- 19 Eylül 2013
- 2.166
- 1.823
- 173
- Konu Sahibi baldan_madam
- #22.361
canım iyi ki kolay doğum yaptın kalk al çocuğu rahat rahat uyusunlar çocuk da düşer falan nolur nolmaz :)
Aldım aldım... Vallahi kalkamasam nolcakmis bilmiyorum ikisininde akli çıkıyor.. Ben daha tecrübeli kaldım yanlarında yeminle...
Uyumaya gelmiş seninkiler baksana ilk çocuk mu oyüzden ikisi de yanında dimi hiçbiri bırakıp ta eve gitmez benim ilk doğumda oda da 5 kişi kaldik 2 gün boyunca kabus gibiydi :)
Aynen ilk dogumum annemin 5. Torun kv nin ilk o yuzden gitmedi git de diyemiyorum ilk simdi hevesi kirilmasin diye... Ayni odada 5 tane bizimkilerden mi kaç ay psikolojik tedavi gördün bunun üstüne.. Ben kesin kafayı yerdim... Şimdiden yedim hatta yarısını...
Ay bide benim kv çok pimpirikli kapının önüne sandalye koyup öyle uyumustu biz uyurken gelir bebeği alip götürür ler diye
Hee benimki de demin masanin üstünde duran telefonunu sakladı calallar diye..
Bide topuk kani almak için götürdüler kizimi ikiside çıldırdı nereye goturuyonuz diyolar topuk kanı alcaz diyince bakamayiz biz diye peşlerinden de gidemediler beni yolladılar yalniz ben gayet sakin gittim kizimi sakinlestirmeye calisiyorum ağlama sesine bunlarda koş gel sen ay aglicak tabi diyorum ben bile ağlıyorum iğneye diyorum ay yazık cani aciycak diyorlar hala.. ben alıp getirene kadar duramadilar yerlerinde... Cildirirsin...