temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Arkadaslar burda herseyimizi gun gun paylasiyoruz yuzyuze gorusemesekte hepimiz arkadas gibi olduk artik ben sizlerin adini yasini cok merak ediyorum rica etsem isimlerinizi yaslarinizi buyurur musunuz :))) Ben baslayayim adim nickimden belli odugu uzere Dilek 25 yasindayim :))
Nicimde anlasalacigi üzere adım Fatma yaş 34 elif nurda geçen sene kaybettiğimiz kızımın adı bolu

Canlar dostlar geldim yettim =)

Çok şükür Rabbime aldım nazlı kızımı kucağıma.2 saat kaldım ameliyathanede kist alındı şükür biraz uğraştım dedi doktorum. Yapışıklıklar varmış onlar uğraştırmış doktorumu. Kızımda iyi şükür biraz sarılık yüksek çıktı hafta başında bir kaç gün kan verdik geldik şükürler olsun yatış yapmadan düştü ama takipteyiz. Bu yüzden yazamadım. Ödemlerim inmedi henüz doktorum müsade et kendine ameliyat ağır geçti hemen toparlanamazsın dedi.

Hastanede hiç hoş olmayan bir şey geldi başımıza. Nazkozdan yeni uyanırken odadaki bağırtı seslerine uyandım.Kayınvalidem birine bağırıyordu.Bir gözümü açtım kızımın yüzünde 4 tane kalın parmak izi mor. O an narkozlu olmama rağmen hatırlıyorum.Beynimden vurulmuş gibi oldum.Ne yaptılar kızıma kaldırın beni öldüreceğim onları diye sayıkladım. Kayınvalidem cildiye doktorunu azarlıyormuş meğer. Anne gelince veriyoruz çocuğu demişler.Kayınvalidem benim odaya gelince istemiş getireceğiz demişler kayınvalidem de istemiş tekrar ne acele ediyorsunuz demişler.Annem bekliyorum demiş.Bir getirmişler öyle görünce ne yaptınız ne oldu demiş biz psikopat mıyız ne yapabiliriz diye bağırmışlar git doktoru ile görüş demişler doğum lekesi demişler.Ortalığı karıştırmışlar haklı olarak doğum lekesi bizden iyi mi biliyorsunuz demişler.Başhekime kadar çıkmış eşim. O an kalksam gerçekten önüme geleni evire çevire dövebilirdim.Narkozlu halim ile gözümü açıyorum yavrumun yüzünde derin mor tırnak izleri.Köpekler diyeceğim ama köpeklere hakaret olur. Başhekim ertesi gün geldi araştıracağız şükür ki doğum lekesi değilmiş bardağın dolu tarafından bakalım dedi çıldırdım.Eşime de öyle söylemişler ilk gün eşim de dua edin de doğum lekesi olsun hastaneyi başınıza yıkarım yoksa demiş.Bende açtım ağzımı yumdum gözümü. Neye bakacağım doğum lekesi Allah tan gelen bir şey bu ne ne yaptılar da öyle oldu. Özür diledi yarın bilgi vereceğiz dedi.Vermedi 3 gün bekledik sağlık bakanlığına şikayet ettik. Resimleri de vardı attık. Rabbim kimseyi evladı ile imtahan etmesin.

Çok uzun yazdım hakkınızı helal ediniz. Böyle olaylar yaşayınca da buraya gelip yazamadım.

Canım çok gecmis olsun. Gözünüz aydın sağlıkla büyütürsun bebeğini inşallah.
Cok üzüldüm nasıl olur böyle bir şey ? Şimdi nasıl bebek .?

Arkadaslar burda herseyimizi gun gun paylasiyoruz yuzyuze gorusemesekte hepimiz arkadas gibi olduk artik ben sizlerin adini yasini cok merak ediyorum rica etsem isimlerinizi yaslarinizi buyurur musunuz :))) Ben baslayayim adim nickimden belli odugu uzere Dilek 25 yasindayim :))
Ben de sumeyra 29 yasindayim aranıza istanbuldan katılıyorum arkadaşlar :)

Çok şükür Rabbime aldım nazlı kızımı kucağıma.2 saat kaldım ameliyathanede kist alındı şükür biraz uğraştım dedi doktorum. Yapışıklıklar varmış onlar uğraştırmış doktorumu. Kızımda iyi şükür biraz sarılık yüksek çıktı hafta başında bir kaç gün kan verdik geldik şükürler olsun yatış yapmadan düştü ama takipteyiz. Bu yüzden yazamadım. Ödemlerim inmedi henüz doktorum müsade et kendine ameliyat ağır geçti hemen toparlanamazsın dedi.

