temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

:KK70::KK70: :KK70: canım iyi ki kolay doğum yaptın :KK70: kalk al çocuğu rahat rahat uyusunlar :KK70: çocuk da düşer falan nolur nolmaz :)

Aldım aldım... Vallahi kalkamasam nolcakmis bilmiyorum ikisininde akli çıkıyor.. Ben daha tecrübeli kaldım yanlarında yeminle...

Uyumaya gelmiş seninkiler baksana ilk çocuk mu oyüzden ikisi de yanında dimi hiçbiri bırakıp ta eve gitmez benim ilk doğumda oda da 5 kişi kaldik 2 gün boyunca kabus gibiydi :)

Aynen ilk dogumum annemin 5. Torun kv nin ilk o yuzden gitmedi git de diyemiyorum ilk simdi hevesi kirilmasin diye... Ayni odada 5 tane bizimkilerden mi :KK57: kaç ay psikolojik tedavi gördün bunun üstüne.. Ben kesin kafayı yerdim... Şimdiden yedim hatta yarısını...:confused:

Ay bide benim kv çok pimpirikli kapının önüne sandalye koyup öyle uyumustu biz uyurken gelir bebeği alip götürür ler diye

Hee benimki de demin masanin üstünde duran telefonunu sakladı calallar diye..:KK53:
Bide topuk kani almak için götürdüler kizimi ikiside çıldırdı nereye goturuyonuz diyolar topuk kanı alcaz diyince bakamayiz biz diye peşlerinden de gidemediler beni yolladılar :KK57: yalniz ben gayet sakin gittim kizimi sakinlestirmeye calisiyorum ağlama sesine bunlarda koş gel sen ay aglicak tabi diyorum ben bile ağlıyorum iğneye diyorum ay yazık cani aciycak diyorlar hala.. ben alıp getirene kadar duramadilar yerlerinde... Cildirirsin...:confused:

Arzustokrasi Arzustokrasi yaşasın sende kurtuldun inan çok sevindim artık uyuyabileceksin rahat birsekilde tabi senin sipa uyututsa. Allah analı babalı büyütsün inşallah.

Sağol kuzum amiiiiin.. Ah hele ben nasil sevindirik gittim o doguma biliyon mu... Pek uyuyabilecek gibi durmuyorum şuan.. Ama bebekten değil iki adet süper horultulu ebeveynimiz var yanımızda.. Yoksa kızım maşallah sakin yani simdilik...

Kızlar ya İlk olunca eminde değilim yarım saattr bir sancı geliyo, ama bazen 35dk bazen 25 yalancımıdır ki? BU Sancıyı görünce benim tüm cesaretim gitti :KK43: korku başladı hazır değilim gibi doğuma

Yarın evimde kimse kalmasın benimle ben kizima tek basıma bakarım vallahi sinir geldi cildiricam kızlar iki dünür agiruyku horultu olimpiyatlarında birinciliğe koşuyorlar iki kuruş uyku uyucam ama yok.. :KK12: KV borazan yutmuş gibi zaten kızım bile irkiliyor yahu...

Kızlar ya İlk olunca eminde değilim yarım saattr bir sancı geliyo, ama bazen 35dk bazen 25 yalancımıdır ki? BU Sancıyı görünce benim tüm cesaretim gitti :KK43: korku başladı hazır değilim gibi doğuma

Sakın korkma bebeğim ne kadar çok cesaret o kadar kolay doğum... Sakin sakin ol evde yürü devamlı hic durma bi oraya bi buraya git kendini sakinleştir.. Sancin belinden mi vuruyor.. Karninin alt kısımlarından bide...

