temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Aa bebeğini öyle kucaklayıp pışpışlayanlar mı var? :KK57: Ben hala eşim ve annem dışında kimseye vermiyorum. :KK70:Kucaklamayı bırak daha doğru düzgün yaklaşamıyorlar bile. :KK30: Ne çektim ben onu doğurana kadar. Kolay mı öyle. Önce ben bir doyayım çocuğuma. :KK37:
Bir de erken doğmasının etkisi var tabi ama veremem çocuğumu kimselere. :KK74:
Annem ve kayınvalidem yardım için kalıuorlar yanımızda.Annemden değil ama kayınvalidemden kıskanıyorum ve diğer kişilerden de kıskanırım.Bu duyguları hissettiğüm için biraz utanıyorum belli etmemeye çalışıyrm ama gerçek böyle

Kızlar bişey itiraf edeceğim ben sanırım bebeğimi eşim hariç herkesten kıskanıyorum.İyi niyetli olarak kucaklayıp pışpışlıyorlar bebeğimi ben dinleneyim diye.Sanki buna bile dayanamıyorum bi noktadan sonra.Onunla hep ben ilgileneyim istiyorum.Kafayı mı yiyorum ki ben:KK53:aynı duyguları yaşayan var mı?

Anaaa uzaktan bakıyor herkes teyzesi bilee.. vermedim kimseciklere.. ne aceleleri varmış pışpışlayacak yok artıkınnn...

Anaaa uzaktan bakıyor herkes teyzesi bilee.. vermedim kimseciklere.. ne aceleleri varmış pışpışlayacak yok artıkınnn...
Ozaman ben çok toleranslı davranmışım bana sormuyorlar bile hemen kucaklıyor kayınvalidem öpüyor bide hele bide emziğin ağız kısmını eliyle tutmaz mı çıldırdım.Bişey diyemiyorum ama ilk fırsatta elinden alıyrm çocuğumu:sinirli:

Ozaman ben çok toleranslı davranmışım bana sormuyorlar bile hemen kucaklıyor kayınvalidem öpüyor bide hele bide emziğin ağız kısmını eliyle tutmaz mı çıldırdım.Bişey diyemiyorum ama ilk fırsatta elinden alıyrm çocuğumu:sinirli:

Uyurken ellemesin kimse canım. Hadi babaannesi alsın ama uyanıkken gazını çıkarsın yardım etsin. Ama emziği eliyle tutmasın yani sonuçta biz bile her yeri elliyoruz annem de bir ara tuttu dedim tutma anne ordan tamam dedi fark etmeden tuttu uyku sersemi farkındayım ama uyardım. Bence sen de uyarmalısın. Ben bile ellemiyorum falan de. Öpecekse boynundan sırtından öpsün. Yahu daha uçuk yüzünden 18 günlük bebek hayatını kaybetti millette öpücük derdi az büyüsün de öp acelen neee..

Kalkanın içindeki sütleri bazen bikaç saat sonra farkediyorz ya o yüzden sağlıklıolur muki o sütleri vermek?vermek içime sinmediğinden döktüm hep ben:KK43:

Ben sık sık emziriyorum bir de genelde emzirir iken diğerinden geliyor şiringa ile alıp veriyorum ağzına zayi olmasın diye =) Ben delikli olanı takıyorum uçları yara olmasın diye az da olsa eğilince dökülüyor kalan 3 5 damlayı da hemen veriyorum.

Annem ve kayınvalidem yardım için kalıuorlar yanımızda.Annemden değil ama kayınvalidemden kıskanıyorum ve diğer kişilerden de kıskanırım.Bu duyguları hissettiğüm için biraz utanıyorum belli etmemeye çalışıyrm ama gerçek böyle

Hatunlar ilk bebekleriniz mi =)

Sezaryen olan arkadaşlar hastanede kac gece kaldınız? Yatışınız kacta yapıldı ve tam ne zaman çıktınız??

Ben 2 gece kaldım. sabah giriş yaptım ertesi gün mesai bitiminde iyi hissediyor isen taburcu edeceğim dedi ama benim ağrılarım çoktu bir tuvalet ve gaz problemi olunca çıkartmadı.

5 dk izin alabildim ben hiç sezaryan olmadım nts bağladılar serum suni sancı verdiler sancim gelmedi ntsde kalp atışı yüksek çıkıp düşüyor şimdi normal dedi bir daha kalp atışları yükselirse sezaryanla alcaklar sezaryan kotumu sezaryandan sonra kalkabilecek miyim bilginiz varmi

N Naturera canim ne guzel hazirliklar yapiyosun guzel olcak her sey :) benim cok ani oldu ne kapi susu ne ikramliklar yanımıza almadik. Orda da dogumdan sonra guya makyaj sac yapicaktim fotograf cekilicektim ama dogum sonrasi kendime gelemedigimden bi fotografim bile yok dogru duzgun. Allahtan esim doguma girdi de oglumuzun ilk anlariyla fotografim var sadece onda bile 3umuzun yok. Icimde kaldi o yuzden biraz toparlaninca profesyonel cektircem insallah. Senin icinde kalmasin hepsini yap :)
Canım iyi dileklerin için çok teşekkür ederim ben de napiyim vakit geçirmek için meşkale bulmaya çalışıyorum:) daha Mevlüt'ü diş buğdayı Doğum günü var bol bol hazırlanırsın inş dilediğin gibi.

İlk bebek de aşırı hassasiyet oluyor =) 2, bebeklerde hassasiyet + arsızlık oluyor tak tak söylüyorsun :D :D :D Aaa öpmüyoruz ayyy kuzum benim öpmek istiyorum ama öpemiyorum seni çabucak büyü aşkımmm diye tak tak söyleyemediklerine gönderme yapıyorsun :D :D :D

sweetwitch01 sweetwitch01 senin 2. idi demi canım unuttum bir an =)

5 dk izin alabildim ben hiç sezaryan olmadım nts bağladılar serum suni sancı verdiler sancim gelmedi ntsde kalp atışı yüksek çıkıp düşüyor şimdi normal dedi bir daha kalp atışları yükselirse sezaryanla alcaklar sezaryan kotumu sezaryandan sonra kalkabilecek miyim bilginiz varmi

Allah yardımcın olsun canım.Kalkıyorsun tabi korkma hiç. Ameliyat oluyorsun ben öğlende oldum akşam 21,30 da yürümem için kaldırdılar. ilk biraz zor oluyor birden kalkınca tansiyon düştü benim yavaş yavaş yürüyorsun.Hiç korkma Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Ayet el kürsü oku bol bol..

İlk bebek de aşırı hassasiyet oluyor =) 2, bebeklerde hassasiyet + arsızlık oluyor tak tak söylüyorsun :KK70: :KK70: :KK70: Aaa öpmüyoruz ayyy kuzum benim öpmek istiyorum ama öpemiyorum seni çabucak büyü aşkımmm diye tak tak söyleyemediklerine gönderme yapıyorsun :KK70: :KK70: :KK70:

sweetwitch01 sweetwitch01 senin 2. idi demi canım unuttum bir an =)
Söylerim de kırılacaklar diye çekiniyorum gönderme olayı iyiymiş ama:-)

Back