyiz zaten. Eve de hapsolmadım hiç. Ama ev gezmesine kapalı kalabalık ortamlara götürmedim. Bir kere babanneye uğradık yarım saat o kadar. İlk defa ev gexmesine gidecek :) onun dışında uludağa bile çıktı oğlum şu kırk günlük ömründe :KK48: dışarı çıkmaya arabada gezmeye bayılıyor. Bir haftadır da akşamları çıkıp yürüyerek babanın iş çıkışına gidiyoruz. Çok hoşuna gidiyor :) sen de çıkar bence akşamları serinlikte büyümüş artık :KK48:
Bebeğin görüyor mu artık gülüyor mu size. :)

Ben kestirdim çevremdeki arkadaşlarımda kestirdi çok da iyi oldu valla bu sıcaklarda o saçlarr aman allahım çekilmiyo hiçç:işsiz:

Aynen canım. Zaten biz hiç oturmadık evde.:KK48: İlk günden beri hastanelerdeyiz zaten. Eve de hapsolmadım hiç. Ama ev gezmesine kapalı kalabalık ortamlara götürmedim. Bir kere babanneye uğradık yarım saat o kadar. İlk defa ev gexmesine gidecek :) onun dışında uludağa bile çıktı oğlum şu kırk günlük ömründe :KK48: dışarı çıkmaya arabada gezmeye bayılıyor. Bir haftadır da akşamları çıkıp yürüyerek babanın iş çıkışına gidiyoruz. Çok hoşuna gidiyor :) sen de çıkar bence akşamları serinlikte büyümüş artık :KK48:

Ahh canım ben kendim yüzünden çıkamıyorum. Durmam yoksa. Oğluma 10 günlük çıktım ama enfeksiyonum var dikişlerimde akıp duruyor terlediğinde acıyor. Yoksa çıkardım sıpacıkları da alıp :) oğlum kaldı evde sıkıldı çocuk :( maşallah gezsin gezsin. Bizim babaanne yaylada erken gidemem buz gibi havası :)

Bugün bende kontrole gittim çarşamba günü hazırlıklı olarak tekrar çağırdı alttan bakicak bebek kanala inmisse normal için konuşuruz inmediyse sezeryanla alcak hepimiz için hayırlı doğumlar olsun inşallah sağlıkla kucağımiza alalım yavrularimizi

Merhabalar
Bende de aynı sorun var bebek kanala girmiyor 38+5 oldum yarın kontrolde sezeyan diyecek. Sizin kaçıncı haftanız?

Ben kestirdi m canım hatta doğuma gitmeden de kesyireyim diyorum yengemde kestirdi iki defa sen bilirsin tabi yinede kafaya takacaksan hiç kestirme

Bizim 11. günde düştü şükür. Ama göbek çok dışarıda idi götürdüm doktora göbek fıtığı var 1 yaşına kadar kendiliğinden geçiyor dedi doktor. O minnak bal kafası terliyor elimle siliyorum 2 tel saçı var yapış yapış oluyor kuzummm benim.Kanım kaynadı yine :KK70: Öpmemek için mücadele ediyorum sonra dayanamayıp boynundan öpüyorum =)

Oyy kiyamam ben ona o iki tel saçına kurban olayim... Allahım tez zamanda iyilessin inşallah kendiliginden canım benim yaaa bu minnaklar çok güzeller opulmedende olmuyorki o koklamanin peşine illa bi muck çıkıyor bendende ne yalan soylim.. Zati koklanmaktanda bi hal oldu çoocuum öyle içime cekiyorumki bazen burun deliklerimin izi kalıyor boynunda :KK70:

Anam sac demesin kimse bana illallah geldi artık.. Bir zamanlar kızıl ombre yaptırdığım alev alev duran ama şuan akmaktan Çingen sarısına dönüşmüş popomu aşan kivircik saclarim var benim.. Hamileliğim boyunca kestirmemi engelleyen tek bi şey vardı oda bagtil inançlara inanmak degil Allah korusun aksi bişi olsa baaaaaak sen saçını kestirdin ondan boyle olduuuuu denmesi ihtimaliydi.. Biraz toparliyim su iğnelerim serumlarim bitsin doğruca kuaföre gidecem.. Biraz daha gitmessem biyiklarim kızıma batmaya baslicak zati tek kas imparatorluğumda... :işsiz:

Neden zor kilo aldı. Doğalı ne kadsr oldı ki hemen doktor mama dedi?
1aylik şu an. Ilk hafta vermesi gerekenden biraz fazla verdi kilosunu. Sonra da emzirdigim halde doğum kilosuna zor ulaştı. Anladık ki silikon göğüs ucundan ememiyormus meğer bizde emiyor saniyorduk. Çok şükür düzeldi şu an kilomuz

Sagolun kizlar insallah bende bir anda sancilar bastirsin istiyorum ama gelmezse de suniyi goze aldim ha yarin ha sali gunu kismetimde hangisi varsa o olsun artik napalim :) Sabah netlesir netlesmez haber veririm zaten size de :)) baldan_madam baldan_madam B Bonibon33
tacsizprenses tacsizprenses

Evet kestirdim hem de 2 kere :)) oğlumda da kestirmiştim.. kendime gelsem boya için gideceğim.. rengine de daha karar veremedim benim beyazlarda aynen aldı başını gidiyor. Kestir yani ne olcak sanki :))

Oyy kiyamam ben ona o iki tel saçına kurban olayim... Allahım tez zamanda iyilessin inşallah kendiliginden canım benim yaaa bu minnaklar çok güzeller opulmedende olmuyorki o koklamanin peşine illa bi muck çıkıyor bendende ne yalan soylim.. Zati koklanmaktanda bi hal oldu çoocuum öyle içime cekiyorumki bazen burun deliklerimin izi kalıyor boynunda :KK70:

Anam sac demesin kimse bana illallah geldi artık.. Bir zamanlar kızıl ombre yaptırdığım alev alev duran ama şuan akmaktan Çingen sarısına dönüşmüş popomu aşan kivircik saclarim var benim.. Hamileliğim boyunca kestirmemi engelleyen tek bi şey vardı oda bagtil inançlara inanmak degil Allah korusun aksi bişi olsa baaaaaak sen saçını kestirdin ondan boyle olduuuuu denmesi ihtimaliydi.. Biraz toparliyim su iğnelerim serumlarim bitsin doğruca kuaföre gidecem.. Biraz daha gitmessem biyiklarim kızıma batmaya baslicak zati tek kas imparatorluğumda... :işsiz:

Aminnn canım inşallah =) heheheh :D :D :D annem de yanımda kanı kaynıyor kokluyor kokluyor Allah aşkına bırak az da bana kalsın diyorum :D :D :D

Rabbime binlerce kere şükürler olsun yavrularımızı bize nasip etti.

Bizim 11. günde düştü şükür. Ama göbek çok dışarıda idi götürdüm doktora göbek fıtığı var 1 yaşına kadar kendiliğinden geçiyor dedi doktor. O minnak bal kafası terliyor elimle siliyorum 2 tel saçı var yapış yapış oluyor kuzummm benim.Kanım kaynadı yine :KK70: Öpmemek için mücadele ediyorum sonra dayanamayıp boynundan öpüyorum =)

Canım göbek fıtığı bizde de var. 1 yaşına kadar geçer dedi dediğin gibi ama ağlatmazsanız daha çabuk geçer dedi. Öpüyorum poposunu bacaklarını boynunu koynunu valla.. koklamazsam da olmuyor oh mis mis

baldan_madam baldan_madam 40 çıkmış canım hayırlı olsun..Allah aşkına bol bol gez benim yerime de gez =)
Sağol canım :) darısı başınıza :) gezerim. Pzt-salı da ankya gidicez annemlerin yanına. :)

Canım ben doktoruma sordum iki aylıkken. Dedi hurafe ama zaten riskli bir durumun var sonra psikolojik olarak kendini suçlama üç ayı çıkar sonra kestir dedi. Dördüncü ayda kestirdim. Çok şükür birşey de olmadı :KK45: için rahat edecekse kestir. Haftaya ben de boyatıcam. Ama sadece uçlarına gölge gibi. Diplere değmeden.

Bebeğin görüyor mu artık gülüyor mu size. :)
Görüyor canım. Takip ediyor gözüyle. Konuşurken dinliyor ama gülmelere daha başlamadık. Gülüyor ama neye gülüyor bilmiyoruz arafa gülüyor kendi kendine kuzum:KK48::KK68:

Back