Sakın korkma bebeğim ne kadar çok cesaret o kadar kolay doğum... Sakin sakin ol evde yürü devamlı hic durma bi oraya bi buraya git kendini sakinleştir.. Sancin belinden mi vuruyor.. Karninin alt kısımlarından bide...
Aynen canım belimden giriyor bi sızı sonra komplo alt karnım kopacak gibi ağrıyor, bu farklı gibi geldi bana yalancıya benzemiyor gibi ,ya bi gün daha dursa haftasonu magduru olacağım senin gibi:bicak: ailelerde başka şehirde bi sabah olsaydı

Aynen canım belimden giriyor bi sızı sonra komplo alt karnım kopacak gibi ağrıyor, bu farklı gibi geldi bana yalancıya benzemiyor gibi ,ya bi gün daha dursa haftasonu magduru olacağım senin gibi:bicak: ailelerde başka şehirde bi sabah olsaydı

Merak etme sabaha kadar rahat vaktin vardır dediğim gibi yap evde turla sürekli.. Sancı düzenli aralıklarla diyorlar ya bende hic düzen yoktu valla sürekli vardı ara sıra yükselip alcaliyordu.. Ama ben kendimi tuttum sen mi büyüksün dedim sancima hayır dedim beeen büyüğüm... :rapci:
Güçlü ol dünyanın en güzel mucizesini yasiycaksin korkmak yerine korkularının üstüne git emin ol çok daha kolay olacak bu şekilde doğumun... Allahım hayirlisiyla sanada kolay bi doğum nasip etsin :dua:

Merak etme sabaha kadar rahat vaktin vardır dediğim gibi yap evde turla sürekli.. Sancı düzenli aralıklarla diyorlar ya bende hic düzen yoktu valla sürekli vardı ara sıra yükselip alcaliyordu.. Ama ben kendimi tuttum sen mi büyüksün dedim sancima hayır dedim beeen büyüğüm... :rapci:
Güçlü ol dünyanın en güzel mucizesini yasiycaksin korkmak yerine korkularının üstüne git emin ol çok daha kolay olacak bu şekilde doğumun... Allahım hayirlisiyla sanada kolay bi doğum nasip etsin :dua:
:KK70:Ya güldürdün beni yine, Yaşar usta,sen varya sırf bu güçlü psklojinle çok kolay yaptın dogumu helal sana:super:banada çok iyi geldin canım rahatladım biraz güçlendim, evde voltaya başladım hayırlısı bide acayip uykum var puf, az uyusaydım keşke, sende uyumaya çalış canım, senin oradakiler uykuyu bitirdiler neredeyse,:rolleyes:

baldan_madam baldan_madam bu liste nedir merak ettim.

Ve benim adım Meryem. 20 yaşındayım
Aranızdaki en küçük anne benim galiba :):emir_bebek::KK9::hamarat:
Canım ilk sayfadaki mesajımda anneleri bebekleri hafta ve dtarihlerini yazıyorum. İlerde aşı vb zamanlarında birbirimizi rahat takip edelim diye. ;)

Ay bide benim kv çok pimpirikli kapının önüne sandalye koyup öyle uyumustu biz uyurken gelir bebeği alip götürür ler diye
:D :D

Ben de Ceylan istanbuldan grubumuza katılıyorum Valla burası çok iyi geldi biZe de. Sizleri görmesem de kırk yıldır tanıyo gibi merk ediyorum fırsat buldukçagirip okuyorm sürekli yazamasam da . Doğum yapan tüm arkadaşlari tebrik ediyorum Allah analı babalı sağlıcakla cocuklarmızı büyütmeyi
Bizlere nasip etsin inşallah Doğurmayanlara da Rabbim kolay hayırlı doğumlar nasip etsin Ben de oğluşumu emzirdim acilar icinde yaralardan ötürü Simdi de uyanır yine diye bekliyorum öyle :) sabah ettik yine nöbette

:KK70:Ya güldürdün beni yine, Yaşar usta,sen varya sırf bu güçlü psklojinle çok kolay yaptın dogumu helal sana:super:banada çok iyi geldin canım rahatladım biraz güçlendim, evde voltaya başladım hayırlısı bide acayip uykum var puf, az uyusaydım keşke, sende uyumaya çalış canım, senin oradakiler uykuyu bitirdiler neredeyse,:rolleyes:

Uyandirdim en son kız uyanmiyorda heeee baya bildiğin sarstim ole uyandı ancak bide yeni dalmisim diyor... :KK57:
Doğum zamanı gelince basıyor o uyku en çok.. azıcık sancı arası uyuyim diye bakiyorsun varya.. Devam voltalamaya seri seri yürü hoplaya hoplaya yürü ara ara yat uyu sancin geldikcede yürü kuzum... Sen yapacaksın bu isi tam destekle arkandayim kuzum...:KK55:

Canım bebeğe yedek kıyafetler de aldın mı? Bir de kendin için terlik. Eşin kalacaksa yanında onun için de yedek kıyafet çorap ve terlik tavsiye ederim :KK66:
Benim ve bebek için yedek aldım ama haklısın eşim için bişey almadım:KK43: ama hastaneyle ev çok yakın üstünü değiştirip gelir o teşekkür ederim aslıcım:KK19:

Kızlar doğuracam korkusuyla bi uyumuşum ki sormayın gerçi saat başı wc nöbeti devam etti ne bitmek bilmez çişim varmış meğer bi ara acaba suyum mu diye düşündüm ama suyu gelenler engel olamıyorsun akıp gidiyor diyorlar bol su içiyorum sanırım ondan böyleyim. Sabaha kahvaltıya gideceğiz bu gidişle sokaklarda doğuracağım sanırım:KK53:
Şimdi grubun en kıdemli hamileleri biz kaldık değil mi O ocaktemmuz N Naturera Black87 Black87 ohdude ohdude son temmuzcularız galiba kaçırdığım kimse var mı?

Canim sancin baslamis olabilir. Siddetli anladigim kadariyla. Saat gibi dakika dakika tutmayabilir sanci arasi.

Kızlar doğuracam korkusuyla bi uyumuşum ki sormayın gerçi saat başı wc nöbeti devam etti ne bitmek bilmez çişim varmış meğer bi ara acaba suyum mu diye düşündüm ama suyu gelenler engel olamıyorsun akıp gidiyor diyorlar bol su içiyorum sanırım ondan böyleyim. Sabaha kahvaltıya gideceğiz bu gidişle sokaklarda doğuracağım sanırım:KK53:
Şimdi grubun en kıdemli hamileleri biz kaldık değil mi O ocaktemmuz N Naturera Black87 Black87 ohdude ohdude son temmuzcularız galiba kaçırdığım kimse var mı?
Ben geride mı geliyor :(

Yine bölük pörçük uykularla geçen bir gecenin sabahından selam olsun herkeşşleree :)) Doğuramayanlar rahaaat rahatt doğursun doğuranlar da gazsız göğüs ucu yarasız başında çok bilmiş insanlar olmadan bir loğusalık dönemi geçirsin inşallah, mevlüt duası gibi oldu ama neysee :))

Beni dün ara ara ağlama tuttu sanırım sinirlerim boşaldı ama şuan bir rahatım anlatamam sanırım buna ihtiyacım varmış. Endişelerimden de kurtuldum bir şekilde doğacak ve ben de o Doğum anını atlatacağım sonrasında inş sağlıklı gelişir herşeyimiz tek odaklandığım şey bu. Bugün biz de eşimle fotoğraf çekimi yapalım dedik.

Benim ve bebek için yedek aldım ama haklısın eşim için bişey almadım:KK43: ama hastaneyle ev çok yakın üstünü değiştirip gelir o teşekkür ederim aslıcım:KK19:
O zaman sorun değil canım. Ben almıştım çünkü eşim yanımdan hiç ayrılmasın istiyordum. Bebek de odada olduğu için yalnız bırakamıyordu bizi götürdüklerim çok işe yaradı. Fotoğraf çekimi için ayrı tshirt bile koymuştum. İkinci gün foto çekimine geldiler hastaneden. Oğlumla ikisine mavi giydirdim oğluma papyonlu mavi tulum eşime de mavi tshirt çok hoş oldular. :KK68:

Back