temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

5 dk izin alabildim ben hiç sezaryan olmadım nts bağladılar serum suni sancı verdiler sancim gelmedi ntsde kalp atışı yüksek çıkıp düşüyor şimdi normal dedi bir daha kalp atışları yükselirse sezaryanla alcaklar sezaryan kotumu sezaryandan sonra kalkabilecek miyim bilginiz varmi
Suni sancıyı verdikten sonra hiç açılma olmadı mı kaç saat sonra sezaryen dedi ki doktor canım ?

Canm slm. Benimde su an oğlumun kafasi önden gidiyor. Karnı ve boyu tam haftasiyla uyumlu. Kafası iki hafta önden gidiyor. Dr sorun değil dedi ama içime kurt düştü. Dogdugunda Gözle görülür bir büyüklük muydu peki, bir rahatsızlık belirtisi olabilir mo
Yok canim :) Arada milimler oynuyor. Birde oglum alone zeki bir cocuk. 5 yasinda okumayi ogrendi. Konusmasi normalden 2 yaş raha ilerideydi her Salman. Yani hic akil dolu:)

Yok canim :) Arada milimler oynuyor. Birde oglum alone zeki bir cocuk. 5 yasinda okumayi ogrendi. Konusmasi normalden 2 yaş raha ilerideydi her Salman. Yani hic akil dolu:)
Sahaneymis o zaman canm. Allah hep yüzünüzü guldursun evladinjzdan insallah

Deniyim canim valla burda yazilan her seyi denicem her emzirmeden sonra baska bi krem suruyorum surekli temizlemek de zor oluyo. Oglum silikon ucla alirken deliriyo ama mecburen oyle veriyorum. O halde bile acidan ölüyorum. Hastanede bir ara emziremicem cok aciyo dedim mama verdiler ama sagman lazim dediler. Baktim sagmak daha aci verici aglaya aglaya da olsa emziriyorum artik zamanla gecer insallah :)
Canim o silikon uca cok alistirma disini sık yerleri tepikle herseyi sur ama direk ver ben silikon uc az acitiyor diye onla verdim 15 gun sonra biraktirana kadar canim cikti kizim huy degistirdi suan aglarken bile cok hircin agliyor artik memeyi alamadi cok zorlandi boyle alistiramayip 2 yasina kadar onla emzirenler duydum suan rahat senin icin iyi bir sey ama ileride sorun olabilir erken onlemini al derim ;)

C Chen31 canım göğüs yarasıiçin garmastan diye bi krem var onu alabilirsin.Ama emzirmeden önceyıkaman gerek.İlk zaman ben de çok çektim hem acıdı hem emzirdim.Hiçbir şeye benzemiyor o acı bilirim
Onu da kullandim canim ama fayda etmedi bi de temizlemesi cok zor kuruyup yapisiyodu iyice onu temizlicem diye daha cok tahris ettim. Senin ne kadar zamanda gecti peki?

Ah tam bir polyannayim biliyorum bu sebeplen bazen sinir bozucuda olabiliyorum ama.. Aslında güzel meslek iyi para varmıdır o iste kız... yasam koçu.. Adıda güzel fiyakalı meslek..:KK70: hayatım illaki iyileşecek bira sabir biraz dayanmak istiyor sadece.. Elinden geleni yap kalkmak için acisada diren ki çabucak iyilessin.. Evet banada batikonlu su verdi nasıl yapacagimi bilemez haldeyim bende.. Napsam olmuyor bide ben çok tiksinen biriyim oramdan ole elime batikonu alayım oraya direk sureyim yapamam bu yüzden ıslak mendilleri güzelce yıkayıp batikona buluyorum onunla sakin sakin siliyorum.. Dün banyoda ole üstüne dönmeyi filan denedim ne mümkün benim heriftende herhangi bir medet ummuyorum açıkçası hayatta yapamaz.. Artık olduğu kadar inşallah sıkıntı çıkarmaz bana..
Bak sen sipaya.. Sen o kadar karninda tasi her derdini çek gitsin babasına benzesin... :işsiz: benimki de babaya doğru dönmeye başladı.. İnşallah ilerde azcik değişirler..
Emzirme problemi sanırım sende de mevcut.. Çok takip edemedim mesajları ama ben kızımı uyandiramiyorum bi türlü napicam bilmiyorum 4 5 saatte bi emiyor ancak bide zorla alıyor mememi artik tas kesti patlıcam salak gibi pompa da almadim belki lazim olmaz diye.. Heryeriyle oynadım daha napim bilemiyorum.. Bak kaç saat oldu gene uyanmıyor fittiricam..:mad:
Bence sana tam yakisir bu meslek fenomen olursun valla :eğlence:ben de huylaniyorum o bolgeye dokunmaya zaten insallah becerebiliyoruzdur :) 2 tane de krem vermis bana sur diye ama dikisleri elimle hissedicem diye hic suremedim senin yontemi mi denesem napsam :KK48:
Aynen ya o kadar tasi besle buyut babaya benzesin :silah: neyse azicik da bizden biseyler alir heralde o kadar da degil :KK45:
Ilk iki gun benim de cok zor uyaniyodu kuzum goguslerim de yara oldugu icin emzirmek istemiyodum acikcasi ama tas gibi olunca mecburen emziriyorum :) simdi duzeldi ama kendisi ciglik cigliga oluyor acikinca. 3 saat olup da uyanmazsa altini aciyoruz o zaman uyaniyor artik. Heralde buyudukce duzene giricek 3 gunluguz daha ben de sanki aylardir berabermisiz gibi konustum :KK48: sen de altini acip oynamayi dene bi de canim :)

