- Konu Sahibi baldan_madam
- #22.601
Canım kime cevap yazdığını sonradan farkettimEvet canım ben içtim emzirirken anason ve kimyonla karıştırıp süper süt yaptı ben de .ama arkadaş sütünü kesmeye çalışıyor ya onda ters teper diye ..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım kime cevap yazdığını sonradan farkettimEvet canım ben içtim emzirirken anason ve kimyonla karıştırıp süper süt yaptı ben de .ama arkadaş sütünü kesmeye çalışıyor ya onda ters teper diye ..
1 gece yattım canımSezaryen olan arkadaşlar hastanede kac gece kaldınız? Yatışınız kacta yapıldı ve tam ne zaman çıktınız??
Annem ve kayınvalidem yardım için kalıuorlar yanımızda.Annemden değil ama kayınvalidemden kıskanıyorum ve diğer kişilerden de kıskanırım.Bu duyguları hissettiğüm için biraz utanıyorum belli etmemeye çalışıyrm ama gerçek böyleAa bebeğini öyle kucaklayıp pışpışlayanlar mı var? Ben hala eşim ve annem dışında kimseye vermiyorum. Kucaklamayı bırak daha doğru düzgün yaklaşamıyorlar bile. Ne çektim ben onu doğurana kadar. Kolay mı öyle. Önce ben bir doyayım çocuğuma.
Bir de erken doğmasının etkisi var tabi ama veremem çocuğumu kimselere.
Kızlar bişey itiraf edeceğim ben sanırım bebeğimi eşim hariç herkesten kıskanıyorum.İyi niyetli olarak kucaklayıp pışpışlıyorlar bebeğimi ben dinleneyim diye.Sanki buna bile dayanamıyorum bi noktadan sonra.Onunla hep ben ilgileneyim istiyorum.Kafayı mı yiyorum ki benaynı duyguları yaşayan var mı?
Sezaryen olan arkadaşlar hastanede kac gece kaldınız? Yatışınız kacta yapıldı ve tam ne zaman çıktınız??
Ozaman ben çok toleranslı davranmışım bana sormuyorlar bile hemen kucaklıyor kayınvalidem öpüyor bide hele bide emziğin ağız kısmını eliyle tutmaz mı çıldırdım.Bişey diyemiyorum ama ilk fırsatta elinden alıyrm çocuğumuAnaaa uzaktan bakıyor herkes teyzesi bilee.. vermedim kimseciklere.. ne aceleleri varmış pışpışlayacak yok artıkınnn...
Ozaman ben çok toleranslı davranmışım bana sormuyorlar bile hemen kucaklıyor kayınvalidem öpüyor bide hele bide emziğin ağız kısmını eliyle tutmaz mı çıldırdım.Bişey diyemiyorum ama ilk fırsatta elinden alıyrm çocuğumu
Kalkanın içindeki sütleri bazen bikaç saat sonra farkediyorz ya o yüzden sağlıklıolur muki o sütleri vermek?vermek içime sinmediğinden döktüm hep ben
Cnm kalkan ve lansinoh kullanmama rağmen böyle oldu
Annem ve kayınvalidem yardım için kalıuorlar yanımızda.Annemden değil ama kayınvalidemden kıskanıyorum ve diğer kişilerden de kıskanırım.Bu duyguları hissettiğüm için biraz utanıyorum belli etmemeye çalışıyrm ama gerçek böyle
Anaaa uzaktan bakıyor herkes teyzesi bilee.. vermedim kimseciklere.. ne aceleleri varmış pışpışlayacak yok artıkınnn...
Sezaryen olan arkadaşlar hastanede kac gece kaldınız? Yatışınız kacta yapıldı ve tam ne zaman çıktınız??
Evet:)Hatunlar ilk bebekleriniz mi =)
Canım iyi dileklerin için çok teşekkür ederim ben de napiyim vakit geçirmek için meşkale bulmaya çalışıyorum:) daha Mevlüt'ü diş buğdayı Doğum günü var bol bol hazırlanırsın inş dilediğin gibi.N Naturera canim ne guzel hazirliklar yapiyosun guzel olcak her sey :) benim cok ani oldu ne kapi susu ne ikramliklar yanımıza almadik. Orda da dogumdan sonra guya makyaj sac yapicaktim fotograf cekilicektim ama dogum sonrasi kendime gelemedigimden bi fotografim bile yok dogru duzgun. Allahtan esim doguma girdi de oglumuzun ilk anlariyla fotografim var sadece onda bile 3umuzun yok. Icimde kaldi o yuzden biraz toparlaninca profesyonel cektircem insallah. Senin icinde kalmasin hepsini yap :)
Evet:)
5 dk izin alabildim ben hiç sezaryan olmadım nts bağladılar serum suni sancı verdiler sancim gelmedi ntsde kalp atışı yüksek çıkıp düşüyor şimdi normal dedi bir daha kalp atışları yükselirse sezaryanla alcaklar sezaryan kotumu sezaryandan sonra kalkabilecek miyim bilginiz varmi
Söylerim de kırılacaklar diye çekiniyorum gönderme olayı iyiymiş amaİlk bebek de aşırı hassasiyet oluyor =) 2, bebeklerde hassasiyet + arsızlık oluyor tak tak söylüyorsun Aaa öpmüyoruz ayyy kuzum benim öpmek istiyorum ama öpemiyorum seni çabucak büyü aşkımmm diye tak tak söyleyemediklerine gönderme yapıyorsun
sweetwitch01 senin 2. idi demi canım unuttum bir an =)