• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kızlar bişey itiraf edeceğim ben sanırım bebeğimi eşim hariç herkesten kıskanıyorum.İyi niyetli olarak kucaklayıp pışpışlıyorlar bebeğimi ben dinleneyim diye.Sanki buna bile dayanamıyorum bi noktadan sonra.Onunla hep ben ilgileneyim istiyorum.Kafayı mı yiyorum ki ben:KK53:aynı duyguları yaşayan var mı?
Bebeğin kaç günlük :D
Biri yanına yaklaşsa gözümü ayırmıyorum ben :D

Ah tam bir polyannayim biliyorum bu sebeplen bazen sinir bozucuda olabiliyorum ama.. Aslında güzel meslek iyi para varmıdır o iste kız... yasam koçu.. Adıda güzel fiyakalı meslek..:KK70: hayatım illaki iyileşecek bira sabir biraz dayanmak istiyor sadece.. Elinden geleni yap kalkmak için acisada diren ki çabucak iyilessin.. Evet banada batikonlu su verdi nasıl yapacagimi bilemez haldeyim bende.. Napsam olmuyor bide ben çok tiksinen biriyim oramdan ole elime batikonu alayım oraya direk sureyim yapamam bu yüzden ıslak mendilleri güzelce yıkayıp batikona buluyorum onunla sakin sakin siliyorum.. Dün banyoda ole üstüne dönmeyi filan denedim ne mümkün benim heriftende herhangi bir medet ummuyorum açıkçası hayatta yapamaz.. Artık olduğu kadar inşallah sıkıntı çıkarmaz bana..
Bak sen sipaya.. Sen o kadar karninda tasi her derdini çek gitsin babasına benzesin... :işsiz: benimki de babaya doğru dönmeye başladı.. İnşallah ilerde azcik değişirler..
Emzirme problemi sanırım sende de mevcut.. Çok takip edemedim mesajları ama ben kızımı uyandiramiyorum bi türlü napicam bilmiyorum 4 5 saatte bi emiyor ancak bide zorla alıyor mememi artik tas kesti patlıcam salak gibi pompa da almadim belki lazim olmaz diye.. Heryeriyle oynadım daha napim bilemiyorum.. Bak kaç saat oldu gene uyanmıyor fittiricam..:mad:
Bebeğin yeni doğduğu için çok uyuyor. Ama onu uyandırmak zorundasın 2 saatte bir P uyanmazsa sen uyandır ayaklarının altına cimcik at bana da öyle yaptılar ben yapamadım hemşire yaptı mecbur bebeğimiz için. Yoksa kan şekeri düşer daha çok uyur ve sarılık olur Allah korusun. 4-5 saat uyuma çok. Bak sarılık olursa küfezde kalır. Benim bebeğim başka nedenden 2 gün küfezde kaldı o gün çok yıprandım çok Zordu çok şükür geçti

Dünki kontrolde çok şükür ki herşeyin yolunda olduğunu öğrendik. Kızmam işe yaramış bebek kilo almış:dua: dr doğurmazsan 40+1 de yani perşembe görüşürüz dedi:anneadayı: bu arada ayaktayksn veya otururken kasıklarımda inanılmaz baskı var. Sancı gibi değil de mütemadiyen bi adet ağrısı gibi. Bu Doğum sancısı hali mi kızlar? Yoksa bebek büyüdüğünden baskı mı yapıyor?
Bebektendir o. Doğum sancısı geçmiyor. :D
Uzanıyorsan o an ayağa kalkim de geçsin diyorsun kalkıyorsun geçmiyor yürüyünce geçer gibi gelşiiyo yürüyorsun geçmiyor. 5 dk da bir belden karına doğru Acıyo ama hiç korkma 30 saniye ağrıyo 5 dk da bir onu da dayanırsın sen Allah ın izniyle ben bile dayandım çok şükür
Korkuyordum dayanamam diye

