Ah tam bir polyannayim biliyorum bu sebeplen bazen sinir bozucuda olabiliyorum ama.. Aslında güzel meslek iyi para varmıdır o iste kız... yasam koçu.. Adıda güzel fiyakalı meslek..
hayatım illaki iyileşecek bira sabir biraz dayanmak istiyor sadece.. Elinden geleni yap kalkmak için acisada diren ki çabucak iyilessin.. Evet banada batikonlu su verdi nasıl yapacagimi bilemez haldeyim bende.. Napsam olmuyor bide ben çok tiksinen biriyim oramdan ole elime batikonu alayım oraya direk sureyim yapamam bu yüzden ıslak mendilleri güzelce yıkayıp batikona buluyorum onunla sakin sakin siliyorum.. Dün banyoda ole üstüne dönmeyi filan denedim ne mümkün benim heriftende herhangi bir medet ummuyorum açıkçası hayatta yapamaz.. Artık olduğu kadar inşallah sıkıntı çıkarmaz bana..
Bak sen sipaya.. Sen o kadar karninda tasi her derdini çek gitsin babasına benzesin...
benimki de babaya doğru dönmeye başladı.. İnşallah ilerde azcik değişirler..
Emzirme problemi sanırım sende de mevcut.. Çok takip edemedim mesajları ama ben kızımı uyandiramiyorum bi türlü napicam bilmiyorum 4 5 saatte bi emiyor ancak bide zorla alıyor mememi artik tas kesti patlıcam salak gibi pompa da almadim belki lazim olmaz diye.. Heryeriyle oynadım daha napim bilemiyorum.. Bak kaç saat oldu gene uyanmıyor fittiricam..