temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Bende ilk oglumda alistiramadim da bunda bari alistirayim diyorum alisinca cok rahat edersin diyorlar . Chicconun kaucuk damakli emzigini,aventin silikon emzigini almistim ama biraz tutuyor sonra itiyor hemen . En son nuk denedim onda da aynisini yapti. Aventin soothie si varya plastik kocaman acaba onlar nasil onlarda deneyen varmi
Ben de aventin soothie sini aldım bakalım nasıl olucak

Kızlar saat 3te doğumhaneye girdim 3:17 doktorum geldi 3:26 da 3490 gr bebegimi çatır çatır doğurmuş bulunmaktayım... Herkeslere tavsiye ederim basta zor gibi gelsede gerçekten çok kolaymis ay bunun için mi millet korkup kendini kestiriyor diyorum simdik... inşallah hepiniz bian evvel kucağınıza alırsınız... Uyucam simdi ben :KK70:
Çok sanslisin kolay bi dogum olmus darısı burda normal doğumu bekleyenlere ins Rabbim sağlık anali babalı büyütmeyi nasip etsin ins vatana millete hayırlı bi evlat olur ins

Tek tek alintilayamadim kızlar annem çok kızıyor telefonla oynamama bi yazdirtmadilar yani.. Çok tesekkur ederim iyi dileklerini için Allah razi olsun herkesten dualarinizi eksik etmediniz çok sağolsun hepiniz... Hala uyuyamadim fırsat bulupta (ve hala tek derdim bu :KK53: ) ama çok rahatim yani inşallah normal bekleyen herkesler benim gibi kolaycacik dogursun insallaaaah... Yapmadigim kalmadı ama biliyorsunuz belki o yüzden bu kadar rahat dogurdum.. Her turlu egzersiz yürüyüş merdiven inip çıkma artı dennsss demek ki gerçekten isime yaradı.. Beni görseniz bu kari nasıl doğurmuş dersiniz celimsizin tekiyim ben ama isteyince inaninca oluyor.. Doğumumda kendi sancima ek sadece sancılarım duzenlensin diye suni sancı dedikleri serumu verdiler oda zaten doğum olduktan sonrada verdikleri biseymis sanırım çünkü bi paket daha gömdüm doğurunca cikarsinlar derken rahmin toparlanması icin diye devam ettiler demek ki ole çokta sancıya sancı katan bişi degilmis.. Sıkıntı yok anlicaginiz mükemmel durumdayim.. Ayrıntılı doğum hikayemi sonra anlatirim anam kızıyor cildiricam zati.. pimpirikli bi aileniz varsa onları götürmeyin dogumunuza valla onlar daha büyük sikinti...:KK34:

Son düzenleme:
normal doğum dedim dedim nihayetinde oldu arkalı önlü diktiler resmen beni kabus gibiydi her şey unutmak istiyorum ne olur sezeryan olun normal diye tutturmayın makat kısmım dikişli bebeğimi kucağıma dahi alamıyorum
Canim normal dogum yaptigin icin tebrikler. Canim ne kadar zor olursa olsun bence boyle yazmamaliydin. Sen zor bir dpgum gecirmis olabilirsin ama baskalarinin gozunu korkutma. Herkes ayni olmaz. Demekki senin vucudun elverisli degilmis.
Emin ol yakinda kendini toparladiginda herseyi unutucaksin. Sunuda unutma sezeryan bir ameliyattir.

Tek tek alintilayamadim kızlar annem çok kızıyor telefonla oynamama bi yazdirtmadilar yani.. Çok tesekkur ederim iyi dileklerini için Allah razi olsun herkesten dualarinizi eksik etmediniz çok sağolsun hepiniz... Hala uyuyamadim fırsat bulupta (ve hala tek derdim bu :KK53: ) ama çok rahatim yani inşallah normal bekleyen herkesler benim gibi kolaycacik dogursun insallaaaah... Yapmadigim kalmadı ama biliyorsunuz belki o yüzden bu kadar rahat dogurdum.. Her turlu egzersiz yürüyüş merdiven inip çıkma artı dennsss demek ki gerçekten isime yaradı.. Beni görseniz bu kari nasıl doğurmuş dersiniz celimsizin tekiyim ben ama isteyince inaninca oluyor.. Doğumumda kendi sancima ek sadece sancılarım duzenlensin diye suni sancı dedikleri serumu verdiler oda zaten doğum olduktan sonrada verdikleri biseymis sanırım çünkü bi paket daha gömdüm doğurunca cikarsinlar derken rahmin toparlanması icin diye devam ettiler demek ki ole çokta sancıya sancı katan bişi degilmis.. Sıkıntı yok anlicaginiz mükemmel durumdayim.. Ayrıntılı doğum hikayemi sonra anlatirim anam kızıyor cildiricam zati.. pimpirikli bi aileniz varsa onları götürmeyin dogumunuza valla onlar daha büyük sikinti...:KK34:
yaaa seni yerim sapsik kiz, ne guzel anlatiyosun vallaha insallah bizede boylesi kismet olur :halay:

