temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kızlar ya İlk olunca eminde değilim yarım saattr bir sancı geliyo, ama bazen 35dk bazen 25 yalancımıdır ki? BU Sancıyı görünce benim tüm cesaretim gitti :KK43: korku başladı hazır değilim gibi doğuma
Sadece sanci mi yoksa karin sertlesmesi mi canim benimde auni aralıkta karin sertlesmesi toparlanma var

O zaman sorun değil canım. Ben almıştım çünkü eşim yanımdan hiç ayrılmasın istiyordum. Bebek de odada olduğu için yalnız bırakamıyordu bizi götürdüklerim çok işe yaradı. Fotoğraf çekimi için ayrı tshirt bile koymuştum. İkinci gün foto çekimine geldiler hastaneden. Oğlumla ikisine mavi giydirdim oğluma papyonlu mavi tulum eşime de mavi tshirt çok hoş oldular. :KK68:
Aslında çok haklısın aslıcım. Dün foto çekimi için kıyafetlerini al dedim tarif ettiğim halde yanlış almış. Ben onunkileri de hazırlayayım. En azından valizin bi kenarında dursun. Çok teşekkür ederim canım:KK50:

Beni dün ara ara ağlama tuttu sanırım sinirlerim boşaldı ama şuan bir rahatım anlatamam sanırım buna ihtiyacım varmış. Endişelerimden de kurtuldum bir şekilde doğacak ve ben de o Doğum anını atlatacağım sonrasında inş sağlıklı gelişir herşeyimiz tek odaklandığım şey bu. Bugün biz de eşimle fotoğraf çekimi yapalım dedik.
Foto çekiminde eğlenmeye bakın canım o zaman çok güzel oluyor tadını çıkarın hem kafanı dağıtmış olursun ağladığın da iyi olmuş tutma içinde bana da gülme krizleri geldi son zamanlarda hepsi aslında hormonlarımızın oyunu

Kızlar günaydınn... uykusuz anneler kulübü falan mı açsam napsammm bilemedim :işsiz: sabah 5 te kalkıyor bu saat olmuş hala uyumadı cadı:skandal:karnı tok altı temiz gaz durumu da tamam ama keyif için bu saatte uyanık.. gece saat başı kalkıyor 2 saate de mama yiyor. Akşam da bu saatlerde hep uyanık.. Benim uykum var amaaa:uykucu: ilaçların etkisi zaten uyku hep mahvoldum :KK31:

Aslında çok haklısın aslıcım. Dün foto çekimi için kıyafetlerini al dedim tarif ettiğim halde yanlış almış. Ben onunkileri de hazırlayayım. En azından valizin bi kenarında dursun. Çok teşekkür ederim canım:KK50:
Bence de iyi olur canım. Bir de stresli durumlar. Yaz günü terler bunalır sırf onun için eve gitmek zoruda kalmasın. Ben çorap çamaşır tshirt terlik bir de eşofman altı koymuştum. Hepsi işimize yaradı. Bir de aldıysan göğüs pompası da koy derim ben.

Kızlar günaydınn... uykusuz anneler kulübü falan mı açsam napsammm bilemedim :işsiz: sabah 5 te kalkıyor bu saat olmuş hala uyumadı cadı:skandal:karnı tok altı temiz gaz durumu da tamam ama keyif için bu saatte uyanık.. gece saat başı kalkıyor 2 saate de mama yiyor. Akşam da bu saatlerde hep uyanık.. Benim uykum var amaaa:uykucu: ilaçların etkisi zaten uyku hep mahvoldum :KK31:
Maseayı neden veriyorsun bebeğin kaö kilo doğdu ve şuan kaç kilo paylaşmak istersen tabiki canım merak ettim.

sweetwitch01 sweetwitch01 günaydın canım. Gece aklıma geldi yazamadım mama seansındaydık. Göğüslerin nadıl oldu? Çekilmiştir inşallah sütün?

Şişliğimiz indi şükür dostinex içince. Gecen sütyende sütü gördüm ama doktor çekilir emzirmediğin için ilacı 2 kutu bitir dedi. 3 günde bir içmeye devam. Ama dün falan yoktu sanki süt..

