- Konu Sahibi baldan_madam
- #22.561
Allah bir avazda kurtarsin.Devlet hastanesi yatış verdiler uzerimi değiştirdiler açılma 2cm sanci çıktı telefonu alıyorlar dua edin artık yazamam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah bir avazda kurtarsin.Devlet hastanesi yatış verdiler uzerimi değiştirdiler açılma 2cm sanci çıktı telefonu alıyorlar dua edin artık yazamam
Güzel olacak güzel. Sonra benim gibi kaka saati beklersin. Bir de dört saat aralıksız uyumak istiyorum çok değil.
Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin canım.
Canım ben öyle kucağıma yatırır gibi küçük yastığun üzerine yatırıyorum yüzüstü. Çok rahat ediyor gazı varken. Bir de sab simpleks damla bize çok iyi geldi. Doktoruna danış istersen. Gazlıyken bizimki de kucaktan inmek istemiyor. Öyle ki omzumdan dizime indirirken bırakıcam sanıp ağlıyor. Evin içinde turluyoruz. Bi odayı çok sevdi ona gidince susuyor sıpa sen de bir gez bakalım sevdiği bir yer bulursun belki
Benim de kafaya göre kilo çok değil dedi bakalım ne yapacaz sezaryene hazırlıyorum kendimi artk normal zor olur sankiCanon 42. Haftanin icinde yaptim. Oglumun basi ust sinirdi. 3800 dogdu ve kafasi 2 hafta buyuktu. Karni cok buyuk degildi.
Kızlar sağlık ocağında topuk kanı için gittiğimizde 15 günlükten sonra d3 kullanmaya başlayın demişti ama doktorumuz hiç böyle bir şey demedi sizin hekimleriniz de verdi mi bunu. Bide 25 günlük olduk ben kullanmadım hala
Deniyim canim valla burda yazilan her seyi denicem her emzirmeden sonra baska bi krem suruyorum surekli temizlemek de zor oluyo. Oglum silikon ucla alirken deliriyo ama mecburen oyle veriyorum. O halde bile acidan ölüyorum. Hastanede bir ara emziremicem cok aciyo dedim mama verdiler ama sagman lazim dediler. Baktim sagmak daha aci verici aglaya aglaya da olsa emziriyorum artik zamanla gecer insallah :)C Chen31 canım benimde yara oldu çok araştırdım katı kakao yağı iyi geliyormuş bi gece onu sürdüm kalkanlarin deliklilerini taktim bide. Sonra doktora sordum bi ilaç verdi ama ne kullanirsan kullan pek faydası olmaz benim eşim de de oldu yurtdışından bile özel ilaç getirdik o bile fayda etmedi dedi. Ve cevizin kabuğunu al içine katı kakao yagindan koy göğsüne kapat kalsın bir süre öyle o yağ eriyecek dedi. Daha yapmaya vakit bulamadım ben. Dr a gitmeden bir kere surmustum belki onun faydasıdir ilk zamanki gibi dayanilmaz değil ağrısı ya da ben artık alıştım bilmiyorum. Bir dene istersen
Benim de sol bacak aylardır ağrıyor kasık kısmı özellikle son bir aydır soluma yatamıyorum çok yatsam da bacağımı tutarak ağlayarak çeviriyorum kendimi magnezyum da bi işe yaramıyor işkence oldu yatmak Doğumdan sonra geçer inşallah yaYa kızlar bacakları benim kadar ağrıyan var mı Allah alkına, resmen sol bacağım tutmuyor o kadar acıyor ki desteksiz kaldırıp indiremiyorum oynatamıyorum öylr bir ağrı acı, hele bugün çocukta sanırım hepten kanala yerleşmeye başladı çünkü kasıklarımın dolduğunu hissediyorum resmen yürürken, o yüzden belimden aşağısı resmen kopacak gibi ağrıyor çok aykta kalırsınız da oturunca bir anda ağrır oturamazsınız bile aynı öyleyip, yatma yatamıyorum oturma oturamıyorum, ama gel gör ki sancı namına hiçbirşey hissetmiyorum cidden çok sıkıldım artıkkkk yarın kontrol de yine nst de bir gram bile sancı çıkmazsa cidden normali bile beklememeyi düşünüyorum artık, hamilelikten çekmedim şu bacak ağrısından çektiğimii
işte aynen ben de öyleyim hamilelikten beri ağeıyor bacağım ama son bir iki haftadır coştu artık resmen kendimi biyerden tutarak çeviriyorum yatakta, annem benim her hamileliğimde olurdu hamilelikte yel girermiş öyle derler diyor doğurunca hiçbişey kalmıyo diyo inşallah dedimmBenim de sol bacak aylardır ağrıyor kasık kısmı özellikle son bir aydır soluma yatamıyorum çok yatsam da bacağımı tutarak ağlayarak çeviriyorum kendimi magnezyum da bi işe yaramıyor işkence oldu yatmak Doğumdan sonra geçer inşallah ya
Canm slm. Benimde su an oğlumun kafasi önden gidiyor. Karnı ve boyu tam haftasiyla uyumlu. Kafası iki hafta önden gidiyor. Dr sorun değil dedi ama içime kurt düştü. Dogdugunda Gözle görülür bir büyüklük muydu peki, bir rahatsızlık belirtisi olabilir moCanon 42. Haftanin icinde yaptim. Oglumun basi ust sinirdi. 3800 dogdu ve kafasi 2 hafta buyuktu. Karni cok buyuk degildi.
