- 24 Eylül 2016
- 10.492
- 25.381
- 598
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #22.321
Sen bence tv lerin whatshap ihbar hattina bildir bunu özellikle devlet kanallarinaCanlar dostlar geldim yettim =)
Çok şükür Rabbime aldım nazlı kızımı kucağıma.2 saat kaldım ameliyathanede kist alındı şükür biraz uğraştım dedi doktorum. Yapışıklıklar varmış onlar uğraştırmış doktorumu. Kızımda iyi şükür biraz sarılık yüksek çıktı hafta başında bir kaç gün kan verdik geldik şükürler olsun yatış yapmadan düştü ama takipteyiz. Bu yüzden yazamadım. Ödemlerim inmedi henüz doktorum müsade et kendine ameliyat ağır geçti hemen toparlanamazsın dedi.
Hastanede hiç hoş olmayan bir şey geldi başımıza. Nazkozdan yeni uyanırken odadaki bağırtı seslerine uyandım.Kayınvalidem birine bağırıyordu.Bir gözümü açtım kızımın yüzünde 4 tane kalın parmak izi mor. O an narkozlu olmama rağmen hatırlıyorum.Beynimden vurulmuş gibi oldum.Ne yaptılar kızıma kaldırın beni öldüreceğim onları diye sayıkladım. Kayınvalidem cildiye doktorunu azarlıyormuş meğer. Anne gelince veriyoruz çocuğu demişler.Kayınvalidem benim odaya gelince istemiş getireceğiz demişler kayınvalidem de istemiş tekrar ne acele ediyorsunuz demişler.Annem bekliyorum demiş.Bir getirmişler öyle görünce ne yaptınız ne oldu demiş biz psikopat mıyız ne yapabiliriz diye bağırmışlar git doktoru ile görüş demişler doğum lekesi demişler.Ortalığı karıştırmışlar haklı olarak doğum lekesi bizden iyi mi biliyorsunuz demişler.Başhekime kadar çıkmış eşim. O an kalksam gerçekten önüme geleni evire çevire dövebilirdim.Narkozlu halim ile gözümü açıyorum yavrumun yüzünde derin mor tırnak izleri.Köpekler diyeceğim ama köpeklere hakaret olur. Başhekim ertesi gün geldi araştıracağız şükür ki doğum lekesi değilmiş bardağın dolu tarafından bakalım dedi çıldırdım.Eşime de öyle söylemişler ilk gün eşim de dua edin de doğum lekesi olsun hastaneyi başınıza yıkarım yoksa demiş.Bende açtım ağzımı yumdum gözümü. Neye bakacağım doğum lekesi Allah tan gelen bir şey bu ne ne yaptılar da öyle oldu. Özür diledi yarın bilgi vereceğiz dedi.Vermedi 3 gün bekledik sağlık bakanlığına şikayet ettik. Resimleri de vardı attık. Rabbim kimseyi evladı ile imtahan etmesin.
Çok uzun yazdım hakkınızı helal ediniz. Böyle olaylar yaşayınca da buraya gelip yazamadım.
YaşasııınnnnnKızlar hastanedeyim yatisim yapıldı 4 5 cm acikligim varmış.. Doğuruyom beeeen yihuuuuu.....
Benimki de bugün pek bi deli nedense... biz de gittik kvlere arkadaşlar da geldi hamile çekimi yaptık çok güzeldiY
Yaylaya geldik pikniğe camların serinliğinde yatiyom bizimkisi yemek hazırlıyor hayret arada birde ufaklık kipirdiyo agritiyo
Sen memleketlimsin kız bide... Adim benimde anlaşıldığı gibi 26 yıllık bi adet arzu...
İnşallah kuzum çok dua ettim sizler icinde inşallah sende bian evvel firtlatirsin bebisini...