Hastanede hiç hoş olmayan bir şey geldi başımıza. Nazkozdan yeni uyanırken odadaki bağırtı seslerine uyandım.Kayınvalidem birine bağırıyordu.Bir gözümü açtım kızımın yüzünde 4 tane kalın parmak izi mor. O an narkozlu olmama rağmen hatırlıyorum.Beynimden vurulmuş gibi oldum.Ne yaptılar kızıma kaldırın beni öldüreceğim onları diye sayıkladım. Kayınvalidem cildiye doktorunu azarlıyormuş meğer. Anne gelince veriyoruz çocuğu demişler.Kayınvalidem benim odaya gelince istemiş getireceğiz demişler kayınvalidem de istemiş tekrar ne acele ediyorsunuz demişler.Annem bekliyorum demiş.Bir getirmişler öyle görünce ne yaptınız ne oldu demiş biz psikopat mıyız ne yapabiliriz diye bağırmışlar git doktoru ile görüş demişler doğum lekesi demişler.Ortalığı karıştırmışlar haklı olarak doğum lekesi bizden iyi mi biliyorsunuz demişler.Başhekime kadar çıkmış eşim. O an kalksam gerçekten önüme geleni evire çevire dövebilirdim.Narkozlu halim ile gözümü açıyorum yavrumun yüzünde derin mor tırnak izleri.Köpekler diyeceğim ama köpeklere hakaret olur. Başhekim ertesi gün geldi araştıracağız şükür ki doğum lekesi değilmiş bardağın dolu tarafından bakalım dedi çıldırdım.Eşime de öyle söylemişler ilk gün eşim de dua edin de doğum lekesi olsun hastaneyi başınıza yıkarım yoksa demiş.Bende açtım ağzımı yumdum gözümü. Neye bakacağım doğum lekesi Allah tan gelen bir şey bu ne ne yaptılar da öyle oldu. Özür diledi yarın bilgi vereceğiz dedi.Vermedi 3 gün bekledik sağlık bakanlığına şikayet ettik. Resimleri de vardı attık. Rabbim kimseyi evladı ile imtahan etmesin.

Çok uzun yazdım hakkınızı helal ediniz. Böyle olaylar yaşayınca da buraya gelip yazamadım.
Rabbim evladını korumuş zor bi durum elinizden geleni yapın şikayet edin hakkınızı arayın canım buarada gözün aydın olsun Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah tekrar gemiş olsun

Canım çok gecmis olsun. Gözünüz aydın sağlıkla büyütürsun bebeğini inşallah.
Cok üzüldüm nasıl olur böyle bir şey ? Şimdi nasıl bebek .?

Sağol canım. Aminnnn inşallah.. Çok şükür Rabbime 4 günde geçti sadece göz kapağındaki morluğun geçmesi biraz uzun sürdü. Kalıcı biz yok çok şükür Rabbime.

Rabbim evladını korumuş zor bi durum elinizden geleni yapın şikayet edin hakkınızı arayın canım buarada gözün aydın olsun Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah tekrar gemiş olsun

Amiiiiin inşallah canım.

Tabi ki peşini bırakmaya hiç niyetim yok.Sağlık bakanlığının araştırmasını bekliyorum.Eğer adam gibi bir şey çıkmaz ise ki ilgileneceklerini düşünüyorum.TV kanallarına kadar gidip afiş etmeyi düşünüyorum. Ben o narkozlu halim ile ilk neden yavrumu mor tırnak izleri ile göreyim.

Canim kötü bi ani olmuş ama bunlari sen kafana takma bebegini düşün sütun olsun bol bol hiç kendini uzme

İlk bir kaç gün gelemedim açıkcası kendime ama sonra toparladım.Resimlere baktıkça beynim dönüyor ama..

tacsizprenses tacsizprenses canım sağlıkla büyüt bebeğini gözün aydın.. neler yaşamışsın öyle.. ne sinir oldum okurken.. :KK43: yaaa napmışlar minnacık bebeğe uyuzlar. Doktorun ne dedi peki nolmuş var mıymış bilgisi? Şimdi nasıl bebeğin ?

Amin inşallah canım benim. Kendi doktorum geldi gördü ne oldu böyle dedi kadın şok oldu resmen ilk geldiğinde ki resimleri gösterdik şok oldu.Ben hemen araştıracağım sizde sorun peşini bırakmayın dedi.Araştırmış sonra geldi yanımıza kimseden bilgi alamadım herkes bilmiyoruz dedi tavsiyem peşini bırakmayın dedi.Asla bırakmaya hiç niyetim yok zaten uğraşacağım dedim.Çok şükür kızım iyi bir iz yok şuan.Muhtemelen ya yıkar iken yaptınlar ya da başka bir şey ne olur ise olsun hesabını soramadan cevap almadan rahat etmeyeceğiz.

Doğumdan ilk çıktığında iz yok. Bebek odasında ne oldu ise oldu.Doğum fotoğrafçısı bebek odasında resim çeker iken izler var.Odaya geldiğinde zaten mordu 4 parmak izi vardı.