Annem ve kayınvalidem yardım için kalıuorlar yanımızda.Annemden değil ama kayınvalidemden kıskanıyorum ve diğer kişilerden de kıskanırım.Bu duyguları hissettiğüm için biraz utanıyorum belli etmemeye çalışıyrm ama gerçek böyle
Canim ben de esim ve annem disindakilerden kiskaniyorum. Kv ilgileniyor ama mudahale edemiyorum mecburen cunku dikislerim agir sadece emzirmek icin kucagima alabiliyorum. Iyilesip de kimseye vermemek istiyorum ben de :)

Canim o silikon uca cok alistirma disini sık yerleri tepikle herseyi sur ama direk ver ben silikon uc az acitiyor diye onla verdim 15 gun sonra biraktirana kadar canim cikti kizim huy degistirdi suan aglarken bile cok hircin agliyor artik memeyi alamadi cok zorlandi boyle alistiramayip 2 yasina kadar onla emzirenler duydum suan rahat senin icin iyi bir sey ama ileride sorun olabilir erken onlemini al derim :KK66:
Oyle mi diyosun canim ya :/ silikonu hic sevmiyo tepiniyo ama mecburen emiyo. Bazen cok diretirse kendi gogsumu veriyorum o zaman cok mutlu oluyo. Oyle olunca silikona alismaz diye dusunmustum ama daha 3 gunluguz tabi alisabilir de. Ay cok aci verici ama biliyosundur yasadigin icin :(

5 dk izin alabildim ben hiç sezaryan olmadım nts bağladılar serum suni sancı verdiler sancim gelmedi ntsde kalp atışı yüksek çıkıp düşüyor şimdi normal dedi bir daha kalp atışları yükselirse sezaryanla alcaklar sezaryan kotumu sezaryandan sonra kalkabilecek miyim bilginiz varmi
Sezeryanda 3.gün oğluma çorba yaptım ilk 2 gün zor oluyor gün geçtikçe iyilesiyorsun ağrı kesici alıyorsun ama wcye giderken çok zorlanıyordum oturman bir dert kalkman ayrı dert ama sonuc olarak iyilesiyorsun unutuluyor canım

Dünki kontrolde çok şükür ki herşeyin yolunda olduğunu öğrendik. Kızmam işe yaramış bebek kilo almış:dua: dr doğurmazsan 40+1 de yani perşembe görüşürüz dedi:anneadayı: bu arada ayaktayksn veya otururken kasıklarımda inanılmaz baskı var. Sancı gibi değil de mütemadiyen bi adet ağrısı gibi. Bu Doğum sancısı hali mi kızlar? Yoksa bebek büyüdüğünden baskı mı yapıyor?

10 gün geç kaldım resmen bisey olur mu acaba. Doktoruma soracaktım ona da ulaşamadım ne yapsam bilemedim şimdi
10 gün bişey olmaz merak etme
Bebeğim doğduğu ertesi günü 2 gün küfezde kaldı. O zaman hemşireler vermiş bana da devam et dediler günde üç damla bende devam ediyorum. Sağlık ocağındaki ebe de sordu 5. Gün başladın mı diye evet dedim

Back