Bu arada yatabildiğin kadar yat canım nasılsa uykusuz yorgun geceler bizi bekler...Y
Yaylaya geldik pikniğe camların serinliğinde yatiyom bizimkisi yemek hazırlıyor hayret arada birde ufaklık kipirdiyo agritiyo
Ayyy işte en çok korktuğum hikayenormal doğum dedim dedim nihayetinde oldu arkalı önlü diktiler resmen beni kabus gibiydi her şey unutmak istiyorum ne olur sezeryan olun normal diye tutturmayın makat kısmım dikişli bebeğimi kucağıma dahi alamıyorum
Ben bekliyorum halaAy canim arka arkaya gunlerde mi dogurduk cok sevindim dogumunun kolay olmasina :) Allah guzelce buyutmeyi nasip etsin artik biz de sut kaka konusabilcez :))
Deli kız sonunda doğurdun kurtuldunTek tek alintilayamadim kızlar annem çok kızıyor telefonla oynamama bi yazdirtmadilar yani.. Çok tesekkur ederim iyi dileklerini için Allah razi olsun herkesten dualarinizi eksik etmediniz çok sağolsun hepiniz... Hala uyuyamadim fırsat bulupta (ve hala tek derdim bu) ama çok rahatim yani inşallah normal bekleyen herkesler benim gibi kolaycacik dogursun insallaaaah... Yapmadigim kalmadı ama biliyorsunuz belki o yüzden bu kadar rahat dogurdum.. Her turlu egzersiz yürüyüş merdiven inip çıkma artı dennsss demek ki gerçekten isime yaradı.. Beni görseniz bu kari nasıl doğurmuş dersiniz celimsizin tekiyim ben ama isteyince inaninca oluyor.. Doğumumda kendi sancima ek sadece sancılarım duzenlensin diye suni sancı dedikleri serumu verdiler oda zaten doğum olduktan sonrada verdikleri biseymis sanırım çünkü bi paket daha gömdüm doğurunca cikarsinlar derken rahmin toparlanması icin diye devam ettiler demek ki ole çokta sancıya sancı katan bişi degilmis.. Sıkıntı yok anlicaginiz mükemmel durumdayim.. Ayrıntılı doğum hikayemi sonra anlatirim anam kızıyor cildiricam zati.. pimpirikli bi aileniz varsa onları götürmeyin dogumunuza valla onlar daha büyük sikinti...
Sende yakında gidicisin gibime geliyor benim hadi ya siz dogurun zaman geçsin bizde doğuralim birdaha bebek düşünürsem yaza denk getirmicem son zamanlarimi çok zor geçiyor yaBen bekliyorum hala
Ah canım benim ne kadar zorlanmışsın. Rabbim tez zamanda sağlığına kavuştursun. Mikrop kaptırma aman dikkat et. Bakımını ihmal etme. ÜCok sağolun kizlar iyi dilekleriniz icin ben de ilk size haber verdim baska da kimseye haber vermedim daha gercekten ailem kadar yakin oldunuz burda bana, her animizi paylastik birbirimize destek olduk. Keske normal hayatta da görüssek diyorum hatta cogu arkadasimdan daha cok destek gordum sizden. Ay aglicam simdi
Gecelim dogum hikayeme. Oglen 12.30 da suni sanciyi baslattilar. Aksam 7 ye kadar agrilara dayandim zaten adet agrisindan cok az fazlaydi. 7 de epidural 1. doz yapildi. Sonra etkisi 2 saatte gecti. Aslinda 2 saatte 1 yapiliyodu ama ben azicik dayaniyim dedim saat 11 de 2. dozu aldim. Ama etkisi hic olmadi. 11 de sancilarim fazlalasti suyum geldi baya bosaldi yani sanki 1 lt su akti icimden. Ama yine de agrilar dayanilmayacak gibi degil kizlar. Benim canim cok tatlidir o yüzden zorlandim ama arada sancilar kesiliyo hicbi sey olmamis gibi guluyosunuz. Sonra tekrar geliyo bagiriyosunuz falan :)
Neyse beni 12 de doguma aldilar o ara sancidan baya bağırdım dayanamiyorum diye. Dogumhanede esim de yanimdaydi. 40 dk boyunca ikinmayi denedim. Ama beceremedim bi türlü çünkü dogumhanede hic aci sanci hissetmedim. Sadece azicik kabizmisim gibiydi. Oyle olunca ikinmam yetersiz kaldi. Ebeler karnıma bastira bastira dogurttular. Artik kendimden gecmisim oglumu gordum inanamadim. Ama inanin hic aci hissetmedim kafasının ciktigi ani hatirliyorum o biraz acidi sadece :)
Sonra kucagima verdiler oglumu cok guzel bi duyguydu. Bu ana kadar her sey cok guzeldi.