İlk bir kaç gün gelemedim açıkcası kendime ama sonra toparladım.Resimlere baktıkça beynim dönüyor ama..

Amin inşallah canım benim. Kendi doktorum geldi gördü ne oldu böyle dedi kadın şok oldu resmen ilk geldiğinde ki resimleri gösterdik şok oldu.Ben hemen araştıracağım sizde sorun peşini bırakmayın dedi.Araştırmış sonra geldi yanımıza kimseden bilgi alamadım herkes bilmiyoruz dedi tavsiyem peşini bırakmayın dedi.Asla bırakmaya hiç niyetim yok zaten uğraşacağım dedim.Çok şükür kızım iyi bir iz yok şuan.Muhtemelen ya yıkar iken yaptınlar ya da başka bir şey ne olur ise olsun hesabını soramadan cevap almadan rahat etmeyeceğiz.

Doğumdan ilk çıktığında iz yok. Bebek odasında ne oldu ise oldu.Doğum fotoğrafçısı bebek odasında resim çeker iken izler var.Odaya geldiğinde zaten mordu 4 parmak izi vardı.

Kıyamam yaaa kuzum benim :( bebek fotoğrafçısına da sorun bakalım belki bir şey görmüştür falan. Bırakma peşini tabii.. el kadar bebek olacak şey değil yaaa.. hastanedeki hemşirelere de güvenilmeyecekse vay halimize yani. Bimere falan da şikayet et ordan daha çabuk dönüş sağlanıyor.

Ay çok sinir bozucu bir durum olmuş ya, kamera kayıtları falan varsa incelerler heralde soruşturma sırasında.

Bende Ayşegül 30 yaş ankaradayım kıslar

Ben elif 28 yaşındayım canım :)

Ohaaa ne demek morluk yaa yolarim onun saçını tirnagini adiler

Kızlar dün kontrolümüz vardı. Doktor 10 günde ne yap et 300 gram aldir bebeğe demişti çok şükür ki almış. Ama doktorum inatla her emzirmeden sonra mama vermemi diretiyor. Nolur akıl verin bana. Adam resmen yüzüme baka baka sütun yok senin diyip duruyor. Mamayi günde en fazla 30 cc 2 kere veriyorum onu da vermek istemiyorum doktor zorladığı için. Ilk 10 gün silikon göğüs ucu kullanıyordum meğer bebek cekemiyormus ben saniyorum emiyor doyuyor. Uyurken kalkanlara sütüm birikiyordu sütüm çok sanıyordum. Bide yarim saat falan emiyordu o zaman. Son 10 gündür silikonsuz emziriyorum 10 dakikada bitiriyor kalkanlara sütüm birikmiyor ve kilo almaya da başladı. Sizlere sorum doktorun dediği gibi her emzirmeden sonra mama vermeli miyim. Ve dediği de şu emzir mama ver arkasından bitirirse bir daha yap ver onu da bitirirse bir daha yap ver reddedene kadar ver diyor. Yani çocuğa 600 cc falan mama vermemi istiyor sanırım. Sizce doktoru degistirmeli miyim? Yoksa dediği doğru mu. Abartiyor mu. Sütüm yeterli mi anlamıyorum sizinkiler kaçar dakika emiyor bide? Ya yüzüme yüzüme sütün yok diyip duruyor psikolojimi bozdu. Doğumda bile ebeler sütüm var dersen olur yok dersen olan da kesilir diye moral veriyorlardı bu adam neden böyle yapıyor bana. Haklı mi sizce. Bu arada emzirdikten sonra 1 kere 30 cc verdim şimdiye kadar arka arkaya 3-4 biberon vermedim doktorun dediği gibi.
Canım bana emdikten sonra sütünü sağ onu ver demişti dr. Hem böylelikle sütün bitiyor mı yetiyor mu anlamış olursun. Sonuçta çocuk doymuyorsa da mama takviyesi şart. Ama bence öyle reddedene kadar mamayı daya mantığı yanlış. Mamanın arkasında haftasına göre kaç öğün kaç cc verilmesi gerektiği yazıyor. Atıyorum haftana göre 50 cc ise emzirince 50 yap artanı artaın içerse içsin. Ben de mesela 100 yapsam içer ama ort 80-90 yapıyorum. Bebekler mamayı pek reddetmiyorlar öyle. Tok da olsa saldırıyor bizimki mamaya.

tacsizprenses tacsizprenses canım çok geçmiş olsun. Peşini bırakma ce bence başka bir hastanede de çocuk doktoruna kontrol ettir. Allah korusun o morluklar oluşacak kadar birşey olduysa başka bir travma olmasın bebekte. O hastanede iyi der yollarlar. Sonuçta belki de o doktor yüzünden oldu. Şuan kafama takıldı güvenemedim.

Back