Canim kalkanlari kullan kremleri de çok uzun sürmez acıma isi bi kaç güne toparlarsinDeniyim canim valla burda yazilan her seyi denicem her emzirmeden sonra baska bi krem suruyorum surekli temizlemek de zor oluyo. Oglum silikon ucla alirken deliriyo ama mecburen oyle veriyorum. O halde bile acidan ölüyorum. Hastanede bir ara emziremicem cok aciyo dedim mama verdiler ama sagman lazim dediler. Baktim sagmak daha aci verici aglaya aglaya da olsa emziriyorum artik zamanla gecer insallah :)
Hadi inşallah öyle olur canım az kaldı sabır biraz dahaişte aynen ben de öyleyim hamilelikten beri ağeıyor bacağım ama son bir iki haftadır coştu artık resmen kendimi biyerden tutarak çeviriyorum yatakta, annem benim her hamileliğimde olurdu hamilelikte yel girermiş öyle derler diyor doğurunca hiçbişey kalmıyo diyo inşallah dedimm
mrb cnm. foruma bakarken denk geldmde bizim ufaklığında inmemşti testisleri dr. önemli değil sonradan iner demişti ve dediği gbi oldu 2.ayın sonuna doğru tamamen indi. çok fazla stres yapmayın diye sölüorum. bazı erkek bebeklerde oluomş bu durum.Günaydın kızlar.
Çok şükür bugün bebeğimin bazı test sonuçları çıktı herşey temiz. 20 gündür mahvolduk doğum yaptığım günden beri hiç uyumadım yaşan ölü gibi gezdim durdum. O kadar olumsuz ihtimallerden bahsedildi ki beni asıl şaşırtan şey bile gözüme gelmedi. Ben 9 ay boyunca aynı hastaneye gittim dr. Dan da hastaneden de çok memnun devam etti hamilelik sürecim. Bebeğimin 13. Haftasında kız olduğunu öğrendik 20. Haftada detaylı ultrasonda kız olduğu prof. Tarafından raporlandı. 26 haziran sabah 5 te suyum geldi aynı günün gecesi23.35 bebeğimi normal yolla doğurdum. Dr. Konuşmalarından bi gariplik olduğunu anladım. Bana bir kaç birley söyledi ama anlamadım. Bebeğimi getirdi öptüm kokladım fotoğrafçı fotoğraf çekti derken bana bebeğimin erkek olduğunu söyledi dr. Nasıl şoka girdiğimi anlatamam. İnmemiş testis yüzünden farkedememişler ultrasonda. Bebeğimin küçük bir operasyon sonucu testislerinin yerine çekilebileceğini ama bazı testler yapılması gerektiğini söylediler. Bunları dikişlerim atılırken öğreniyorum henüz çataldayken yani. Hayatımın şoku bana dokuz ay boyunca kız evlat sahibi olacağım söylendi ve ısrarla her gittiğinde sordum. Evim düzenim hayatım pespembe olmuştu. Herşeyden önemli olan evladımın sağlığı tabiki ama insan ilk duyduğunda düşündüğü şeyler şok halindeyken pek mantıklı olmuyor. İnanır mısınız hala kimseye söylemedik cinsiyetini çünkü bizi bir dizi testlere soktular çocuğumun dünya kadar kanını aldıkar 10 gün boyunca. Sarılık oldu yavrum hastanede yattı. Doğum zor olduğundan kolunu incittiler 10 gün kolunu oynatamadı bebeğim. İnmemiş testis ile ilgi o kadar ileri hastalık saydılar ki onu kaybetme korkusundan aşırı kilo verdim. Yemedim içmedim uyumadım sütüm gelmedi. Baktım üzüntü bebeğime zarar veriyor toparlandım yemeye başladım sütüm arttı. Ama mama takviye olmadan yetmeyecek kadar. Bize bunlarınyaşattıklatı için hastaneden nefret ettim.
Ben karnımı kızIm diye sevdim. Odası ve hayatımız eşyları ve zihniyetimiz herşeyiyle kızdı. Şimdi evde aslan gibi bir oğlumuz var. Öok şükür binlerce şükür onu bize veren rabbime. Şimdi kendimi toparlayıp sosyal çevremize de bu hbaeri vereceğiz. Çocuk hasta diye kimsenin ziyaretini kabul etmedik. İnsanlar bize darıldı mı bilmiyorum ama bu özel bir durum. Anlayış bekliyoruz. Sizce de bu hikayede ultrasona güvenmemek sonucu çıkmıyor mu? Bi de prof baktı bizim
Allah yardımcın olsun cnm. Dua ediyorum sağ salim inşallah. Allah a emanetiz hepimiz. Kalbini ferah tut.Yatış verdiler kalp atışları zayıflamış dediler tekrar nts bağladılar yanımda kimsede yok eşimle çocuklar var bu gün hiç iyi başlamadı niyeki ya Allah rızası için dua a edin
Teşekkür ederim cnm. Bu öok rahatlattı beni.mrb cnm. foruma bakarken denk geldmde bizim ufaklığında inmemşti testisleri dr. önemli değil sonradan iner demişti ve dediği gbi oldu 2.ayın sonuna doğru tamamen indi. çok fazla stres yapmayın diye sölüorum. bazı erkek bebeklerde oluomş bu durum.
Sağlık ocağı mi verdi canım kendi doktorunuz muBize 5 günlükken başlattı. Biz her gün kullanıyoruz 3 damla