Sonra esimle oglumu cikardilar dikislere baslandi. 2 saat surdu dikislerdokularim cok hassasmis diktigi yere dokununca dikisler atti tekrar diktiler falan. Uyusuk oldugu icin aci cok az hissettim ama psikolojik olarak coktum. Doktor bile sok oldu nasil hassas olur bu kadar diye. Neyse dikisler bitti beni kaldirip sedyeye yatirip goturceklerdi. O arada tansiyonum dusmus bayilmisim. Gozlerimi açtım baska bi odaya almislar bana sesleniyolardi. Bi an öldüm sandim nerde oldugumu algiyamadim. Sonra kendime geldim odaya aldılar. O kadar saat cikmayinca esim ve aileler meraktan olmusler tabi. Oglusum da cok acikmis :) sutum geldi hemen sukur ama gogus ucum olmadigi icin cok zor tutuyo. Cok guzel bi duyguymus kizlar gercekten. O dogum yapan kisinin ben olduguna inanamiyorum.
Ama baştan sona dikisliyim makatta bile var sezaryenliden daha kotu haldeyim. Travma yaşıyorum dogumu dusundukce bayiliyorum asiri kan kaybi yasamisim zaten. Oglumla da tam ilgilenemiyorum. Insallah gecer bugunler.
Size nacizane tavsiyem epidural almayın cidden ikinma hissi gidiyo. Bir de sanci ya da su olmadan hastaneye gitmeyin. Disardan mudahale normal gidisati bozuyo.
Allah geride kalanlara hayirli doğumlar nasip etsin :)
Biz iyiyiz böyle yaSende yakında gidicisin gibime geliyor benim hadi ya siz dogurun zaman geçsin bizde doğuralim birdaha bebek düşünürsem yaza denk getirmicem son zamanlarimi çok zor geçiyor ya
hadi hayırlı olsun canımEvet hanimlar..biz de günümüzü aldık1 Ağustos doğum
Test edildi onaylandı.Biz iyiyiz böyle yaiçimde kıpırdanıp duruyor uykusuz gecelere de alıştım zaten bilmem dışarda olması sanki daha zor
makatta dikiş mi ben şoknormal doğum dedim dedim nihayetinde oldu arkalı önlü diktiler resmen beni kabus gibiydi her şey unutmak istiyorum ne olur sezeryan olun normal diye tutturmayın makat kısmım dikişli bebeğimi kucağıma dahi alamıyorum
Ay canim arka arkaya gunlerde mi dogurduk cok sevindim dogumunun kolay olmasina :) Allah guzelce buyutmeyi nasip etsin artik biz de sut kaka konusabilcez :))
Arzustokrasi canım iyi olmana çok sevindik umut oldu hikayen bende, kocama anlattım senin hikayeni aynı bende böyle istiyorum onun gibi fırlatcam bebeği dedim gülüyo darısı bize inşallahhh
Yaşasııınnnnnkııızzz vallahi çok sevindim hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz benin kız da delirdi bugün suyum gelecek gibime geliyor gelmesin diye dua ediyorum
Aynen canim hemseriyiz Annemdeyiz bende carsambadan beri doguma kadargolcukteyik :) Nerde yaptin kuzum sen dogumunuu
Deli kız sonunda doğurdun kurtuldunhadi gözün aydın inşallah bizimkiler de seninki gibi kolay olur @Cedric_CT biraz zorlanmış anlaşılan. Benim en büyük korkum epizyo malum acıdan sancıdan korkmuyorum Allah ın izniyle hepsi geçip gidecek. Rabbim hayırlı evlat etsin ömrü uzun sağlıklı sıhhatli başarılı analı babalı bir hayat nasip etsin çok bekledin bu anı tadını çıkar
Canım çocuğu yıkarken falan belki de dusuruyorlardi tutmaya kalkınca öyle olmuş olabilir , çok GEÇMİŞ olsun canımİlk bir kaç gün gelemedim açıkcası kendime ama sonra toparladım.Resimlere baktıkça beynim dönüyor ama..
Amin inşallah canım benim. Kendi doktorum geldi gördü ne oldu böyle dedi kadın şok oldu resmen ilk geldiğinde ki resimleri gösterdik şok oldu.Ben hemen araştıracağım sizde sorun peşini bırakmayın dedi.Araştırmış sonra geldi yanımıza kimseden bilgi alamadım herkes bilmiyoruz dedi tavsiyem peşini bırakmayın dedi.Asla bırakmaya hiç niyetim yok zaten uğraşacağım dedim.Çok şükür kızım iyi bir iz yok şuan.Muhtemelen ya yıkar iken yaptınlar ya da başka bir şey ne olur ise olsun hesabını soramadan cevap almadan rahat etmeyeceğiz.
Doğumdan ilk çıktığında iz yok. Bebek odasında ne oldu ise oldu.Doğum fotoğrafçısı bebek odasında resim çeker iken izler var.Odaya geldiğinde zaten mordu 4 parmak izi vardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?