Arkadaslar burda herseyimizi gun gun paylasiyoruz yuzyuze gorusemesekte hepimiz arkadas gibi olduk artik ben sizlerin adini yasini cok merak ediyorum rica etsem isimlerinizi yaslarinizi buyurur musunuz :))) Ben baslayayim adim nickimden belli odugu uzere Dilek 25 yasindayim :))

Arkadaslar burda herseyimizi gun gun paylasiyoruz yuzyuze gorusemesekte hepimiz arkadas gibi olduk artik ben sizlerin adini yasini cok merak ediyorum rica etsem isimlerinizi yaslarinizi buyurur musunuz :))) Ben baslayayim adim nickimden belli odugu uzere Dilek 25 yasindayim :))
Ben sultan 31 yaşındayım canım gerçekten yakın arkadaşımdan daha cok dertlestik sizlerle kızlar hepiniz saolun :KK200:

Kızlar düzensiz kasilmalarim var benimya 20 dk dabir yarim saatte bazen 10 dakika panik yapmalimiyim yoksa bugün çok yoruldum ondan da olur mu

Sen memleketlimsin kız bide... Adim benimde anlaşıldığı gibi 26 yıllık bi adet arzu... :halay:

yaaa seni yerim sapsik kiz, ne guzel anlatiyosun vallaha insallah bizede boylesi kismet olur :halay:

İnşallah kuzum çok dua ettim sizler icinde inşallah sende bian evvel firtlatirsin bebisini...

Kızlar saat 3te doğumhaneye girdim 3:17 doktorum geldi 3:26 da 3490 gr bebegimi çatır çatır doğurmuş bulunmaktayım... Herkeslere tavsiye ederim basta zor gibi gelsede gerçekten çok kolaymis ay bunun için mi millet korkup kendini kestiriyor diyorum simdik... inşallah hepiniz bian evvel kucağınıza alırsınız... Uyucam simdi ben :KK70:
Ay canim arka arkaya gunlerde mi dogurduk cok sevindim dogumunun kolay olmasina :) Allah guzelce buyutmeyi nasip etsin artik biz de sut kaka konusabilcez :))

Kızlar dün kontrolümüz vardı. Doktor 10 günde ne yap et 300 gram aldir bebeğe demişti çok şükür ki almış. Ama doktorum inatla her emzirmeden sonra mama vermemi diretiyor. Nolur akıl verin bana. Adam resmen yüzüme baka baka sütun yok senin diyip duruyor. Mamayi günde en fazla 30 cc 2 kere veriyorum onu da vermek istemiyorum doktor zorladığı için. Ilk 10 gün silikon göğüs ucu kullanıyordum meğer bebek cekemiyormus ben saniyorum emiyor doyuyor. Uyurken kalkanlara sütüm birikiyordu sütüm çok sanıyordum. Bide yarim saat falan emiyordu o zaman. Son 10 gündür silikonsuz emziriyorum 10 dakikada bitiriyor kalkanlara sütüm birikmiyor ve kilo almaya da başladı. Sizlere sorum doktorun dediği gibi her emzirmeden sonra mama vermeli miyim. Ve dediği de şu emzir mama ver arkasından bitirirse bir daha yap ver onu da bitirirse bir daha yap ver reddedene kadar ver diyor. Yani çocuğa 600 cc falan mama vermemi istiyor sanırım. Sizce doktoru degistirmeli miyim? Yoksa dediği doğru mu. Abartiyor mu. Sütüm yeterli mi anlamıyorum sizinkiler kaçar dakika emiyor bide? Ya yüzüme yüzüme sütün yok diyip duruyor psikolojimi bozdu. Doğumda bile ebeler sütüm var dersen olur yok dersen olan da kesilir diye moral veriyorlardı bu adam neden böyle yapıyor bana. Haklı mi sizce. Bu arada emzirdikten sonra 1 kere 30 cc verdim şimdiye kadar arka arkaya 3-4 biberon vermedim doktorun dediği gibi.

