temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kızlaaaaaar, hastaneden geldim şimdi. Hani aşık olursun ve o aralar hep yüzünde aptal bi gülümseme olur midende de tarifsiz bi hisss iste öyleyim ben :-) çok fenayım kızlar neden böyle oldum anlamadım. Allah izin verirse kesin olarak 27 temmuz veee saat 8 de ameliyatım var.. Düşünmüyordum hep erteliyordum ama böyle planli olunca ve az kalınca elim ayağım buz kesti, kaslarım gevşedi arada bir de ağlıyorum. Manyadım galibaaa :-) :-) dualarınızı eksik etmeyin sag salim kavuşalım minnoş kızımla ❤
rabbim bi avazda kutarsın canım

Hepinize ayrı ayrı tesekkur ederim allah razı olsun, bugün meleğimizi defnettik. İçim yana yana, ama isyan etmeden rabbim benden daha mı çok sevdin demekten alıkoyamıyorum kendimi. Kısaca anlatayım size, sabah nışanım geldi, akşam 6'da suyum, gece 9'da sancılarım başladı, ebe eve geldi ve saat 11'de 4cm olmuştum, hemen hastaneue gidio dr.umu çağırdıj,saat 1 buçuk gibi doğumhaneye alındım ve 2:18'de doğurdum. Herşey bu kadar hızlu oldu, bebeğim son derece sağlıklıydı, 5.ıkınmada çıktı ve hemen kucağıma veeildi fakat ağlamadı nefes alamadı, ben neden ağlamıyor deyip bağırdım ve apar topar alıp götürdüler, eşim de peşlerinden gitti. 40 dk boyunca geri getirmeye çalıştılar, ama şöyle bir durum var bebeğime öncelikle yapılması gereken entübe yani ciğerlere hortum salınıp ciğerlerin açulması işlemi yapılmamış, müdahale eden dr.un hastanenin kayıtlı dr.u olmadığını öğrendik, hatta çocuk dr.u olup olmadığını da bilmitoruz, sonuç bebeğim artık benimle değil, küçücük bedenine otopsi yapıldı, avukat tuttuk ifade verdik, bütün bunları yaşadığıma inanamıyırum. Kesinlikle ihmal olduğunu ve yavrumu benden aldıklarını düşünüyorum. Allahım hiçbir anneye yaşatmasın bu duyguyu, toparlamak zorundayım toparlayacağım da merak etmeyin, allah evlatlarınıza sağ salim kavuşmak nasip etsin, dualarım sizinle, siz de beni dualarınızdan eksik etmeyin..
Başın saolsun canım.
Rabbim sabır versin sana

Kizlar dogum yaptim Alp'imiz geldi, normal dogum oldu. Ikimizin de sagligi yerinde sukur. 3715 gr 54 cm dogdu :KK200: hikayemi biraz iyilesince paylasicam ama zor bi dogum oldu. Size cok dua ettim benimki gibi olmasin cok kolay olsun diye. Insallah siz de sag salim kucaginiza alirsiniz bebislerinizi :anne:
Hayırlı olsun canım sağlıkla büyüt inşallah

Kızlar hastanedeyim yatisim yapıldı 4 5 cm acikligim varmış.. Doğuruyom beeeen yihuuuuu..... :KK71:
Hadi gözünaydın

Kizlar bebisleri emzige alistirmayi dusunuyor musunuz . Birde emzik markasi tavsiyesi istiyorum kullananlardan hangisini daha kolay aliyorlar

Evet canım düşünüyorDUM hatta verdim ama sıpam almadı :) arada deniyorum dliyle ittiriyor çok bilmiş :))

normal doğum dedim dedim nihayetinde oldu arkalı önlü diktiler resmen beni kabus gibiydi her şey unutmak istiyorum ne olur sezeryan olun normal diye tutturmayın makat kısmım dikişli bebeğimi kucağıma dahi alamıyorum
Canım çok geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda toparlarsın. Allah yardımcın olsun. Bebeğin nasıl iyi misiniz dikişler dışında?

amor amorr amor amorr canım gözün aydın olsun bazen böyle olabiliyor neyse ki sağ salimsiniz ikiniz de ins bu günleri çabuk atlatirsin unutursun hemen bi arkadaşıma da öyle yaptılar onun da doğum yapalım 1ay oldu şimdi şimdi unuttu şeyleri evladının kokusunu aldıkça yaşadıkça birlikte bugünleri unutacaksin zor olanı başarmışsın bundan sonrası daha kolay olucak senin için inş bebeğinle mutlu günler seni bekliyor

Back