Maseayı neden veriyorsun bebeğin kaö kilo doğdu ve şuan kaç kilo paylaşmak istersen tabiki canım merak ettim.

Emzirmem yasak benim ameliyatımdan dolayı. 3500 doğdu 3 günlükken 3340tı. Şuan tartmadılar. Çarşamba günü randevu alabilirsem doktorumuza başlamayı düşünüyorum o zaman kilosu da netleşir sanırım. 49 cm doğdu bu arada:)

Emzirmem yasak benim ameliyatımdan dolayı. 3500 doğdu 3 günlükken 3340tı. Şuan tartmadılar. Çarşamba günü randevu alabilirsem doktorumuza başlamayı düşünüyorum o zaman kilosu da netleşir sanırım. 49 cm doğdu bu arada:)
Peki aylık kontrolde doğum kilosuna mı bakıyorlar yoksa şişlikler indikten sonraki kilosuna göre mi değerlendiriyorlar

Baktım ki benimle aynı gün olan arkadaşlar doğuruyor ben de gaza geldim valizimi eşyalarımı son kez kontrol edeyim dedim bir de ne göreyim bebek için hazırladığım ilk eşyaları arasına bez koymamışım daha doğrusu valize hiç bez koymamışım:oops::skandal:hemen bebek için hazırladılım tül keseye bi tane, diğer kıyafetlerinin oldupu hurca yaklaşık 20 tane bez koydum. Bakım malzemeleri, Şekerleri, süsleri, çikolatası, emzirme yastığı, göğüs ucu koruyucu, benim gecelikler sabahlıklar, terlik bilmem ne ıvır zıvır setler... (Tarak,diş fırçası,makyaj malz...) ey doğuranlar söyleyin bakalım eksik var mı?
Islak mendil bi tane yetmiyor en az iki tane al yanina cnm

Kız birileri yanlış ölçüyorda. Doğduğu gün 50 cm. 2 gün sonra küfezdeki hemşire 55 cm dedi (nasıl ölçtüyse) :D
Sonra 5. Gün tekrar.50 cm sağlık ocağında.

50 cm doğrusu da acaba kilosunu da yanlış mı ölçüler kafam karıştı :D

Kız birileri yanlış ölçüyorda. Doğduğu gün 50 cm. 2 gün sonra küfezdeki hemşire 55 cm dedi (nasıl ölçtüyse) :KK70:
Sonra 5. Gün tekrar.50 cm sağlık ocağında.

50 cm doğrusu da acaba kilosunu da yanlış mı ölçüler kafam karıştı :KK70:
Kızlar ben evde tartıyorum digital tartıyla. :KK70: önce kendim tarılıyırum sonra çınarı kucağıma alıp tekrar tartılıyorum :KK70: haftada bir tartıyorum öyle :deli: varsa deneyin hem de çok eğlenceli :KK50:

Peki aylık kontrolde doğum kilosuna mı bakıyorlar yoksa şişlikler indikten sonraki kilosuna göre mi değerlendiriyorlar

Sağlık ocağı doktorun ölçümünü değerlendirdi. Sanırım şişlik gittikten sonraki ölçüm önemli. Hepsini sordu bana çünkü.. bu hafta benim kontrolüm var tahlil falan yapacak sorarım orda :)

Kızlar ben evde tartıyorum digital tartıyla. :KK70: önce kendim tarılıyırum sonra çınarı kucağıma alıp tekrar tartılıyorum :KK70: haftada bir tartıyorum öyle :deli: varsa deneyin hem de çok eğlenceli :KK50:

Var aslında digital evde. Kendim tartılıyorum da onunla çıkmak aklıma gelmedi :) ben de 7 kilo vermişim kaldı 7 :)) tabii sonrasında bayaaaa var vermen gereken ama en azından hamilelik kiloma döneyim ilk etapta:) ödemim benim bi geçemedi..

Var aslında digital evde. Kendim tartılıyorum da onunla çıkmak aklıma gelmedi :) ben de 7 kilo vermişim kaldı 7 :)) tabii sonrasında bayaaaa var vermen gereken ama en azından hamilelik kiloma döneyim ilk etapta:) ödemim benim bi geçemedi..
Bende 10kilo verdim 12 günde kaldı 4 kilo insallah verilir eski formumuza kavuşuruz :D

Back