Ödemin aktığını nasıl anladın ben hiç bişey farketmedim

Canım doktor akar dedi bana zaten dikişlerden iç çamaşırıma iki kısımda böyle kahve sarı leke leke gelmiş. Hala geliyor. Sert kısımlarım inmeye başladı. Ama benim enfeksiyon riskim vardı. Belki de ondan sıvı gelirse korkma dedi bilmiyorum ama akıyor yani

Günaydın kızlaaarr .. İçtiğim ve vurulduğum antibiyotiklerin ve diğer ilaçların acısını yaşamaya başladım.. iğne yerlerinin şişliği inmeye başladıkça iğne olduğum noktalar yanıyor acıyor :( üstüne mide ağrım başladı. Su bile içsem taş oturmuş gibi ağrıyor. Enterogermina aldım dün başladım. Umarım düzelir. Bu doğumum daha zor geçiyor ama geçecek inanıyorum.. Belki de sadece doğum olmadığıdandır bu kez. Kalkıp yürümek falan değil zorlandığım kısım ilaçlar :(

Bebektendir o. Doğum sancısı geçmiyor. :KK70:
Uzanıyorsan o an ayağa kalkim de geçsin diyorsun kalkıyorsun geçmiyor yürüyünce geçer gibi gelşiiyo yürüyorsun geçmiyor. 5 dk da bir belden karına doğru Acıyo ama hiç korkma 30 saniye ağrıyo 5 dk da bir onu da dayanırsın sen Allah ın izniyle ben bile dayandım çok şükür
Korkuyordum dayanamam diye
İnşallah dayanır hayırlısıyla kucağıma alırım sizler gibi canım sancıdan değil de işte hep söylüyprum epizyodan kokrkuyorum dr um olması şart değil dedi inşalllah olmaz merak etmeye başladım artık cuma günü doğurabilirim sanki veya gelecek hafta da olabilir:KK45:

Evet cnm senin apar topar oldu ama bakma bi bakıma da iyi oldu böyle gün sayınca da zormuş :) sanırım gerçek çiçeğe izin vermezler zaten hastane odasında ama yapay Çiçekten şöyle minik bir yan toka gibi bişi istiyorum.
Tac satan yerlerde bulabilirsin cnm tuhafiyelerde bijuterilerde de olabiliyor o sekilde cicekli taclar

Günaydın kızlaaarr .. İçtiğim ve vurulduğum antibiyotiklerin ve diğer ilaçların acısını yaşamaya başladım.. iğne yerlerinin şişliği inmeye başladıkça iğne olduğum noktalar yanıyor acıyor :KK43: üstüne mide ağrım başladı. Su bile içsem taş oturmuş gibi ağrıyor. Enterogermina aldım dün başladım. Umarım düzelir. Bu doğumum daha zor geçiyor ama geçecek inanıyorum.. Belki de sadece doğum olmadığıdandır bu kez. Kalkıp yürümek falan değil zorlandığım kısım ilaçlar :KK43:
Allah sifa versin canim tez zamanda insallah

Canim ben de esim ve annem disindakilerden kiskaniyorum. Kv ilgileniyor ama mudahale edemiyorum mecburen cunku dikislerim agir sadece emzirmek icin kucagima alabiliyorum. Iyilesip de kimseye vermemek istiyorum ben de :)
Valla benim kv bebek ayakta sallanacaksa benden önce alıyo yastığı ayağına.Bazen ver ben sallıyım diyprum

Onu da kullandim canim ama fayda etmedi bi de temizlemesi cok zor kuruyup yapisiyodu iyice onu temizlicem diye daha cok tahris ettim. Senin ne kadar zamanda gecti peki?
Evet onu temizlemesi zor bende bebek şampuanı sürerek çıkarıyodum.Benim 3hafta gibi bi sürede iyileşti bazen göğsümü dinlendirmek için sağdım o esnada kremle beklettim kalkan kullandım öylelikle geçti

Back