Adaşiz canimcim :KK19: ben de yeni bastım 34 e :cool:

Ay canim arka arkaya gunlerde mi dogurduk cok sevindim dogumunun kolay olmasina :) Allah guzelce buyutmeyi nasip etsin artik biz de sut kaka konusabilcez :))
Canım geçmiş olsun çok sevindim böyle güzel bi doğum hiksyesine sahip olmana:) Allah anali babalı büyütsün inşallah:)

Sen memleketlimsin kız bide... Adim benimde anlaşıldığı gibi 26 yıllık bi adet arzu... :halay:

İnşallah kuzum çok dua ettim sizler icinde inşallah sende bian evvel firtlatirsin bebisini...
Canım Allah anali babalı büyütsün geçmiş olsun:)

Bende Ebru 22 yaşımdayim :KK9:

Canlar dostlar geldim yettim =)

Çok şükür Rabbime aldım nazlı kızımı kucağıma.2 saat kaldım ameliyathanede kist alındı şükür biraz uğraştım dedi doktorum. Yapışıklıklar varmış onlar uğraştırmış doktorumu. Kızımda iyi şükür biraz sarılık yüksek çıktı hafta başında bir kaç gün kan verdik geldik şükürler olsun yatış yapmadan düştü ama takipteyiz. Bu yüzden yazamadım. Ödemlerim inmedi henüz doktorum müsade et kendine ameliyat ağır geçti hemen toparlanamazsın dedi.

Hastanede hiç hoş olmayan bir şey geldi başımıza. Nazkozdan yeni uyanırken odadaki bağırtı seslerine uyandım.Kayınvalidem birine bağırıyordu.Bir gözümü açtım kızımın yüzünde 4 tane kalın parmak izi mor. O an narkozlu olmama rağmen hatırlıyorum.Beynimden vurulmuş gibi oldum.Ne yaptılar kızıma kaldırın beni öldüreceğim onları diye sayıkladım. Kayınvalidem cildiye doktorunu azarlıyormuş meğer. Anne gelince veriyoruz çocuğu demişler.Kayınvalidem benim odaya gelince istemiş getireceğiz demişler kayınvalidem de istemiş tekrar ne acele ediyorsunuz demişler.Annem bekliyorum demiş.Bir getirmişler öyle görünce ne yaptınız ne oldu demiş biz psikopat mıyız ne yapabiliriz diye bağırmışlar git doktoru ile görüş demişler doğum lekesi demişler.Ortalığı karıştırmışlar haklı olarak doğum lekesi bizden iyi mi biliyorsunuz demişler.Başhekime kadar çıkmış eşim. O an kalksam gerçekten önüme geleni evire çevire dövebilirdim.Narkozlu halim ile gözümü açıyorum yavrumun yüzünde derin mor tırnak izleri.Köpekler diyeceğim ama köpeklere hakaret olur. Başhekim ertesi gün geldi araştıracağız şükür ki doğum lekesi değilmiş bardağın dolu tarafından bakalım dedi çıldırdım.Eşime de öyle söylemişler ilk gün eşim de dua edin de doğum lekesi olsun hastaneyi başınıza yıkarım yoksa demiş.Bende açtım ağzımı yumdum gözümü. Neye bakacağım doğum lekesi Allah tan gelen bir şey bu ne ne yaptılar da öyle oldu. Özür diledi yarın bilgi vereceğiz dedi.Vermedi 3 gün bekledik sağlık bakanlığına şikayet ettik. Resimleri de vardı attık. Rabbim kimseyi evladı ile imtahan etmesin.

Çok uzun yazdım hakkınızı helal ediniz. Böyle olaylar yaşayınca da buraya gelip yazamadım.

Back