temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Canım bebeğe yedek kıyafetler de aldın mı? Bir de kendin için terlik. Eşin kalacaksa yanında onun için de yedek kıyafet çorap ve terlik tavsiye ederim

Arzustokrasi ay canim ne guzel cikarivermissin valla benim oglan cikmak bilmedi zaten zorla geldigi icin dunyaya :) seninki aslan mi oldu simdi? Bizim bi gunle yengec oldu aslana yetisemedik

Canim iki cocugum var ikisinede emzik vermedim. Bundada niyetim yok. Bence emzik kullanmak dogal degil. Bu ihtiyaci bebek anneden karsilamali. Ilerdr biraktirmakta sorun oluyor. Dis ve damak yapisinida bozabiliyor.
Evet bebeğim gece uyumuyor göğsüm ağzında kalsın istiyor uyuyor beşiğe koyduğum an uyanıyor emzik diye kullanıyor beni :)

ayy inanmıyorum o ne yaa ben de olsam çılgınaa dönerdim, hayır her şeyi geç her lafa bir cevap vermişler sanki siz hasta onlar sağlıkçı değil gibi. hangi hastane hngi şehir orası canım? vallaha çok geçmiş olsun ne diyim peşini bırakmayın bencede

Eveet artik bebek sorularina ben de gelebilirim :) kizlar benim goguslerim ikinci emzirmede pert oldu cok fena yara icinde kaniyo falan. Doktor ve hemsire inanamadi nasil bu kadar erken bu hale gelir diye. Hastaneden bi suru krem aldirdilar ama gecmiyo bi turlu. Pompayla sag dediler onda hic cikmiyo. Silikon ucu oglum almiyo. Normal emebiliyo ama cok kan geldigi icin doktor emzirme oyle dedi. Bi de acidan kivraniyorum tabi ama katlanirdim yine de kan olmasa :/ napabilirim onerisi olan var mi? Sutum de az bu arada nasil artabilir surekli hosaf getiriyolar hastanede. Bi de oglumu uyandirmak o kadar zor ki hic aglamiyo zorla uyandirip emziriyoruz. Kan sekeri iyi cikiyo sukur ama nasil uyancak bu cocuk. Ellemedigim yeri kalmiyo tik yok yine de.

Çok geçmiş olsun canım. Benim ki topuğundan ve sırtnı böyle masaj yapar gibi omurgasının etrafını sıvazlayınca uyanıyordu. Göğüs için garmastan merhem önermişti doktorum. Ama denemedim bilmiyorum işe yarar mı.

tahin pekmez yada sadece tahin süt yapıyor, ayrıca su çok önemli suyu bol içmelisin, humana anne çayı diye bişey var ondan alın eczaneden süt yapıyormuş, gelen az miktar sütü göğüs ucu çevresine sürüp sonrasında bebeği emzirince göğüs ucu yara olmuyormuş canım, kanama konusunda fikir sahibi değilim inşallah geçer tez zamanda. benimde göğüs ucum olmadığı için araştırdım baya her şeyi endişelim bakalım ben ne yaşıycam doğum sonrası Rabbim cümlemize kolaylık, evlatlarımıza sağlık versin. Şu sıralar iki lafımdan biri duaa artık babaannem gibi oldum :)

Hatunlar bu arada mümkünse yanınızda kalacak kişi yakin zamanda doğum yapmış biri olsun artik unuttuklarindan bi turlu laf anlamiyorlar herseyi kendim yapiyom resmen an itibariyle hem anaanne hem babaanne burada ama ahada durumumuz bu

Eklentiler

• IMG-20170723-WA0000.jpeg
    25,7 KB · Görüntüleme: 61
canım iyi ki kolay doğum yaptın kalk al çocuğu rahat rahat uyusunlar çocuk da düşer falan nolur nolmaz :)

Kendini anne karnında zannediyor. Benim oğlum da öyleydi. Hemşireler topuğuna cimcik atıyordu mecburen bebeğim.için yoksa kıyamıyordım ben. ya da burnuyla oynuyorduk çok tatlıydı :)
Normal yani korkma bir kaç gün öyle olur sen uyandır.

Ya kızlar tam uyucak tim deprem oldu hissettim şimdi uyku da kaçtı eşimi de uyandirmadim uzun surmeyince ama korkuyorum yine de

Uyumaya gelmiş seninkiler baksana ilk çocuk mu oyüzden ikisi de yanında dimi hiçbiri bırakıp ta eve gitmez benim ilk doğumda oda da 5 kişi kaldik 2 gün boyunca kabus gibiydi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…