- 19 Eylül 2013
- 2.166
- 1.823
- 173
- Konu Sahibi baldan_madam
- #22.681
Ilık duş al canım. Ya da göğüslerine tut ılık suyu inceden inceden akar o biraz da masaj yaparsan iyi gelir.sutu boşaltmazsan yani bebek iyice emmezse mastit olursun o da şişlik ağrı ve ateş yapar canım. Evde kendin sagip sütü de sakla daha iyi olur aslında
Canim sicak ve soguk uygulamasi yaptilar mi hastanede? Bana oyle yaptilar yumusasin da sagayim diye. Once 10 ar dakika sicak su torbası uygulayacaksin sonra sagacaksin sonrasinda da 10 ar dakika soguk uygulayacaksin. Benim sertlikler oyle inmisti. Ates gibi yaniyodu bi de. Simdi azaldi ama tam gecmedi insallah senin de gecer kuzum.
Yaptım kızlar herşeyi yaptım öyle boyle bi sislik değil komple koltuk altima kadar tas kesti kafam kadar oldular.. Sicak soguk herşey yapıldı bi ise yaramadı doktor bile çok fena olmuşsun sen dedi bunların boşaltılması lazim sagicaksin dedi sagıyorum ama damla damla geliyor elle bitmez bu boyle.. Cuma bi daha göreyim seni dedi eve gidip duş sağım duş sağım yapacağım artik... Hazir gelmisken tsh baktirayim dedim oda tahlilleri görür gormez kanın çok düsmüş seni boyle gonderemem diyip igne serum bi yığın şey yazdı dahiliye de... Nazara geldim galiba kızlar ben.. Arap ati gibi koşturup durdum evde hoppik hoppik normal tabi