- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #22.241
Oh oh masallah sana ..hadi tek avazda dogurursun inşallah. Sağlıkla kucağına alırsın meleğini..darısı zamanı gelenlere..Kızlar hastanedeyim yatisim yapıldı 4 5 cm acikligim varmış.. Doğuruyom beeeen yihuuuuu.....
rabbim bi avazda kutarsın canımKızlaaaaaar, hastaneden geldim şimdi. Hani aşık olursun ve o aralar hep yüzünde aptal bi gülümseme olur midende de tarifsiz bi hisss iste öyleyim bençok fenayım kızlar neden böyle oldum anlamadım. Allah izin verirse kesin olarak 27 temmuz veee saat 8 de ameliyatım var.. Düşünmüyordum hep erteliyordum ama böyle planli olunca ve az kalınca elim ayağım buz kesti, kaslarım gevşedi arada bir de ağlıyorum. Manyadım galibaaa dualarınızı eksik etmeyin sag salim kavuşalım minnoş kızımla ❤
Başın saolsun canım.Hepinize ayrı ayrı tesekkur ederim allah razı olsun, bugün meleğimizi defnettik. İçim yana yana, ama isyan etmeden rabbim benden daha mı çok sevdin demekten alıkoyamıyorum kendimi. Kısaca anlatayım size, sabah nışanım geldi, akşam 6'da suyum, gece 9'da sancılarım başladı, ebe eve geldi ve saat 11'de 4cm olmuştum, hemen hastaneue gidio dr.umu çağırdıj,saat 1 buçuk gibi doğumhaneye alındım ve 2:18'de doğurdum. Herşey bu kadar hızlu oldu, bebeğim son derece sağlıklıydı, 5.ıkınmada çıktı ve hemen kucağıma veeildi fakat ağlamadı nefes alamadı, ben neden ağlamıyor deyip bağırdım ve apar topar alıp götürdüler, eşim de peşlerinden gitti. 40 dk boyunca geri getirmeye çalıştılar, ama şöyle bir durum var bebeğime öncelikle yapılması gereken entübe yani ciğerlere hortum salınıp ciğerlerin açulması işlemi yapılmamış, müdahale eden dr.un hastanenin kayıtlı dr.u olmadığını öğrendik, hatta çocuk dr.u olup olmadığını da bilmitoruz, sonuç bebeğim artık benimle değil, küçücük bedenine otopsi yapıldı, avukat tuttuk ifade verdik, bütün bunları yaşadığıma inanamıyırum. Kesinlikle ihmal olduğunu ve yavrumu benden aldıklarını düşünüyorum. Allahım hiçbir anneye yaşatmasın bu duyguyu, toparlamak zorundayım toparlayacağım da merak etmeyin, allah evlatlarınıza sağ salim kavuşmak nasip etsin, dualarım sizinle, siz de beni dualarınızdan eksik etmeyin..
Hayırlı olsun canım sağlıkla büyüt inşallahKizlar dogum yaptim Alp'imiz geldi, normal dogum oldu. Ikimizin de sagligi yerinde sukur. 3715 gr 54 cm dogduhikayemi biraz iyilesince paylasicam ama zor bi dogum oldu. Size cok dua ettim benimki gibi olmasin cok kolay olsun diye. Insallah siz de sag salim kucaginiza alirsiniz bebislerinizi
Hadi gözünaydınKızlar hastanedeyim yatisim yapıldı 4 5 cm acikligim varmış.. Doğuruyom beeeen yihuuuuu.....
Sezeryan heralde cnm spinal mi olucak senin deSelam kızlar nasılsınız?
Pazartesi 11-30 dadogumum olucak.
Bugün ayarladım.
Hadi gözünaydın canım kolay sağlıklı doğum olsun inşallah:)Kızlar hastanedeyim yatisim yapıldı 4 5 cm acikligim varmış.. Doğuruyom beeeen yihuuuuu.....
spinal düşünüyorum.O anı görmem gerekSezeryan heralde cnm spinal mi olucak senin de
Kizlar bebisleri emzige alistirmayi dusunuyor musunuz . Birde emzik markasi tavsiyesi istiyorum kullananlardan hangisini daha kolay aliyorlar
Hadi bakalım senden sonra da ben spinal olucam inş çabucak kolayca olurspinal düşünüyorum.O anı görmem gerek
endişen nedirki?Hadi bakalım senden sonra da ben spinal olucam inş çabucak kolayca olur
hayırlı olsunEvet hanimlar..biz de günümüzü aldık1 Ağustos doğum
Gereksiz endişeler silsilesi yaşıyorum cnm ya ilk defa operasyon geçiricem onun stresi heralde.endişen nedirki?
hayırlı olsun
Kizlar bebisleri emzige alistirmayi dusunuyor musunuz . Birde emzik markasi tavsiyesi istiyorum kullananlardan hangisini daha kolay aliyorlar
Sağlıkla kucağına al İnşallah :)Kızlar hastanedeyim yatisim yapıldı 4 5 cm acikligim varmış.. Doğuruyom beeeen yihuuuuu.....
Canim iki cocugum var ikisinede emzik vermedim. Bundada niyetim yok. Bence emzik kullanmak dogal degil. Bu ihtiyaci bebek anneden karsilamali. Ilerdr biraktirmakta sorun oluyor. Dis ve damak yapisinida bozabiliyor.Benim bebeğim tam 2 haftalık. Maalesef emzik tutmuyor. Kesinlikle ver emzik.
Hadi hayirli kolay bi dogum olsun canimKızlar hastanedeyim yatisim yapıldı 4 5 cm acikligim varmış.. Doğuruyom beeeen yihuuuuu.....
Nasil yani makatta da oluyo mu kesiknormal doğum dedim dedim nihayetinde oldu arkalı önlü diktiler resmen beni kabus gibiydi her şey unutmak istiyorum ne olur sezeryan olun normal diye tutturmayın makat kısmım dikişli bebeğimi kucağıma dahi alamıyorum
Canım çok geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda toparlarsın. Allah yardımcın olsun. Bebeğin nasıl iyi misiniz dikişler dışında?normal doğum dedim dedim nihayetinde oldu arkalı önlü diktiler resmen beni kabus gibiydi her şey unutmak istiyorum ne olur sezeryan olun normal diye tutturmayın makat kısmım dikişli bebeğimi kucağıma dahi alamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?