temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Sen bence tv lerin whatshap ihbar hattina bildir bunu özellikle devlet kanallarina

Kızlar hastanedeyim yatisim yapıldı 4 5 cm acikligim varmış.. Doğuruyom beeeen yihuuuuu.....
Yaşasııınnnnn kııızzz vallahi çok sevindim hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz benin kız da delirdi bugün suyum gelecek gibime geliyor gelmesin diye dua ediyorum

Sen memleketlimsin kız bide... Adim benimde anlaşıldığı gibi 26 yıllık bi adet arzu...

İnşallah kuzum çok dua ettim sizler icinde inşallah sende bian evvel firtlatirsin bebisini...

Aynen canim hemseriyiz Annemdeyiz bende carsambadan beri doguma kadargolcukteyik :) Nerde yaptin kuzum sen dogumunuu

Son düzenleme:
Ayyy işte en çok korktuğum hikaye çok geçmiş olsun canım neden o kadar kestiler? Bebeğin mi iriydi?

Bugun hem ilkokul hem lise arkadasim dogum yapti ikisinin de kizi oldu, birisinin bugun tam 40 haftasi doluyordu hatta dun gece mesaj yazmis 12 de sabah suni sanci verecekler dogumu baslatacaklar diye sabah mesaj atmis gece sancim geldi kendiliginden ben dogurdum diye :)) Digeri de daha 37 olmak uzereyken suyu gelmis dogurmus, bizde de tik yok oylee bekliyoruz sıkıldım cidden artık, bu kasık ağrıları bacak ağrıları çok bunalttı beniii

Son düzenleme:
tacsizprenses canım öncelikle çok geçmiş olsun. Şükür ki kalıcı bişey değilmiş. Ama bunun müsebbibi kimse sakın burakma. Yenidoğan odalarında mıtlaka kamera vardır onlara el koydurt savcılık aracılığıyla. Yapan mutlaka biliniyordur ama birbirlerini korurlar. Bi arkadaşımın sezaryende beneğinin kafasını kesmişler kim yaptı diye sorulunca yüzlerde maske vardı bilmiyoruz demiş tüm ekip
O yüzden peşini bırakma. Özel hastane ise hele hiç bırakma. Allah korusun insanız herşey başımıza gelebilir ama tabır böyle olmamalı. Kimse suçlu adam gibi çıkıp derdini anlatsa özür dilese belki bu kadar öfkeli olmazdın. Naçizane tavsiyem hastanede ne kadar kamera kaydı varsa silinmeden el konulsun bir de doğum yaptığında oradaki görevlilerin listesine ulaşmak gerek

Deli kız sonunda doğurdun kurtuldun hadi gözün aydın inşallah bizimkiler de seninki gibi kolay olur @Cedric_CT biraz zorlanmış anlaşılan. Benim en büyük korkum epizyo malumacıdan sancıdan korkmuyorum Allah ın izniyle hepsi geçip gidecek. Rabbim hayırlı evlat etsin ömrü uzun sağlıklı sıhhatli başarılı analı babalı bir hayat nasip etsin çok bekledin bu anı tadını çıkar

Ah canım benim ne kadar zorlanmışsın. Rabbim tez zamanda sağlığına kavuştursun. Mikrop kaptırma aman dikkat et. Bakımını ihmal etme. Ü
İnşallah gerçek hayatta da görüşürüz benim için de dert ortağı oldunuz hepiniz...

Sende yakında gidicisin gibime geliyor benim hadi ya siz dogurun zaman geçsin bizde doğuralim birdaha bebek düşünürsem yaza denk getirmicem son zamanlarimi çok zor geçiyor ya
Biz iyiyiz böyle ya içimde kıpırdanıp duruyor uykusuz gecelere de alıştım zaten bilmem dışarda olması sanki daha zor

Baktım ki benimle aynı gün olan arkadaşlar doğuruyor ben de gaza geldim valizimi eşyalarımı son kez kontrol edeyim dedim bir de ne göreyim bebek için hazırladığım ilk eşyaları arasına bez koymamışım daha doğrusu valize hiç bez koymamışımhemen bebek için hazırladılım tül keseye bi tane, diğer kıyafetlerinin oldupu hurca yaklaşık 20 tane bez koydum. Bakım malzemeleri, Şekerleri, süsleri, çikolatası, emzirme yastığı, göğüs ucu koruyucu, benim gecelikler sabahlıklar, terlik bilmem ne ıvır zıvır setler... (Tarak,diş fırçası,makyaj malz...) ey doğuranlar söyleyin bakalım eksik var mı?

makatta dikiş mi ben şok 4500 kiloluk bebek doğurup sıfır dikişle çıkanda var 2500 kiloluk bebekte bilmem kaç dikiş attıranda bünyeye de bağlı kuzum tez zamanda iyleşirsin inşAllah ben hala normal doğum taraftarıyım, sezaryende zordur eminim

Ay canim arka arkaya gunlerde mi dogurduk cok sevindim dogumunun kolay olmasina :) Allah guzelce buyutmeyi nasip etsin artik biz de sut kaka konusabilcez :))

Ay sen dogurursun da ben altta kalır miyim kız sırf hasetimden dogurdum
Senin baya zor geçmiş he kuzum inşallah çabucak iyilesirsin.. İki kişilik doğum ekibim vardı benim bi doktorum bi ebe başka kimseler yoktu (şikayetçi sayilmam bundan gerçi rahatlamamda çok etkili oldu) haftasonu olunca ilgi alaka sıfır bendede çok canım sıkıldı açıkçası b.k gibi para alıyorlar ama ne çocuk doktoru gördük ne gelip bi tansiyon bakıldı hic bişi yok ya...

Arzustokrasi canım iyi olmana çok sevindik umut oldu hikayen bende, kocama anlattım senin hikayeni aynı bende böyle istiyorum onun gibi fırlatcam bebeği dedim gülüyodarısı bize inşallahhh

Ay hem ne firlattim biliyon mu doktora bi ayakkabı borcum var bi ikinmisim fışkırdı bildiğin içimde ne var ne yok her taraf battı ne su geldi arkadaş benden fıskirta fışkırta bitiremedim... Hic korkma hazırlık yap yürü bol bol evin içinde de olsa voltala dur arada ac bacakları eğil kalk hep bunlar sayesinde kolay dogurdum ben bence...

Yaşasııınnnnn kııızzz vallahi çok sevindim hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz benin kız da delirdi bugün suyum gelecek gibime geliyor gelmesin diye dua ediyorum

Kalk bol bol yürü kuzum sabaha kadar dolan gelesi varsa ac benim dansi yap thrilleeer upçıs upçıs...

Aynen canim hemseriyiz Annemdeyiz bende carsambadan beri doguma kadargolcukteyik :) Nerde yaptin kuzum sen dogumunuu

Akademide yaptım canım.. Doğuma kadar herşey iyidide haftasonu olusu yaktı beni.. Bi çarşaf değişmeye bile kirk kere cagirdik ki suyum geldiydi doğumdan once baya islakti hadi ilk yattım ole böle ama soradan yatamadim giyindikten sonra temiz temiz picamamla ta ne kadar sora geldiler değişmeye basim donup durdu zati..

Tabisi dogurcaktim içime dert oldu @Cedric_CT de doğurunca dogurmasam kesin catlardim saka maka harbi dogurdum ben yaa hala inanamıyorum...

Canım çocuğu yıkarken falan belki de dusuruyorlardi tutmaya kalkınca öyle olmuş olabilir , çok GEÇMİŞ olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…