- 6 Kasım 2015
- 603
- 899
- 103
- 33
- Konu Sahibi baldan_madam
- #22.281
Anaa herkrs catir catir doguruyoo, biz de doguralim artik yaaa, vallahi catlicem zaman gecmiyor :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de aventin soothie sini aldım bakalım nasıl olucakBende ilk oglumda alistiramadim da bunda bari alistirayim diyorum alisinca cok rahat edersin diyorlar . Chicconun kaucuk damakli emzigini,aventin silikon emzigini almistim ama biraz tutuyor sonra itiyor hemen . En son nuk denedim onda da aynisini yapti. Aventin soothie si varya plastik kocaman acaba onlar nasil onlarda deneyen varmi
Hahaaaaa hadi bakalım gözün aydin hayirli haberlerle gel inşallahKızlar hastanedeyim yatisim yapıldı 4 5 cm acikligim varmış.. Doğuruyom beeeen yihuuuuu.....
Çok sanslisin kolay bi dogum olmus darısı burda normal doğumu bekleyenlere ins Rabbim sağlık anali babalı büyütmeyi nasip etsin ins vatana millete hayırlı bi evlat olur insKızlar saat 3te doğumhaneye girdim 3:17 doktorum geldi 3:26 da 3490 gr bebegimi çatır çatır doğurmuş bulunmaktayım... Herkeslere tavsiye ederim basta zor gibi gelsede gerçekten çok kolaymis ay bunun için mi millet korkup kendini kestiriyor diyorum simdik... inşallah hepiniz bian evvel kucağınıza alırsınız... Uyucam simdi ben
Canim normal dogum yaptigin icin tebrikler. Canim ne kadar zor olursa olsun bence boyle yazmamaliydin. Sen zor bir dpgum gecirmis olabilirsin ama baskalarinin gozunu korkutma. Herkes ayni olmaz. Demekki senin vucudun elverisli degilmis.normal doğum dedim dedim nihayetinde oldu arkalı önlü diktiler resmen beni kabus gibiydi her şey unutmak istiyorum ne olur sezeryan olun normal diye tutturmayın makat kısmım dikişli bebeğimi kucağıma dahi alamıyorum
Canim makatta olmuyor. Kesik atiliyor o makata dogru atilmistir. Kendisini cok zorladiysa da yirtilma olmustur.Nasil yani makatta da oluyo mu kesik
yaaa seni yerim sapsik kiz, ne guzel anlatiyosun vallaha insallah bizede boylesi kismet olurTek tek alintilayamadim kızlar annem çok kızıyor telefonla oynamama bi yazdirtmadilar yani.. Çok tesekkur ederim iyi dileklerini için Allah razi olsun herkesten dualarinizi eksik etmediniz çok sağolsun hepiniz... Hala uyuyamadim fırsat bulupta (ve hala tek derdim bu ) ama çok rahatim yani inşallah normal bekleyen herkesler benim gibi kolaycacik dogursun insallaaaah... Yapmadigim kalmadı ama biliyorsunuz belki o yüzden bu kadar rahat dogurdum.. Her turlu egzersiz yürüyüş merdiven inip çıkma artı dennsss demek ki gerçekten isime yaradı.. Beni görseniz bu kari nasıl doğurmuş dersiniz celimsizin tekiyim ben ama isteyince inaninca oluyor.. Doğumumda kendi sancima ek sadece sancılarım duzenlensin diye suni sancı dedikleri serumu verdiler oda zaten doğum olduktan sonrada verdikleri biseymis sanırım çünkü bi paket daha gömdüm doğurunca cikarsinlar derken rahmin toparlanması icin diye devam ettiler demek ki ole çokta sancıya sancı katan bişi degilmis.. Sıkıntı yok anlicaginiz mükemmel durumdayim.. Ayrıntılı doğum hikayemi sonra anlatirim anam kızıyor cildiricam zati.. pimpirikli bi aileniz varsa onları götürmeyin dogumunuza valla onlar daha büyük sikinti...
Ben sultan 31 yaşındayım canım gerçekten yakın arkadaşımdan daha cok dertlestik sizlerle kızlar hepiniz saolunArkadaslar burda herseyimizi gun gun paylasiyoruz yuzyuze gorusemesekte hepimiz arkadas gibi olduk artik ben sizlerin adini yasini cok merak ediyorum rica etsem isimlerinizi yaslarinizi buyurur musunuz :))) Ben baslayayim adim nickimden belli odugu uzere Dilek 25 yasindayim :))
Arkadaslar burda herseyimizi gun gun paylasiyoruz yuzyuze gorusemesekte hepimiz arkadas gibi olduk artik ben sizlerin adini yasini cok merak ediyorum rica etsem isimlerinizi yaslarinizi buyurur musunuz :))) Ben baslayayim adim nickimden belli odugu uzere Dilek 25 yasindayim :))
yaaa seni yerim sapsik kiz, ne guzel anlatiyosun vallaha insallah bizede boylesi kismet olur
Ay canim arka arkaya gunlerde mi dogurduk cok sevindim dogumunun kolay olmasina :) Allah guzelce buyutmeyi nasip etsin artik biz de sut kaka konusabilcez :))Kızlar saat 3te doğumhaneye girdim 3:17 doktorum geldi 3:26 da 3490 gr bebegimi çatır çatır doğurmuş bulunmaktayım... Herkeslere tavsiye ederim basta zor gibi gelsede gerçekten çok kolaymis ay bunun için mi millet korkup kendini kestiriyor diyorum simdik... inşallah hepiniz bian evvel kucağınıza alırsınız... Uyucam simdi ben
Adaşiz canimcim ben de yeni bastım 34 eArkadaslar burda herseyimizi gun gun paylasiyoruz yuzyuze gorusemesekte hepimiz arkadas gibi olduk artik ben sizlerin adini yasini cok merak ediyorum rica etsem isimlerinizi yaslarinizi buyurur musunuz :))) Ben baslayayim adim nickimden belli odugu uzere Dilek 25 yasindayim :))
Canım geçmiş olsun çok sevindim böyle güzel bi doğum hiksyesine sahip olmana:) Allah anali babalı büyütsün inşallah:)Ay canim arka arkaya gunlerde mi dogurduk cok sevindim dogumunun kolay olmasina :) Allah guzelce buyutmeyi nasip etsin artik biz de sut kaka konusabilcez :))
Canım Allah anali babalı büyütsün geçmiş olsun:)Sen memleketlimsin kız bide... Adim benimde anlaşıldığı gibi 26 yıllık bi adet arzu...
İnşallah kuzum çok dua ettim sizler icinde inşallah sende bian evvel firtlatirsin bebisini...
Bende Ebru 22 yaşımdayimArkadaslar burda herseyimizi gun gun paylasiyoruz yuzyuze gorusemesekte hepimiz arkadas gibi olduk artik ben sizlerin adini yasini cok merak ediyorum rica etsem isimlerinizi yaslarinizi buyurur musunuz :))) Ben baslayayim adim nickimden belli odugu uzere Dilek 25 yasindayim :))